מדריך איך להגן על האוטו שלכם מפני גניבות - מס' 01
-
@תודה-לבורא-עולם-0 הלינק שצירפת
אני לוחץ עליו ואז זה מבקש ממני מאיזה חשבון גוגל לפתוח את זה אני בוחר ומיד קופץ לי
‘חיפוש המסמך נכשל. כנראה שהוא נמחק’@בנג-ה כתב במדריך איך להגן על האוטו שלכם מפני גניבות - מס' 01:
@תודה-לבורא-עולם-0 הלינק שצירפת
אני לוחץ עליו ואז זה מבקש ממני מאיזה חשבון גוגל לפתוח את זה אני בוחר ומיד קופץ לי
‘חיפוש המסמך נכשל. כנראה שהוא נמחק’אתה צריך למחוק את הכוכביות אחרי שאתה פותח את הקישור
אם אתה באפליקציה, תעשה תגובה עם ציטוט ותיקח את הקישור משם
-
@טכנולוג כתב במדריך איך להגן על האוטו שלכם מפני גניבות - מס' 01:
וחותכים את החוטים ושוב מחברים והכל עובד
ברור!!
ניתן לשלב גם את מה שאתה אומר.
אבל תחשוב כמה זמן לוקח לשים פיוז אחר.ואם הגנב נעול על סוג רכב מסויים הוא מצוייד עם כמה פיוזים למקרה שהוא בעצמו בטעות ישרוף איזה פיוז.
כאן אתה עושה לו עבודה של? לא יודע, אבל כמה דקות עבודה.
ובגניבות מה שקריטי זה הכמה דקות האלו.
הגנבים הם פרזיטים אמיתיים, נראה אותם עובדים קשה.
הם צריכים עסק מהיר וזמין. - להתחיל להתעסק עם חיווט חוטים, נו נו…@תודה-לבורא-עולם-0 נכון מאוד אבל אם אתה רק מוציא פיוז יהיה קשה לגנב לדעת מה עשית כי מסתבר שהוא לא יודע מה המיקום של כל פיוז ומה חסר אבל אם אתה שם משהו גדול הוא מיד רואה מה עשית אבל שילוב של שני הדברים כמו שהצעת הוא פיתרון מוצלח כי הוא מיד ינסה לנטרל את הכספת ואז הוא יגלה שעדיין הרכב לא מניע ובשלב הזה כבר יהיה לו קשה למצוא את מקור הבעיה
-
@תודה-לבורא-עולם-0 רעיון מאוד יפה אבל במקרה הספציפי שלך מיד רואים איפה הקומבינה (אם פותחים את המכסה מנוע) וחותכים את החוטים ושוב מחברים והכל עובד
לכן הייתי מציע פיתרון פשוט יותר שהציעו אותו בעבר להוציא את הפיוז של המשאבת דלק או כל משהו שקשור למנוע ואז סיכוי גבוה שגם אם הגנב יפתח איכשהו את המכסה מנוע הוא לא יזהה שהוצאת את הפיוז ולכן לא יצליח להניע@טכנולוג כתב במדריך איך להגן על האוטו שלכם מפני גניבות - מס' 01:
לכן הייתי מציע פיתרון פשוט יותר שהציעו אותו בעבר להוציא את הפיוז של המשאבת דלק או כל משהו שקשור למנוע
בנוסף הייתי מציע לשים שם פיוז אחר שרוף, כך שגם אם הגנב יעלה על זה שיתכן והוציאו פיוז חיוני יקח לו ה-ר-ב-ה יותר זמן לבדוק איזה פיוז שרוף מאשר רק להכניס פיוז למקום ריק.
-
רק שימו לב שבסוף צריך פתרון קל יחסית, כי מדובר על לעשות את זה כל לילה, בדרך כלל אין כח לעשות בכזה תדירות גם… וגם… וכו’
-
לא הצלחתי לראות ולפתוח את הקישור אבל בכל זאת אני חושב שהפתרון היחיד זה מנעול הגה בולט שרואים אותו מהרגע הראשון וזה יגרום לגנב לדפדף לרכב הבא.
-
לא הצלחתי לראות ולפתוח את הקישור אבל בכל זאת אני חושב שהפתרון היחיד זה מנעול הגה בולט שרואים אותו מהרגע הראשון וזה יגרום לגנב לדפדף לרכב הבא.
@בנג-ה כתב במדריך איך להגן על האוטו שלכם מפני גניבות - מס' 01:
לצערנו זה לא גורם כ"כ “לדפדף” הלאה, כי מנעול הגה נפרץ תוך 7 שניות גג, לבן המיעוטים המתחיל את דרכו בחייו המקצועיים.
עיין כאן בפוסט המצויין של ידידי @גגגג (שהתגעגעתי אליו, דרך אגב).אני מקווה שהוא עדיין על “כוכב הלכת ארץ”
…
-
@צבי-דורש-ציון רעיון. אנסה כבר.
@גיל כתב במדריך איך להגן על האוטו שלכם מפני גניבות - מס' 01:
לצערנו זה לא גורם כ"כ “לדפדף” הלאה, כי מנעול הגה נפרץ תוך 7 שניות גג, לבן המיעוטים המתחיל את דרכו בחייו המקצועיים.
לא בא בחשבון כל לילה לפתוח מכסה מנוע לשלוף פיוזים לתקוע אחד תקול ולקוות לטוב…
מילא הגניבות היו נעשות רק בלילות אבל המציאות היא שקיימות גנבות גם בצהרי היום למול פרצופיהם של אזרחים.
לכן מנעול הגה הוא טוב בשביל שהגנב שיראה אותו וימשיך הלאה. מי שרוצה יותר הגנה ובלי לפתוח מכסה מנוע יד מנעולי דוושות ומנעולי ידית הילוכים כמו של פעם.
לצערנו הגנבים היום מנוסים מאד ואלופים וכמעט אי אפשר למנוע מהם גניבה אם הם ננעלו על רכב מסויים
הפתרון הכי טוב רק לא כל כך אידיאלי זה להחנות את הרכב בסלון. (קצת בצחוק וקצת ברצינות)
יש גם כאלו שמסנדלים את הגלגל אבל נראה לי גם זה נפרץ בקלילות יתר. -
@צבי-דורש-ציון רעיון. אנסה כבר.
@גיל כתב במדריך איך להגן על האוטו שלכם מפני גניבות - מס' 01:
לא בא בחשבון כל לילה לפתוח מכסה מנוע לשלוף פיוזים לתקוע אחד תקול ולקוות לטוב…
מילא הגניבות היו נעשות רק בלילות אבל המציאות היא שקיימות גנבות גם בצהרי היום למול פרצופיהם של אזרחים.
לכן מנעול הגה הוא טוב בשביל שהגנב שיראה אותו וימשיך הלאה. מי שרוצה יותר הגנה ובלי לפתוח מכסה מנוע יד מנעולי דוושות ומנעולי ידית הילוכים כמו של פעם.
לצערנו הגנבים היום מנוסים מאד ואלופים וכמעט אי אפשר למנוע מהם גניבה אם הם ננעלו על רכב מסויים
הפתרון הכי טוב רק לא כל כך אידיאלי זה להחנות את הרכב בסלון. (קצת בצחוק וקצת ברצינות)
יש גם כאלו שמסנדלים את הגלגל אבל נראה לי גם זה נפרץ בקלילות יתר.זה עניין של 2 דקות שיתכן שבזכותם הרכב ישאר בבעלותך
התרגלנו לחיים ש-10 דברים יקרו בלחיצת כפתור אחת, ואם לא מספיק,
צריך שהכפתור יהיה טאצ’ ע"מ שחלילה לא נשתגע ממאמץ יתר.אבל בא לא ניכנס לזה, מי שרוצה יעשה מי שלא בא לו בטוב אז לא.
-
-
זה עניין של 2 דקות שיתכן שבזכותם הרכב ישאר בבעלותך
התרגלנו לחיים ש-10 דברים יקרו בלחיצת כפתור אחת, ואם לא מספיק,
צריך שהכפתור יהיה טאצ’ ע"מ שחלילה לא נשתגע ממאמץ יתר.אבל בא לא ניכנס לזה, מי שרוצה יעשה מי שלא בא לו בטוב אז לא.
@תודה-לבורא-עולם-0 כתב במדריך איך להגן על האוטו שלכם מפני גניבות - מס' 01:
כרצונך.
מאד אשמח שתעשה את סדר הפעולות האלו למשך חודשיים שלושה ותשתף אותי איך זה עבר עליך.@תודה-לבורא-עולם-0 כתב במדריך איך להגן על האוטו שלכם מפני גניבות - מס' 01:
אבל בא לא ניכנס לזה, מי שרוצה יעשה מי שלא בא לו בטוב אז לא.
זה ברור לא?!
ד"א, ממליץ מאד לא לפרק שום קונקטור לפני שבודקים למה הוא שייך ומה ההשלכות לכך!
בסרטון השני אתה מראה שעצם פעולות פירוק והרכבה חוזרת נורת המנוע נדלקת ונכבית מאליה לאחר פרק זמן, אתה בטוח שלטווח הרחוק תוך כדי יישום פעולות אלו בצורה יום-יומית זה תקין?? ממליץ לבדוק את זה שוב.
-
אני חשבתי על רעיון מסיים שאם אכן הוא נכון הוא יכול לפתור את הבעיה…
שוב, הכל זה תאוריה צריך לבדוק עם אנשי מקצוע ולא להסתמך על דברי בכי הוא זה!
הרי רוב הגנבים באים עם מפתח אונברסלי [חכם] ומשכפלים, ונוסעים.
אם יש אפשרות לנתק את חוט שנותן חשמל לחיבור ה OBD בחנייה ואז בעצם לא יהיה ניתן לשכפל
סתם זרקתי השערה… מה דעתכם? -
@תודה-לבורא-עולם-0 כתב במדריך איך להגן על האוטו שלכם מפני גניבות - מס' 01:
כרצונך.
מאד אשמח שתעשה את סדר הפעולות האלו למשך חודשיים שלושה ותשתף אותי איך זה עבר עליך.@תודה-לבורא-עולם-0 כתב במדריך איך להגן על האוטו שלכם מפני גניבות - מס' 01:
אבל בא לא ניכנס לזה, מי שרוצה יעשה מי שלא בא לו בטוב אז לא.
זה ברור לא?!
ד"א, ממליץ מאד לא לפרק שום קונקטור לפני שבודקים למה הוא שייך ומה ההשלכות לכך!
בסרטון השני אתה מראה שעצם פעולות פירוק והרכבה חוזרת נורת המנוע נדלקת ונכבית מאליה לאחר פרק זמן, אתה בטוח שלטווח הרחוק תוך כדי יישום פעולות אלו בצורה יום-יומית זה תקין?? ממליץ לבדוק את זה שוב.
@בנג-ה כתב במדריך איך להגן על האוטו שלכם מפני גניבות - מס' 01:
לדון בדבר חפצי מניעת גניבה זה נקרא סטייה מהנושא??
שכחת את הכותרת שכתבת?! :“מדריך איך להגן על האוטו שלכם מפני גניבות”!!התכוונתי בקטע האם זה קל או לא בנוגע לזה זה סטייה מהנושא.
שכל אחד יבחר אם נוח לו או לא.ד"א, ממליץ מאד לא לפרק שום קונקטור לפני שבודקים למה הוא שייך ומה ההשלכות לכך!
אמרתי בסרטון, ואני ידגיש.
זה יקרה רק אם אחרי שניתקתם, ניסיתם להתניע.
בשביל הבדיקה האם מה שעשיתם עובד או לא.מה שלא צריך לעשות ביום יום.
אם ניתקת וחיברת ותתניע רק אחרי שחיברת בחזרה, לא תקבל נורת מנוע.
-
אני הייתי מצמצם את האפשרות הזאת למי שרוצה פתרון לזמנים מיוחדים
כמו חניה ליד מסלול בדרום, ועוד כאלו
זה לא ממש פרקטי לעשות את זה כל פעם, אבל אפשרי מידי פעם
גם פחות תהיה סיבה לחשוש מנזקים ואפוסים מעצבנים כתוצאה מהניתוק
רק מוסיף, בכל מקום כזה אין סיבה לא לנעול את גלגל ההגה ע"י סיבוב לאחר הוצאת המפתח, זה יכול להקשות על גניבה ללא מפתח -
לאחרונה נלחצתי נורא מהמכת גניבות של הרכבים
אז חשבתי על רעיון שיעשה לשודדים
חיים קלים
(כבר התבשלו עוד כמה רעיונות, אך עדיין חסר להם תיבול, נא להמתין בבקשה.)
אז צפו בסרטונים שצילמתי - תמחקו את הפלוסים שהתווספו לקישור
או שלחו פנייה לנטפרי שיפתחו.בס"ד ושלא תדעו שוד וגניבה ברכבכם
@תודה-לבורא-עולם-0 מי שיכול לשלוח כל קובץ בפני עצמו לבדיקה - תבוא עליו הברכה
נטפרי פתחו את התיקייה אבל הסרטונים נשארו חסומים
זה
וזה -
@תודה-לבורא-עולם-0 מי שיכול לשלוח כל קובץ בפני עצמו לבדיקה - תבוא עליו הברכה
נטפרי פתחו את התיקייה אבל הסרטונים נשארו חסומים
זה
וזה@אושר-מתקרב שלחתי.
-
יש עוד פתרון נפלא שאבות אבותיי עשו בסאברו המפוארת
לחצן נסתר, וכדי שהמשאבת דלק תיכנס לפעולה צריך להפעיל אותו ע"י הלחצן@המפותח אכן
וכריספיקס כבר עשה סרטון על זה
https://www.youtube.com/watch?v=XUhXLsrZiE0הסתובב כבר בפורום כמה פעמים
אני לא זוכר למי לתת קרדיט… -
אני הייתי מצמצם את האפשרות הזאת למי שרוצה פתרון לזמנים מיוחדים
כמו חניה ליד מסלול בדרום, ועוד כאלו
זה לא ממש פרקטי לעשות את זה כל פעם, אבל אפשרי מידי פעם
גם פחות תהיה סיבה לחשוש מנזקים ואפוסים מעצבנים כתוצאה מהניתוק
רק מוסיף, בכל מקום כזה אין סיבה לא לנעול את גלגל ההגה ע"י סיבוב לאחר הוצאת המפתח, זה יכול להקשות על גניבה ללא מפתח@מוטי-56 כתב במדריך איך להגן על האוטו שלכם מפני גניבות - מס' 01:
רק מוסיף, בכל מקום כזה אין סיבה לא לנעול את גלגל ההגה ע"י סיבוב לאחר הוצאת המפתח, זה יכול להקשות על גניבה ללא מפתח
אם הוא הניע בלי מפתח אז ההגה ינעל לגנב בסיבוב הראשון, לא? (כלומר, לכאו’ בין כה הגנבים מסובבים איכשהו את הסוויץ’ כדי שלא ינעל להם, אז מה תועיל הנעילה שלי? ויתרה מכך, אולי נעילות כה תכופות עלולות ליצור נזק לסוויץ’ או למנגנון הנעילה?)
-
@מוטי-56 כתב במדריך איך להגן על האוטו שלכם מפני גניבות - מס' 01:
רק מוסיף, בכל מקום כזה אין סיבה לא לנעול את גלגל ההגה ע"י סיבוב לאחר הוצאת המפתח, זה יכול להקשות על גניבה ללא מפתח
אם הוא הניע בלי מפתח אז ההגה ינעל לגנב בסיבוב הראשון, לא? (כלומר, לכאו’ בין כה הגנבים מסובבים איכשהו את הסוויץ’ כדי שלא ינעל להם, אז מה תועיל הנעילה שלי? ויתרה מכך, אולי נעילות כה תכופות עלולות ליצור נזק לסוויץ’ או למנגנון הנעילה?)
@מאיר כתב במדריך איך להגן על האוטו שלכם מפני גניבות - מס' 01:
@מוטי-56 כתב במדריך איך להגן על האוטו שלכם מפני גניבות - מס' 01:
כוונתי הייתה להקשות על גניבה באמצעות העמסה על משאית גרר
אם תקבע את ההגה מעט הצידה, זה יקשה על הגניבה, אולי לא מאוד
אני לא יודע כמה זה יעזור, אבל משהו כנראה שכן
אין לי מושג על נזק שזה עלול לגרום, ובכ"א המלצתי לעשות זאת רק אם חונים במקום מסוים שמועד לגניבות, לא באופן קבוע, יתכן שאין בעיה גם באופן קבוע