נתקע לי במכס פאנל למולטימדיה [ללא מערכת וללא כבל] מה עושים?
-
@אבי-KIA לי צ’יטה עדיין מתעקשים שאשחרר מהמכס 88 ש"ח יותר ממחיר הפאנל והבורג סיליקון שיש שם
דורשים בדיקה של משרד התחבורה@דוד-שמש כתב בנתקע לי במכס פאנל למולטימדיה [ללא מערכת וללא כבל] מה עושים?:
לי צ’יטה עדיין מתעקשים שאשחרר מהמכס 88 ש"ח יותר ממחיר הפאנל והבורג סיליקון שיש שם
דורשים בדיקה של משרד התחבורהתתקשר אליהם ותגיד להם בטון ברור שאתה יודע מה יש בחבילה ואין שום סיבה לעצור את זה
אחרי שהנציג/ה יבלבלו את המח תגיד להם בזה הלשון
"לא הבנתי על מה הוויכוח ? מדבור בחלקי פלסטיק פשוטים ולא בשום דבר שמצריך אישור! אני מקווה שאת/ה מבינ/ה לבד שזה הזוי שאני בכלל צריך להתקשר אליכם!בעזרת השם תראה ישועות
-
@דוד-שמש כתב בנתקע לי במכס פאנל למולטימדיה [ללא מערכת וללא כבל] מה עושים?:
לי צ’יטה עדיין מתעקשים שאשחרר מהמכס 88 ש"ח יותר ממחיר הפאנל והבורג סיליקון שיש שם
דורשים בדיקה של משרד התחבורהתתקשר אליהם ותגיד להם בטון ברור שאתה יודע מה יש בחבילה ואין שום סיבה לעצור את זה
אחרי שהנציג/ה יבלבלו את המח תגיד להם בזה הלשון
"לא הבנתי על מה הוויכוח ? מדבור בחלקי פלסטיק פשוטים ולא בשום דבר שמצריך אישור! אני מקווה שאת/ה מבינ/ה לבד שזה הזוי שאני בכלל צריך להתקשר אליכם!בעזרת השם תראה ישועות
@יצחק-רשטונ עדיין לא מצאתי טלפון שניתן לדבר איתם
מה גם כשאני מנסה לכתוב למוכר בשביל להבין האם אני אקבל החזר במידה ולא אשחרר את המשלוח או לחילופין אם אשחרר ואשלם עמלה, האתר לא נותן לי ומציג לי הודעה כזאת
מישהו יודע מה הפשט? -
@יצחק-רשטונ עדיין לא מצאתי טלפון שניתן לדבר איתם
מה גם כשאני מנסה לכתוב למוכר בשביל להבין האם אני אקבל החזר במידה ולא אשחרר את המשלוח או לחילופין אם אשחרר ואשלם עמלה, האתר לא נותן לי ומציג לי הודעה כזאת
מישהו יודע מה הפשט? -
@תודה-לבורא-עולם-0 יש אפשרות להתכתב עם עלי אקספרס עצמם? השאלה היא האם לשלם למכס או לא על מה אני אקבל החזר? ומה זה אומר לפתוח פניה במכס?
-
@תודה-לבורא-עולם-0 יש אפשרות להתכתב עם עלי אקספרס עצמם? השאלה היא האם לשלם למכס או לא על מה אני אקבל החזר? ומה זה אומר לפתוח פניה במכס?
@דוד-שמש
א. לא יודע, נראה לי שכן, אין לי נסיון בזה.
ב. לא יודע.מצטער.