נזילת מים מעצם מנוע
-
שלום לכולם
יש לי נזילת מים חשבתי שזה מהמשאבת מים כיון שראיתי מים ממש מתחת על הכביש הלכתי לתקן
הבן דוד אומר וגם אח"כ ראיתי שנוזל מים בתוך המנוע מה שאומר שצריך לטפל במנוע עצמו
הוא אמר לי שאין מה לעשות ראש מנוע כי זה לא יעזור כיון שאין נזילת שמן אז לא יעזור כך אמר
הוא טען לי שיש תוסף למים שזה סוגר את החורים עם 90% הצלחה
ואם לא יעזור אז צריך להחליף מנוע וכמובן זה כבר קשור אליהאם יש בדבריו שלא יעזור ראש מנוע כי אין נזילת שמן האם זה קשור וגם לא יעזור?
וגם מה התוסף הזה מישהו מכיר? -
שלום לכולם
יש לי נזילת מים חשבתי שזה מהמשאבת מים כיון שראיתי מים ממש מתחת על הכביש הלכתי לתקן
הוא אמר לי שאין מה לעשות ראש מנוע כי זה לא יעזור כיון שאין נזילת שמן אז לא יעזור כך אמר
ואם לא יעזור אז צריך להחליף מנוע וכמובן זה כבר קשור אליהאם יש בדבריו שלא יעזור ראש מנוע כי אין נזילת שמן האם זה קשור וגם לא יעזור?
וגם מה התוסף הזה מישהו מכיר?@איבזה-ידנית אני לא רוצה לקחת אחריות על עצה מכנית כאן,
זה מדי מורכב בעיניי לענות בלי לראות שום כלום, משהו מוזר לי בפרטים.
אבל לגבי התוסף, אני יודע שיש מגרשי רכב שמשתמשים בפטנטים האלו, וזה מחזיק מספיק זמן עד שהלקוח לא ישער שזה קשור למגרש.
וכבר מילתי אמורה. -
@איבזה-ידנית אני לא רוצה לקחת אחריות על עצה מכנית כאן,
זה מדי מורכב בעיניי לענות בלי לראות שום כלום, משהו מוזר לי בפרטים.
אבל לגבי התוסף, אני יודע שיש מגרשי רכב שמשתמשים בפטנטים האלו, וזה מחזיק מספיק זמן עד שהלקוח לא ישער שזה קשור למגרש.
וכבר מילתי אמורה.@גיל מה הכללים של המילוי של התוסף הזה
-
שלום לכולם
וגם מה התוסף הזה מישהו מכיר?@איבזה-ידנית כתב בנזילת מים מעצם מנוע:
כיון שאין נזילת שמן אז לא יעזור כך אמר
לא חושב שזה קשור בכלל, לא מכיר ספציפית איזה רכב זה, אבל למעשה נראה שאין חילוק ברכבים לענין הזה, יש חורים של מים ויש חורים של שמן, ואם יש בעיה באטם או בראש מנוע של המים לא מחייב שיש בעיה באטם של השמן.
-
שלום לכולם
וגם מה התוסף הזה מישהו מכיר?@איבזה-ידנית היה לי פעם בריחה באמצע כביש והיה לי אפוקסי והחזיק לי עד יומו האחרון של הרכב
אבל צריך לראות כמה יש בריחה ואם זה במקום שאפשר להדביק -
שלום לכולם
וגם מה התוסף הזה מישהו מכיר?@איבזה-ידנית כתב בנזילת מים מעצם מנוע:
האם יש בדבריו שלא יעזור ראש מנוע כי אין נזילת שמן האם זה קשור וגם לא יעזור?
או שזה קשקוש או שלא הבנת אותו.
התוסף הקלאסי עובד רק על דליפות ראש וממה נפשך אם זה לא ראש גם התוסף לא יועיל. יש תוספים מופלאים שסותמים ה-כל, יש אומרים שאפילו את הרדיאטור…
אם תעלה תמונה או איבחון יותר ברור ייתכן שנוכל להועיל, (למשל אם זה בין הראש לפלאנג’ אפוקסי יכול לעבוד יופי). -
@איבזה-ידנית היה לי פעם בריחה באמצע כביש והיה לי אפוקסי והחזיק לי עד יומו האחרון של הרכב
אבל צריך לראות כמה יש בריחה ואם זה במקום שאפשר להדביק@פתוח-לשמוע זה בתוך המנוע אני רואה מסביב ולכל הכיוונים מים אני לא חושב שאפשר להדביק
-
@פתוח-לשמוע זה בתוך המנוע אני רואה מסביב ולכל הכיוונים מים אני לא חושב שאפשר להדביק
@איבזה-ידנית אתה רואה מאיפה המים יוצאים?
למנועים יש המון ‘בתוך’ לאיזה ‘בתוך’ אתה מתכוון?
ייתכן שאתה צודק ואין מה לעשות אבל נשמע לי חבל לא לברר את זה לפני שאתה גומר עליו. -
@איבזה-ידנית אתה רואה מאיפה המים יוצאים?
ייתכן שאתה צודק ואין מה לעשות אבל נשמע לי חבל לא לברר את זה לפני שאתה גומר עליו.@נייטרון-חפשי כתב בנזילת מים מעצם מנוע:
דבריך דברי נבואה, שכן אתיא “תוך” “תוך” (וְעדה) מהפרשות שכרגע עברנו (ברכות כא:)…
-
מצרף תמונות מי שמצליח להבין מתחת לטיימינג שזה צד ימין של הרכב ובדופן הקדמית של המנוע!
-
מצרף תמונות מי שמצליח להבין מתחת לטיימינג שזה צד ימין של הרכב ובדופן הקדמית של המנוע!
@איבזה-ידנית איזה רכב מדובר?
סיאט איביזה? שנה? נפח מנוע? -
@איבזה-ידנית איזה רכב מדובר?
סיאט איביזה? שנה? נפח מנוע? -
@איבזה-ידנית לא הצלחתי לקלוט מה הולך שם ולא מצאתי תרשימי מנוע של הרכב הזה כדי להבין את התמונה, זה אכן נראה מאזור החיבור של הראש אבל צריך בדיקת לחץ ולמצוא מיקום מדוייק, מסתבר יותר שזה המשאבה בסך הכל ולא חלק מהמנוע ממש (המשאבה ברכב זה כמדומני יושבת מתחת לטיימינג).
-
@איבזה-ידנית לא הצלחתי לקלוט מה הולך שם ולא מצאתי תרשימי מנוע של הרכב הזה כדי להבין את התמונה, זה אכן נראה מאזור החיבור של הראש אבל צריך בדיקת לחץ ולמצוא מיקום מדוייק, מסתבר יותר שזה המשאבה בסך הכל ולא חלק מהמנוע ממש (המשאבה ברכב זה כמדומני יושבת מתחת לטיימינג).
@נייטרון-חפשי בדקתי לחץ הוא לא נתן כלום מה שאומר שזה בתוך המנוע
ולגבי המשאבה זה תקין וחדש
השאלה מה יש לעשות -
@נייטרון-חפשי בדקתי לחץ הוא לא נתן כלום מה שאומר שזה בתוך המנוע
ולגבי המשאבה זה תקין וחדש
השאלה מה יש לעשות@איבזה-ידנית אני הייתי הולך למוסך נוסף לבדיקה, לי, לצערי אין עוד רעיון לסיוע מרחוק.