רעידות וטורים
-
שלום לכולם מדובר בטיוטה אוונסיס 2010 לאחרונה התחיל לי דבר מאוד מטריד וזה רעידות מה שקורה שפעם כשהייתי עומד על דרייב הטורים היו באזור 700 והיה מציון ללא רעידות או משהו לאחרונה התחיל לי לאחר 3 שניות שאני לוחץ על הברקס כדי לעצור לאט לאט יורד לי הטורים לאזור 550 והאוטו ממש רועד התושבות טובות למרות שאין קשר בין תושבות לירידת טורים בכל מקרה חשבתי על הרבה דברים כדוגמת אולי שמן גיר או משהו או אולי חיישן סורר שאין לי מושג מהו אם מישהו יכול לעזור לי בעניין אנו ישמח כי אין לי כוח ועצבים וכסף כדי לבזבז ולהתחיל לטייל במוסכים אני רק ידגיש שהרכב מונע בגז אם זה משנה במשהו תודה רבה
-
קשה לדעת ברכב מונע בגז
תנסה ניקיון מצערת וכן להתייעץ עם המתקין של הגז או עם ערן מבאר שבע אוי צריך כיוונים -
שלום לכולם מדובר בטיוטה אוונסיס 2010 לאחרונה התחיל לי דבר מאוד מטריד וזה רעידות מה שקורה שפעם כשהייתי עומד על דרייב הטורים היו באזור 700 והיה מציון ללא רעידות או משהו לאחרונה התחיל לי לאחר 3 שניות שאני לוחץ על הברקס כדי לעצור לאט לאט יורד לי הטורים לאזור 550 והאוטו ממש רועד התושבות טובות למרות שאין קשר בין תושבות לירידת טורים בכל מקרה חשבתי על הרבה דברים כדוגמת אולי שמן גיר או משהו או אולי חיישן סורר שאין לי מושג מהו אם מישהו יכול לעזור לי בעניין אנו ישמח כי אין לי כוח ועצבים וכסף כדי לבזבז ולהתחיל לטייל במוסכים אני רק ידגיש שהרכב מונע בגז אם זה משנה במשהו תודה רבה
@דוד-100 כתב ברעידות וטורים:
אני רק ידגיש שהרכב מונע בגז אם זה משנה במשהו
אם אתה רוצה לדעת אם זה קשור לגז פשוט תעביר לדלק ותראה אם יש שינוי
-
קשה לדעת ברכב מונע בגז
תנסה ניקיון מצערת וכן להתייעץ עם המתקין של הגז או עם ערן מבאר שבע אוי צריך כיוונים@יצחק-רשטונ
מצערת נקייה כמו חדשה ואני מדבר על הדלק לא על הגז הגז זה עניין של כיוון אבל הירידה היא גם בדלק זה העניין ולגבי ערן קשה מאוד להשיג אותו ניסיתי כמה פעמים ואמרו תקבע תור וכו… -
קשה לדעת ברכב מונע בגז
תנסה ניקיון מצערת וכן להתייעץ עם המתקין של הגז או עם ערן מבאר שבע אוי צריך כיוונים -
@דוד-100 כתב ברעידות וטורים:
אני רק ידגיש שהרכב מונע בגז אם זה משנה במשהו
אם אתה רוצה לדעת אם זה קשור לגז פשוט תעביר לדלק ותראה אם יש שינוי
@פתוח-לשמוע
הפלגים הוחלפו פחות מעשר אלף וזה פלגים של 100000 וקויילם שמתי ארבעה חדשים לא בדיוק עזר פעם זה היה קורה רק על הגז היום גם על הדלק -
@פתוח-לשמוע
הפלגים הוחלפו פחות מעשר אלף וזה פלגים של 100000 וקויילם שמתי ארבעה חדשים לא בדיוק עזר פעם זה היה קורה רק על הגז היום גם על הדלק