אשמח למידע על הונדה סיוויק 2016 סדאן
-
סך הכל רכב טוב ואמין כמנהגה של הונדה עם מנוע 1.8 שנותן קצת יותר ממנועי ה1.6
אך מנגד גם אין לו איזה טכנולוגיה חדשנית או משהו אחר להתגאות בו והוא דיי דומה לדגמים הקודמים של הונדה סיוויק
התקלות שכן עלולות להמצא בו אם כי בתדירות נמוכה זה מסרק הגה ויחידת ABS -
@אבי-KIA הונדה כמו הונדה סה"כ אמין צריך לבדוק גיר זה המחלה שלהם וכמו שאמר גם @יצחק-רשטונ מסרק הגה וכו’
פלסטיקה פשוטה אל תצפה להרבה מידי
חלקים יקרים ללא הצדקה! ביצועים מעולים על חשבון נוחות נסיעה ואיך לא… שותה דלק בצורה לא שפויה יחסית למנוע 1.8 שותה כמו מנוע 2.5 ליטר ולא מספק את הנוחות של המנוע הגדול -
@אבי-KIA כתב באשמח למידע על הונדה סיוויק 2016 סדאן:
מה יותר יושב טוב אל הכביש
בוודאי ההונדה הוא די ספורטיבי מבחינת נהיגה וביצועים וכניסה לפניות ודו"ק…
ונוח
מסתבר שההונדה יותר נוחה אבל לא בהכרח כדאי לך לבדוק את זה כי המתלים של ההונדה קצרים וקשים והם מכויילים על הצד הספורטיבי
-
ונוחהסיוויק יושבת על בסיס הדור הקודם עם בסיס גלגלים קצר יחסית למשפחתית בשנתון [259 סמ] ונוחות של משפחתית יפנית/קוראנית קלאסית, אני לא חושב שיש הבדל משמעותי בין הקיה להונדה בנוחות
מעבר לזה להונדה מנוע 1.8 שצמוד לגיר פלנטרי 5 הילוכים
אם אתה מחפש דגמים דומים בסגנון הייתי משווה אותו למיצובישי לנסר ספורטבק או לניסאן סנטרה לשניהם גם כן מנוע 1.8 אטמוספרי אך הם מוצמדים לגיר רציף או למאזדה 3 מנוע 2.0 עם גיר פלנטרי 6 הילוכים
[שגרת הטיפולים בהונדה לפי המלצת היצרן היא שמן מנוע 5W40 ופילטר כל שנה או 15 אלף, שמן גיר כל 60 אלף , פילטר דלק כל 75 אלף , פילטר אוויר כל שני טיפולים , מצתים-פלאגים כל 90 אלף , טיימינג שרשרת אין צורך בהחלפה ] -
ונוחהסיוויק יושבת על בסיס הדור הקודם עם בסיס גלגלים קצר יחסית למשפחתית בשנתון [259 סמ] ונוחות של משפחתית יפנית/קוראנית קלאסית, אני לא חושב שיש הבדל משמעותי בין הקיה להונדה בנוחות
מעבר לזה להונדה מנוע 1.8 שצמוד לגיר פלנטרי 5 הילוכים
אם אתה מחפש דגמים דומים בסגנון הייתי משווה אותו למיצובישי לנסר ספורטבק או לניסאן סנטרה לשניהם גם כן מנוע 1.8 אטמוספרי אך הם מוצמדים לגיר רציף או למאזדה 3 מנוע 2.0 עם גיר פלנטרי 6 הילוכים
[שגרת הטיפולים בהונדה לפי המלצת היצרן היא שמן מנוע 5W40 ופילטר כל שנה או 15 אלף, שמן גיר כל 60 אלף , פילטר דלק כל 75 אלף , פילטר אוויר כל שני טיפולים , מצתים-פלאגים כל 90 אלף , טיימינג שרשרת אין צורך בהחלפה ] -
@יצחק-רשטונ לפי מה שאני הבנתי בזמן שהחזקתי בהונדה שגם צריך להחליף שם שמן גיר כל X ק"מ צרך לבדוק כל כמה ולא רק ברציף גם באוטו’ פלאנטרי הרגיל
@צילפינגים כתב באשמח למידע על הונדה סיוויק 2016 סדאן:
לפי מה שאני הבנתי בזמן שהחזקתי בהונדה שגם צריך להחליף שם שמן גיר כל X ק"מ צרך לבדוק כל כמה ולא רק ברציף גם באוטו’ פלאנטרי הרגיל
נכון כך כתבתי - כל 60 אלף
-
@צילפינגים כתב באשמח למידע על הונדה סיוויק 2016 סדאן:
לפי מה שאני הבנתי בזמן שהחזקתי בהונדה שגם צריך להחליף שם שמן גיר כל X ק"מ צרך לבדוק כל כמה ולא רק ברציף גם באוטו’ פלאנטרי הרגיל
נכון כך כתבתי - כל 60 אלף