הפעלת מוזיקה אוטומטי בכל הפעלה של המערכת
-
שלום לכולם,
יש לי את אפליקצית מוזיקה musicoet.
הבעיה שהיא לא מוכרת במערכת כאפליקצית מוזיקה, ולכן בכל הפעלה של הרכב צריך להפעיל ידני את האפליקציה.
יש אופציה להגדיר שאפליקציה שתעלה עם המערכת בכל הפעלה?תודה
@tzvihe2 כן, יש בהגדרות יצרן עם הקוד 8888 כמדומני, הגדרה שנקראת AUTO PLAY, ושם צריך לסמן את האפליקציה שאתה רוצה שתעלה אוטומטית בהפעלה.
-
@tzvihe2 כן, יש בהגדרות יצרן עם הקוד 8888 כמדומני, הגדרה שנקראת AUTO PLAY, ושם צריך לסמן את האפליקציה שאתה רוצה שתעלה אוטומטית בהפעלה.
@סמטוחה-בפלאגים כתב בהפעלת מוזיקה אוטומטי בכל הפעלה של המערכת:
תודה, עובד.
@סמטוחה-בפלאגים @מיישה
עריכה:
כרגע לא עבד, זה עבד בהתחלה שעשיתי כיבוי והדלקה מיד אח"כ, אבל לאחר שהאוטו מכובה זמן ממושך האפליקציה לא עולה.
(אולי כי המערכת לא מפעילה את עצמה מחדש בכל הדלקה אלא יוצאת מסוג של מצב שינה)
יש לי מערכת T18מישהו מכיר פתרון אחר?
-
תודה, עובד.
@סמטוחה-בפלאגים @מיישה
עריכה:
כרגע לא עבד, זה עבד בהתחלה שעשיתי כיבוי והדלקה מיד אח"כ, אבל לאחר שהאוטו מכובה זמן ממושך האפליקציה לא עולה.
(אולי כי המערכת לא מפעילה את עצמה מחדש בכל הדלקה אלא יוצאת מסוג של מצב שינה)
יש לי מערכת T18מישהו מכיר פתרון אחר?
@tzvihe2 כתב בהפעלת מוזיקה אוטומטי בכל הפעלה של המערכת:
כי המערכת לא מפעילה את עצמה מחדש בכל הדלקה אלא יוצאת מסוג של מצב שינה
נכון, אז צמוד להגדרה הקודמת שאמרתי לך, יש גם הגדרה ל"אפליקציות למצב שינה", תסמן אותה גם שם.
-
נכון, אז צמוד להגדרה הקודמת שאמרתי לך, יש גם הגדרה ל"אפליקציות למצב שינה", תסמן אותה גם שם.
עשיתי כך וזה לא מדליק את האפליקציה, מה שזה כן עושה - בכל הפעלה של האוטו נמחק כל הנתונים מהאפליקציה (רשימות השמעה, מיקום אחרון וכו’).