פריוס הוא רכב נפוץ אצל חרדים, או שיש בו כל הזמן בעיות?
-
הפורום הזה נפתח לא מזמן, ובנתיים לפי איך שאני רואה את כותרות הנושאים והדיונים, פריוס מוביל בפער על פני כל הרכבים האחרים, כל הזמן פריוס פריוס פריוס.
מה הסיפור של זה?
זה רכב מאוד נפוץ (לא שמתי לב למשהו מיוחד ברכב הזה על פני רכבים אחרים במגזר) או שיש בו תקלות וצריך כל הזמן להחליף חלקים ולקבל מידע על נורות כלשהם וכו' וכו'?
[או אולי אין בו שום דבר מיוחד חוץ מזה שאיתרע מזלינו וחברים בפורום במקרה כמה בעלי רכב מסוג פריוס, ולהם יש תקלה ברכב או משהו דומה...]
-
@ביתרי רכב נפוץ מאוד כי הוא היברידי אמין ואין בו כמעט בעיות חוץ מאחת בטריה,
יש הרבה שקונים את הרכב הזה גם בגיל מבוגר מאוד כי הוא מחזיק לאורך זמן (יכול להגיע גם ל600,000 ק"מ) והתחזוקה שלו מאוד זולה
מה שכן הבטריה שלו זה בעיה של כל רכב היברידי שאחרי 200-300 אלף ק"מ היא כבר לא מתפקדת
או בקיצור טויוטה היברידיתבמקרה או שלא להרבה מהפורום כאן יש פריוס ולכן זה גם מאוד מדובר כאן
-
ועוד משהו, שרוב המוסכים לא יודעים להתעסק עם ההיברידיות ולכן הרבה פעמים תמצא בעלי פריוס שאין להם איפה לטפל ונאלצים ללמוד לטפל לבד.
-
@מנהיג-הדור כתב בפריוס הוא רכב נפוץ אצל חרדים, או שיש בו כל הזמן בעיות?:
לי המוסכניק שלי יעץ לי לא לקנות טויוטא פריוס
אמר לי שע"ז אמרו 'בתר עניא אזלא עניותא'
אנשים מחפשים לחסוך ומוציאים אח"כ הרבה כסף על תיקונים שצריך לעשות במוסך טיוטא עצמובדרך כלל התפקיד לפרש את מאמרי חזל מיועד לתלמידי חכמים ולא למכונאים והנה התוצאות...
אולי הוא התכוון "בתר ענייא אזלא ענייותא" על זה שהרכב משתמש בדלק בעניות...
לסיכום הרכב הוא אמין בצורה לא מוכרת גם בקילומטראז'ים הזויים...
לדעתי הטכנולוגיה ההיברידית הוא יצירת המאה למקסם אנרגיה. -
@מנהיג-הדור כתב בפריוס הוא רכב נפוץ אצל חרדים, או שיש בו כל הזמן בעיות?:
תיקונים שצריך לעשות במוסך טיוטא עצמו
אני באמת מכיר יותר ממקרה אחד שאנשים בזבזו כסף כדי לטפל במוסך טויוטה וזה לא עזר להם לשום דבר יותר ממוסך רגיל (במקרה הטוב).
אם המוסכניק המדובר היה יודע לטפל בפריוס ברמה שיודעים החברים כאן בפורום הוא היה אומר לך 'קנה פריוס אבל תהיה חכם ואל תטפל בטויוטה'
וזה נכון לכל חברה ולא רק לטויוטה אלא שהיברידי קשה יותר למצוא מוסכניק שמבין. -
@מאיר כמובן לא התכונתי לומר שהוא בקי בפירוש דברי חז"ל ואכמ"ל.
לעצם הענין יתכן ואתם צודקים... וזה רכב מושלם.
אני אישית אין לי ניסיון עם רכב זה.
אבל מדובר במוסכניק ידוע בירושלים שנחשב מומחה, 'המוסך של חיים' למי שיודע במי מדובר [העדפתי לא לכתוב את שמו המלא].