לחלק לנושאים סוגי רכבים פופלאריים.
-
@y05832 כתב בלחלק לנושאים סוגי רכבים פופלאריים.:
עלה בדעתי שמא כדאי להפריט סוגי רכבים פופולאריים כמו פריוס קורולה וכדו' לפי חברה ודגם למען ירוץ הקורא..או אפי' כל סוגי הרכבים, אי''ה הפורום יפרח וירבה ויעלה מעלה מעלה, כך בעצם יהיה פה מיני ויקיפדיה על כל רכב....
יישר כח על הכל!!הצעה מעולה.
יש איזה אגוז שצריך לפצח והוא שלא יהיו כפלויות.
אדרבה, הבו עצות. -
@מאיר כתב בלחלק לנושאים סוגי רכבים פופלאריים.:
@y05832 כתב בלחלק לנושאים סוגי רכבים פופלאריים.:
עלה בדעתי שמא כדאי להפריט סוגי רכבים פופולאריים כמו פריוס קורולה וכדו' לפי חברה ודגם למען ירוץ הקורא..או אפי' כל סוגי הרכבים, אי''ה הפורום יפרח וירבה ויעלה מעלה מעלה, כך בעצם יהיה פה מיני ויקיפדיה על כל רכב....
יישר כח על הכל!!הצעה מעולה.
יש איזה אגוז שצריך לפצח והוא שלא יהיו כפלויות.
אדרבה, הבו עצות.ספציפית על זה יש פתרון פשוט, לא לאפשר פתיחת נושא אא"כ ימלא הפותח את התגית של הרכב הספציפי, פריוס או קורולה וכו', ובלי זה לא תתאפשר פתיחת נושא. אפשר ליצור תגית 'שונות' למשהו שלא מוצדק לפתוח עליו תגית בפני עצמו, כמו למשל מישהו שירצה לכתוב על רולס רויס פאנטום...
אני לא למדתי עדיין בקפידה את האופן הטכני שהפורום הזה בנוי, אבל אני מכיר את השיטה מפורומים אחרים שבהם אני משמש בתפקיד מנהל.
אפשר לעשות את זה בשתי צורות, או בתתי פורומים לכל רכב בפני עצמו, ורכב שאין לו תת פורום יכלל בתת פורום נפרד בשם 'שונות', ובלי אפשרות לפתוח נושא שלא בתוך איזה תת פורום. אבל זה יצור בעיה כי בתוך כל נושא [מולטמדיה, חלפים וכו'] יצטרכו לעשות כמויות של תתי פורומים וזה יצור בלגן נורא ואיום, לכן עדיף להשאיר את המבנה כמו עכשיו אבל ליצור תגיות מיוחדות שעל ידי בחירה בהם יגיעו לעמוד מסויים שבו יהיו כל הנושאים שמדברים על הרכב הספציפי.
מקווה שהובנו דבריי.
-
-