שרשור בעניין רכבי אספנות
-
אז ככה הכל התחיל כתבתי ל @נייטרון חפשי
סחטיין על התמונת פרופיל הסמל מזכיר את הוי של קדילאק אבל נראה רכב יותר עממי אולי פורד? מוכר לי מאוד ולא נופל לי האסימון
קבלתי תשובה מ @לך תדע...
צודק.
זה נראה ממש כמו:
(Ford Anglia 123E (1962-7
להשוואה:
אם תרצה לקנות אותה ב 30k, בבקשה, שים לב שישי לה טסט רק לעוד יומיים, ונהריה זה אולי מקום קצת רגיש בימים אלו, לשיקולך...
@נייטרון חפשי הצטרף וכתב
זה המקור שלי
https://www.yad2.co.il/vehicles/item/98vfwjik?ad-location=Main+feed+listings&opened-from=Feed+view&component-type=main_feed&index=23&color-type=Grey
יפה שאתה בקיא בשנתונים האלו אבל אני סתם חיפשתי תמונה יפה בלי להבין בדגמים.
עריכה - עכשיו אני רואה ש @לך-תדע כבר עלה על המקור שלי (הפכתי את התמונה).כתבתי ל @נייטרון-חפשי
תחביב.
אני נשרטתי כי ראיתי רכב כזה פעם בסדנת שיחזור ראיתי עוד עשרות ולא הצלחתי להזכר במקרה הזהובשאלה הזו אנו אוחזים כעט
@נייטרון-חפשי כתב בקידוד שלט לרכב פריוס:@שלמה אם יש לך הבנה בתחום של שיחזור זה מאוד מסקרן אותי (בשביל הידע בעיקר) ואני אשמח לדבר או אם תתן קישורים למידע מתאים (קשה למצוא כאלה דברים בנטפרי).
-
@שלמה כתב ברכבי אספנות שרשור תחביב:
(@מאיר בפוסט https://rechavimzelaze.ovh/topic/525/קידוד-שלט-לרכב-פריוס/33 כדאי למחוק את המיותר)
חברים אשמח שתשתתפו
טעימה מהניחוח האופף תחום התעניינות זה האם תזהו את הרכב הבא?
אפשר לראות את סמל החברה על הרכב הוא כמעט ולא השתנה...
-
@Lexus יפה זה לא המחליף זה האוקטביה בעצמה מה שברור לא היתה להם בעיה במצמדי הגיר נחשב לרכב אמין וחזק
חח
מה אתה אומר גם על הרכבים שלנו יסתכלו עליהם ככה בעוד 60 שנה?@שלמה כתב ברכבי אספנות שרשור תחביב:
אם תרצה לקנות אותה ב 30k, בבקשה, שים לב שישי לה טסט רק לעוד יומיים, ונהריה זה אולי מקום קצת רגיש בימים אלו, לשיקולך...
רק תשימו לב שזה ידני...
-
@Lexus ההבדל בין אז להיום שהם חיפשו באופן מתמיד לקוחות ונלחמו על תואר האמינות או שימושיות (תקרא על מה סיטרואן עשו בשביל לשווק את הדה ז'בו לאיכרים) היום אנחנו שבויים שלהם והם רק מורידים באיכות
עוד שישים שנה נחשב לפרימיטיביים על שבכלל השתמשנו במכוניות -
עוד שישים שנה נחשב לפרימיטיבים על לבכלל השתמשנו במכוניות
אולי
מה שבטוח שאם תשמור את הרכב שלך למשך העשרים שנה הבאות כולם יקנאו בך שאתה יכול לסוע איך שבא לך
לעבור נתיב בלי לאותת, לעבור את המהירות המותרת, או כל דבר אחר
הרכבים שבשנה הבאה יעלו לכביש מחויבים להיות עם חיישן שקורא תמרורים
וזה רק יחמיר כל הדרך עד שהרכבים כולם יהפכו לאוטונומי
או בקיצור:
תהיה פרמיטיבי אבל תוכל לכייף על הכביש.... -
-
-
@אבי-ים כתב ברכבי אספנות שרשור תחביב:
עוד שישים שנה נחשב לפרימיטיבים על לבכלל השתמשנו במכוניות
אולי
מה שבטוח שאם תשמור את הרכב שלך למשך העשרים שנה הבאות כולם יקנאו בך שאתה יכול לסוע איך שבא לך
לעבור נתיב בלי לאותת, לעבור את המהירות המותרת, או כל דבר אחר
הרכבים שבשנה הבאה יעלו לכביש מחויבים להיות עם חיישן שקורא תמרורים
וזה רק יחמיר כל הדרך עד שהרכבים כולם יהפכו לאוטונומי
או בקיצור:
תהיה פרמיטיבי אבל תוכל לכייף על הכביש....לא ברור מה יבוא קודם, רכב אוטונומי או מנהרות חכמות שהרכבים יסעו בהם על משטחים מיוחדים... ואז גם עם הטרנטע שלך תצטרך לנסוע על המשטח הזה בקצב שלו...
אילון מאסק עובד על זה קשה. -
@נייטרון-חפשי כתב בקידוד שלט לרכב פריוס:
@שלמה אם יש לך הבנה בתחום של שיחזור זה מאוד מסקרן אותי (בשביל הידע בעיקר) ואני אשמח לדבר או אם תתן קישורים למידע מתאים (קשה למצוא כאלה דברים בנטפרי).
@נייטרון-חפשי נתחיל בידע כללי
בשביל לקבל קצת רקע בעניין ובכדי להכנס לעולם הזה ישנה סדרת כתבות שמומלץ לכל אחד ואחד לקרא יש שמה כמה רכבים לא רלוונטים לעניין הפוסט אבל לא יזיק להוסיף אותם למסד הנתונים שלנו
פרק ראשון
פרק שני
פרק שלישי חסום בנטפרי לא זוכר מה כתוב בו תעדכנו אם להסיר
פרק רביעי
פרק חמישי
פרק שישי
פרק שביעי
פרק שמיני
תהנו חברים שימו לב לא לשקוע יותר מדאי ותעזרו בהכנות לשבת -
@שלמה תודה! זה באמת מרתק, מסקרן, ומפריע להכנות לשבת.
אבל אני באופן אישי אוהב תמיד להתחיל ללמוד עם הידיים... וגם אם אני אקרא (ואני אקרא) את כל הסדרה הזו אני לא אזכור כלום אם לא התחברתי באופן מעשי (גם את התאוריה שלי עשיתי אחרי איזה 10 שיעורים....). פרק אחד על עבודת שיחזור כמו שכתבת שראית מסוגל להפריע לי להכנות לשבת הרבה הרבה יותר.מישהו יודע איך אפשר לעשות לייק גדול יותר? -
@נייטרון-חפשי אני לא יכול להעלות לכאן סרטוני שיחזור
-
@נייטרון-חפשי באהבה (ברור שגם לשאר החברים)
אתר פתוח בנטפרי ובו כתבות ועוד על רכבי אספנות
https://amklassiek.nl/iw/