מערכת מולטימדיה להונדה איינסייט
-
שלום וברכה.
אשמח לשמוע המלצה למערכת מולטימדיה לרכב הונדה אינסייט 2013.
יעזור לי מאוד אם אוכל לקבל קישור של מערכת מהירה וטובה מעלי אקספרס ובמחיר מוזל.תודה
@דוד-לוי
בברכת ברוך הבא לפורום (בהשראת @גיל שהכניס בנו מושגים של נימוסים)
פאנל וכבל מפה שים לב שאתה קונה LHD והסוג של הכבל נראה לי תלוי בסוג של המערכת שיש לך שים לב איזה סוג אתה קונה
המערכת הכי מומלצת פה בפורום TS10S פה 9 אינצ’
(המוכר מומלץ אבל בזמן האחרון הכל נתפס במכס לכן הובא פה פתרון זמני ע’'י @מיישה האלוף לקנות דרך עליבאבה מאותו מוכר
אם אתה מחפש מערכת ממש זולה ופשוטה יש לך את זאת בלי סים ועובדת מאוד בסיסי
בהצלחה!
שים לב זה התקנה קצת מורכבת וצריך לשים לב לבורג המעצבן מתחת למערכת המקורית כדי לפרק אותה מי שלא יודע עליו זה יכול ממש לתסכל -
@דוד-לוי
בברכת ברוך הבא לפורום (בהשראת @גיל שהכניס בנו מושגים של נימוסים)
פאנל וכבל מפה שים לב שאתה קונה LHD והסוג של הכבל נראה לי תלוי בסוג של המערכת שיש לך שים לב איזה סוג אתה קונה
המערכת הכי מומלצת פה בפורום TS10S פה 9 אינצ’
(המוכר מומלץ אבל בזמן האחרון הכל נתפס במכס לכן הובא פה פתרון זמני ע’'י @מיישה האלוף לקנות דרך עליבאבה מאותו מוכר
אם אתה מחפש מערכת ממש זולה ופשוטה יש לך את זאת בלי סים ועובדת מאוד בסיסי
בהצלחה!
שים לב זה התקנה קצת מורכבת וצריך לשים לב לבורג המעצבן מתחת למערכת המקורית כדי לפרק אותה מי שלא יודע עליו זה יכול ממש לתסכל@דני-מערכות .
תודה רבה על המענה ועל העזרה.
אשמח לדעת האם יש הבדל בין 9 אינץ ל10 אינץ ואם שתיהם מתחברים לרכב.
תודה. -
@דני-מערכות .
תודה רבה על המענה ועל העזרה.
אשמח לדעת האם יש הבדל בין 9 אינץ ל10 אינץ ואם שתיהם מתחברים לרכב.
תודה. -
@דוד-לוי ברכב הזה מומלץ 9 אינצ’, העשר יהיה מדי בולט לצדדים בלי פרפורציות, אם בכלל קיים פאנל כזה.
-
@EBA תודה רבה.
אשמח לדעת איזה קבל בדיוק טוב שאני יזמין כי יש שם הרבה סוגים.
עוד אשמח לדעת האם המערכת כוללת מצלמת רוורס.@דוד-לוי כתב במערכת מולטימדיה להונדה איינסייט:
אשמח לדעת איזה קבל בדיוק טוב שאני יזמין כי יש שם הרבה סוגים.
אם אין לך היום מצלמת רוורס מקורית אז את הסוג הזה
פאנל וכבל ביחד שים לב גם לצורה של הפאנל
ומצלמת רוורס במולטימדיה היקרה מאלי זה כולל מצלמה ובאליבאבה אני לא יודע אולי @מיישה ידע
ואם אתה קונה את המערכת הפשוטה זה לא כולל ואתה יכול לקנות בנוסף מפה