נורת מנוע וטורים גבוהים בהצתה..
-
פתאום היום תוך כדי נסיעה נדלקה לי נורת מנוע והכל נשאר רגיל,
רק שמאז שמתי לב שכשאני מניע את הרכב, בשניה הראשונה הטורים עולים גבוה לדעתי יותר מלפני זה,
השאלה שלי אם יכול להיות שיש קשר בין הנורה לבין זה שהטורים בהצתה גבוהים יותר מהרגיל?
ויש לציין שחוץ מזה יש לי איזה גלגל במנוע שעושה רעש חזק (לשואלים הוא לקראת החלפה), האם יכול להיות שיש קשר?הרכב: סוזוקי סוויפט 2007
-
בדקתי במחשב רכב וזה התקלה שהוא הביא
P0132
מה זה אומר, והאם יש קשר לנ"ל? -
בדקתי במחשב רכב וזה התקלה שהוא הביא
P0132
מה זה אומר, והאם יש קשר לנ"ל? -
@טיוטה-פריוס
כן. -
@טיוטה-פריוס
חיישן כמות אויר דלק, כמות הדלק האויר הטובה היא 14.7 [לא מדוייק, אבל הרעיון], אם יש לך בעיה בכמות האויר דלק המנוע לא עובד כמו שצריך, יכולה להיות דליפת אויר, יכול להיות בעיה בחיישן או בחיווט.כמובן שיכול להיות עוד כמה סיבות. כמו נתיך, מזרק, דליפת גזים
-
@טיוטה-פריוס
חיישן כמות אויר דלק, כמות הדלק האויר הטובה היא 14.7 [לא מדוייק, אבל הרעיון], אם יש לך בעיה בכמות האויר דלק המנוע לא עובד כמו שצריך, יכולה להיות דליפת אויר, יכול להיות בעיה בחיישן או בחיווט.כמובן שיכול להיות עוד כמה סיבות. כמו נתיך, מזרק, דליפת גזים
@מיוחד ומה זה אומר לגביי?
כלומר אני צריך למהר לתקן את זה? -
@מיוחד ומה זה אומר לגביי?
כלומר אני צריך למהר לתקן את זה? -
@טיוטה-פריוס
@מיוחד כתב בנורת מנוע וטורים גבוהים בהצתה..:
חיישן כמות אויר דלק
אני חושב שזה חיישן חמצן של הממיר ולא חיישן זרימת אוויר [הוא גם קשור לתערובת אוייר דלק כי המחשב מנוע משתמש גם בו בשביל לקבוע את התערובת אבל הוא בגדול בודק כמה חמצן נשאר בגזי פליטה]
-
@מיוחד כתב בנורת מנוע וטורים גבוהים בהצתה..:
חיישן כמות אויר דלק
אני חושב שזה חיישן חמצן של הממיר ולא חיישן זרימת אוויר [הוא גם קשור לתערובת אוייר דלק כי המחשב מנוע משתמש גם בו בשביל לקבוע את התערובת אבל הוא בגדול בודק כמה חמצן נשאר בגזי פליטה]
@יצחק-רשטונ כתב בנורת מנוע וטורים גבוהים בהצתה..:
הוא גם קשור לתערובת אוייר דלק
זה הייתה כוונתי, זה עיקר תפקידו. [אם לא מה תפקידו?]