עזרה במולטימדיה BYD
-
קניתי בס"ד BYD וחבר פרץ לי את המסך שיהיה אפשר להתקין אפליקציות (אני מתחבר לאינטרנט עם סטיק) ואז יש לי וויז במסך
רציתי לשאול אם מישהו יכול לעזור לי בחסימה על המסך (למשל את חנות האפליקציות של BYD שיש שם דפדפן ויטיוב)
תודה רבה!@שלמה-שילוני כתב בעזרה במולטימדיה BYD:
קניתי בס"ד BYD וחבר פרץ לי את המסך שיהיה אפשר להתקין אפליקציות (אני מתחבר לאינטרנט עם סטיק) ואז יש לי וויז במסך
רציתי לשאול אם מישהו יכול לעזור לי בחסימה על המסך (למשל את חנות האפליקציות של BYD שיש שם דפדפן ויטיוב)
תודה רבה!מאיפה אתה בארץ?
יש הרבה נציגים בכל הארץ לאאוטנט והרבה מהם ידעו לעזור לך לחסום… -
@שלמה-שילוני כתב בעזרה במולטימדיה BYD:
תודה רבה!מאיפה אתה בארץ?
יש הרבה נציגים בכל הארץ לאאוטנט והרבה מהם ידעו לעזור לך לחסום…אני ממודיעין עילית
השאלה אם יש ניפוי באגים במערכת של BYD בשביל להתקין קיידרואיד -
אני ממודיעין עילית
השאלה אם יש ניפוי באגים במערכת של BYD בשביל להתקין קיידרואיד@שלמה-שילוני אני צריך שיעבד לי לא רק וייז אני משתמש בזה גם בשביל אפליקציות של תחנת דלק כי חשמל חייב אפליקציה
תודה רבה! -
אני ממודיעין עילית
השאלה אם יש ניפוי באגים במערכת של BYD בשביל להתקין קיידרואיד@שלמה-שילוני
אתה תדע לעשות את זה ?
אם לא יש לך @EBA
שנראה לי ישמח לעזור לך. -
@שלמה-שילוני אני צריך שיעבד לי לא רק וייז אני משתמש בזה גם בשביל אפליקציות של תחנת דלק כי חשמל חייב אפליקציה
תודה רבה!@שלמה-שילוני אז אתה צריך אאוטנט
אתה יכול להתקין אפליקציות מאונקי? -
@שלמה-שילוני אז אתה צריך אאוטנט
אתה יכול להתקין אפליקציות מאונקי?כן יכול להתקין רק מאונקי השאלה איזה חסימה אתה שם לי
אם זה הקידס פלייס או הקידס פלייס בגירה של אאוטנט אני לא מעונין אלא אם כן לא יהיה ברירה -
כן יכול להתקין רק מאונקי השאלה איזה חסימה אתה שם לי
אם זה הקידס פלייס או הקידס פלייס בגירה של אאוטנט אני לא מעונין אלא אם כן לא יהיה ברירה@שלמה-שילוני חסימה עם החרגת אפליקציות זה אאוטנט
מיישה הביא עוד חסימה ממתמחים אבל היא ניסיונית עדיין. קיידרואיד לא מתאים לך
מה נשאר? -
אני ממודיעין עילית
השאלה אם יש ניפוי באגים במערכת של BYD בשביל להתקין קיידרואיד@שלמה-שילוני כתב בעזרה במולטימדיה BYD:
אני ממודיעין עילית
השאלה אם יש ניפוי באגים במערכת של BYD בשביל להתקין קיידרואידיש ב BYD ניפוי באגים אלחוטי שצריך לפתוח אותו בהגדרות ואז אתה יכול להתקין גם קיידרואיד
תבקש ממי שפתח לך את זה שישאיר את הניפוי באגים פועל -
אני ממודיעין עילית
השאלה אם יש ניפוי באגים במערכת של BYD בשביל להתקין קיידרואידיש ב BYD ניפוי באגים אלחוטי שצריך לפתוח אותו בהגדרות ואז אתה יכול להתקין גם קיידרואיד
תבקש ממי שפתח לך את זה שישאיר את הניפוי באגים פועל@דני-מערכות כתב בעזרה במולטימדיה BYD:
ואז אתה יכול להתקין גם קיידרואיד
אני צריך שיעבד לי לא רק וייז אני משתמש בזה גם בשביל אפליקציות של תחנת דלק כי חשמל חייב אפליקציה
-
אני ממודיעין עילית
תבקש ממי שפתח לך את זה שישאיר את הניפוי באגים פועלהוא עשה את זה בלי להגיע לניפוי באגים
אלא הכניס קוד מסוים ועם איזה קובץ שהתקין ולא יודע בדיוק מה עשה שם ואז זה נפתח להתקנות רק עם אונקי ניסיתי להוריד אפליקציה מהדרייב וכתב לי שהמערכת חסומה לתקנות -
הוא עשה את זה בלי להגיע לניפוי באגים
אלא הכניס קוד מסוים ועם איזה קובץ שהתקין ולא יודע בדיוק מה עשה שם ואז זה נפתח להתקנות רק עם אונקי ניסיתי להוריד אפליקציה מהדרייב וכתב לי שהמערכת חסומה לתקנות@שלמה-שילוני כתב בעזרה במולטימדיה BYD:
אלא הכניס קוד מסוים ואם איזה קובץ שהתקין ולא יודע בדיוק מה עשה שם ואז זה נפתח להתקנות רק עם אונקי ניסתי להוריד אפליקציה מהדרייב וכתב לי שהמערכת חסומה לתקנותהקוד המסוים פותח מצב מפתחים ושם אפשר לפתוח ניפוי באגים
-
אלא הכניס קוד מסוים ואם איזה קובץ שהתקין ולא יודע בדיוק מה עשה שם ואז זה נפתח להתקנות רק עם אונקי ניסתי להוריד אפליקציה מהדרייב וכתב לי שהמערכת חסומה לתקנותהקוד המסוים פותח מצב מפתחים ושם אפשר לפתוח ניפוי באגים
@דני-מערכות כבר לא פותח ניפוי באגים ובכול מקרה חייבים בשביל אאוטנט הרשאת שימוש בנתונים שלא ניתן לתת ברכב ללא adb
-
@שלמה-שילוני אני צריך שיעבד לי לא רק וייז אני משתמש בזה גם בשביל אפליקציות של תחנת דלק כי חשמל חייב אפליקציה
תודה רבה!@שלמה-שילוני איזה אפליקציה אתה משתמש לטעינה?
יש איזה פתרון אבל הוא בתשלום מעניין אותך?