מחפש מישהו שמעביר טסטים וד"ל
-
א’ אם אתה יודע לנהוג ורק… בד"כ יצא לך יותר זול לעשות עוד טסט (ועוד אחד…) מאשר לחפש את המורה הד"ל.
ב’ אני מאמין שכשבן אדם מגיע לטסט 6/7/8 פחות מחמירים איתו מאשר בטסט ראשון, למה? מן תכונה אנושית שהשתרבבה למערכת הטסטים.@נייטרון-חפשי כתב במחפש מישהו שמעביר טסטים וד"ל:
ב’ אני מאמין שכשבן אדם מגיע לטסט 6/7/8 פחות מחמירים איתו מאשר בטסט ראשון, למה? מן תכונה אנושית שהשתרבבה למערכת הטסטים.
או רב בוחן…
-
א’ אם אתה יודע לנהוג ורק… בד"כ יצא לך יותר זול לעשות עוד טסט (ועוד אחד…) מאשר לחפש את המורה הד"ל.
ב’ אני מאמין שכשבן אדם מגיע לטסט 6/7/8 פחות מחמירים איתו מאשר בטסט ראשון, למה? מן תכונה אנושית שהשתרבבה למערכת הטסטים.@נייטרון-חפשי כתב במחפש מישהו שמעביר טסטים וד"ל:
ב’ אני מאמין שכשבן אדם מגיע לטסט 6/7/8 פחות מחמירים איתו מאשר בטסט ראשון, למה? מן תכונה אנושית שהשתרבבה למערכת הטסטים.
הלוואי
מה לעשות שזה לא ככה
לכה"פ איך שידוע לי -
@לב-שמח כתב במחפש מישהו שמעביר טסטים וד"ל:
מישהו יודע להמליץ לי
על כדור\ תרופה
שמומלץ לקחת לפני הטסט ובטסט,
להרגעה (לא לקשב וריכוז)@יוסי-מחשבים כתב במחפש מישהו שמעביר טסטים וד"ל:
לך לעוד טסט וקח רסקיו לפני הטסט.
-
ב’ אני מאמין שכשבן אדם מגיע לטסט 6/7/8 פחות מחמירים איתו מאשר בטסט ראשון, למה? מן תכונה אנושית שהשתרבבה למערכת הטסטים.פוסט זה נמחק! -
אני מאמין שכשבן אדם מגיע לטסט 6/7/8 פחות מחמירים איתו מאשר בטסט ראשון
תלוי מאוד מי הטסטר…
-
מישהו יודע להמליץ לי
על כדור\ תרופה
שמומלץ לקחת לפני הטסט ובטסט,
להרגעה (לא לקשב וריכוז)קלונקס 0.5 מ"ג
-
@יוני כתב במחפש מישהו שמעביר טסטים וד"ל:
על כדור\ תרופה
נראה לי לקחתי רגיעון אני לא זוכר בטוח
גם אני לקחתי רגיעון יום, אבל לא זוכר אם רק בטסט האחרון…
אצלי הבעיה היתה במורה חצוף ד.ח שצועק על התלמיד ומתערב כל הזמן בנהיגה ומוריד לתלמיד את הביטחון העצמי ולא באמת מלמד אותו לנהוג לבד, התלמיד מתרגל להתערבות של המורה, הוא אומנם היה זול אבל עשה רק שיעורים כפולים וצפופים וחצי מהזמן לאסוף או להחזיר את התלמיד הקודם או הבא, בשאר הזמן הוא בטלפון מתאם עם תלמידים, ומה שנשאר הוא צועק עליך והוא לא מתכנן באמת שהיה מוכן לטסט לפני שיעור 200.
אחרי מורה כזה צריך שיקום, עברתי לבית ספר מסוים ולקחתי שיעורים בודדים עבור הטסט, וראיתי שהם מזלזלים כי אני לא תלמיד שלהם, ואז בהמלצת חבר עברתי למורה תימני מאלעד או פ"ת שהוא היה אחלה מורה, והשקיע נטו לתקן את ההרגלים הרעים שהכניס המורה הראשון, + ביטחון עצמי בשפע והקפיד לא להתערב פיזית כלל לא בגז ולא בהילוך הידני, וב"ה עברתי אצלו בטסט הראשון.
היה שווה להיכשל בטסטים העיקר ללמוד בסוף לימוד איכותי אצל מורה איכותי. -
@יוני כתב במחפש מישהו שמעביר טסטים וד"ל:
על כדור\ תרופה
נראה לי לקחתי רגיעון אני לא זוכר בטוח
גם אני לקחתי רגיעון יום, אבל לא זוכר אם רק בטסט האחרון…
אצלי הבעיה היתה במורה חצוף ד.ח שצועק על התלמיד ומתערב כל הזמן בנהיגה ומוריד לתלמיד את הביטחון העצמי ולא באמת מלמד אותו לנהוג לבד, התלמיד מתרגל להתערבות של המורה, הוא אומנם היה זול אבל עשה רק שיעורים כפולים וצפופים וחצי מהזמן לאסוף או להחזיר את התלמיד הקודם או הבא, בשאר הזמן הוא בטלפון מתאם עם תלמידים, ומה שנשאר הוא צועק עליך והוא לא מתכנן באמת שהיה מוכן לטסט לפני שיעור 200.
אחרי מורה כזה צריך שיקום, עברתי לבית ספר מסוים ולקחתי שיעורים בודדים עבור הטסט, וראיתי שהם מזלזלים כי אני לא תלמיד שלהם, ואז בהמלצת חבר עברתי למורה תימני מאלעד או פ"ת שהוא היה אחלה מורה, והשקיע נטו לתקן את ההרגלים הרעים שהכניס המורה הראשון, + ביטחון עצמי בשפע והקפיד לא להתערב פיזית כלל לא בגז ולא בהילוך הידני, וב"ה עברתי אצלו בטסט הראשון.
היה שווה להיכשל בטסטים העיקר ללמוד בסוף לימוד איכותי אצל מורה איכותי. -
@spider כתב במחפש מישהו שמעביר טסטים וד"ל:
קלונקס 0.5 מ"ג
בעקרון הכדור הזה לא מומלץ למיטב ידיעתי בלי מרשם רופא
אולי לקחת רק חד פעמי זה נושא לכשעצמו אבל אם מישהו ירצה להשתמש קבוע להרגעה זה יכול להיות גרוע
יתכן שאני טועה@הלי כתב במחפש מישהו שמעביר טסטים וד"ל:
@spider כתב במחפש מישהו שמעביר טסטים וד"ל:
קלונקס 0.5 מ"ג
בעקרון הכדור הזה לא מומלץ למיטב ידיעתי בלי מרשם רופא
אולי לקחת רק חד פעמי זה נושא לכשעצמו אבל אם מישהו ירצה להשתמש קבוע להרגעה זה יכול להיות גרוע
יתכן שאני טועהאתה לא טועה,
נדרש מרשם רופא.מומחה המליץ לי על הכדור הזה לטסט,
כמובן שאני לא מדבר על שימוש קבוע,
ומאמין שגם מי שישתמש ברגיעון כל יום יהיה גרוע -
יש מיץ גת ( של התימנים } מרגיע ומרכז ללא תופעות לוואי , לא ממכר , טבעי , כוס אחת מספיק
קרדיט: חבר חות’י …