התלבטות ברכישת רכב אשמח לייעוץ מהמומחים
-
מתלבט בין טויוטה יאריס קרוס 2022
לבין טויוטה CHR 2021
אשמח לחוו"ד
תודה -
@יהודה-ועוד מה ההתלבטות שלך בינהם?
מה הצרכים שלך ברכב?
היאריס קרוס בנוי על היאריס הרגילה רק מוגבה ואין קשר לCH-R שהוא יותר גדול ויותר מרווח
שניהם אמיניו ושניהם חסכוניים העדיפות לכיוון היאריס קרוס -
@יהודה-ועוד מכיוון שאתה מתעניין לרכוש רכב משנתון יחסית גבוהה הייתי ממליץ לך לבצע נסיעת מבחן על שניהם היאריס קרוס תהיה פחות נוחה תראה אם אתה מתחבר אליה בכל זאת
-
יאריס קרוס יש הייבריד ויש רגיל , שניהם מבוססים מנוע 1.5 הCHR מנוע 1.8 ומעט יותר גדול
-
@צילפינגים כתב בהתלבטות ברכישת רכב אשמח לייעוץ מהמומחים:
@יהודה-ועוד מה ההתלבטות שלך בינהם?
מה הצרכים שלך ברכב?
היאריס קרוס בנוי על היאריס הרגילה רק מוגבה ואין קשר לCH-R שהוא יותר גדול ויותר מרווח
שניהם אמיניו ושניהם חסכוניים העדיפות לכיוון היאריס קרוסאין צרכים מיוחדים
ג’יפון
טויוטה
מקסימום נוחות
מינימום תיקונים
השאר הכל בונוסים
אני מנסה להבין מה יתרונות וחסרונות בכל אחד ולהחליט@יצחק-רשטונ כתב בהתלבטות ברכישת רכב אשמח לייעוץ מהמומחים:
יאריס קרוס יש הייבריד ויש רגיל , שניהם מבוססים מנוע 1.5 הCHR מנוע 1.8 ומעט יותר גדול
אני מעוניין בהיברידי
-
@יהודה-ועוד כתב בהתלבטות ברכישת רכב אשמח לייעוץ מהמומחים:
אני מנסה להבין מה יתרונות וחסרונות בכל אחד ולהחליט
יאריס קרוס
מבוסס על היאריס הרגילה רק גבוה יותר
וגם הנוחות לא גבוהה יותר מאשר היאריס
ישיבה גבוהה
עיצוב פשוט ואנמי יותר
מרווח פנים ועיצוב פנים ואיכות חומרים נמוכה כמו הרכבים בסגמנט המיני יאריס אמרנו?
באגז’ לא כזה גדול יחסית
CH-R
עיצוב מוחצן פנימי וחיצוני
מנוע גדול יותר
נוחות גבוהה יחסית
מרווח פנים במיוחד בשורת הנהג השורה השניה גם לא מרווחת כ"כ אבל יחסית ליאריס קרוס בוודאי שיותר מרווח
איבזור די עשיר ברמות גימור הגבוהות
בקיצור לשיקולך לא יודע אם מניתי הכל בוודאי שלא בקיצור שניהם זה סגמנט שונה לגמרי והCH-R בוודאי לוקח בכל פרמטר מול היאריס קרוס
בהצלחה מרובה! -
@יהודה-ועוד כתב בהתלבטות ברכישת רכב אשמח לייעוץ מהמומחים:
מתלבט בין טויוטה יאריס קרוס 2022
לבין טויוטה CHR 2021
אשמח לחוו"ד
תודהאם שניהם באותו המחיר, אני הייתי לוקח את הCH-R בעצימת עיניים. כמובן מהסיבות שנאמרו פה, וגם כי הוא ספג יותר ירידת ערך… הוא הרבה יותר יפה ומרשים ועם נוכחות רבה רבה על הכביש כי העיצוב שלו ‘משהו משהו’… גם בעת המכירה הוא ימכר בקלות רבה.
היאריס קרוס לעומתו גם הוא לא קוטל קנים אבל הוא נחות ממנו במעט כמעט בכל פרמטר אם כי עולים לי בראש כרגע שני יתרונות ליאריס קרוס: מרווח גחון גבוה יותר (המרחק בין הרכב לקרקע, יתרון בנסיעה בשבילים או פסי האטה אכזריים) ותא מטען גדול יותר (לCH-R יש תא מטען קטן כתוצאה מהעיצוב החיצוני).
וכפי שאמרו קודמי: עשה נסיעת מבחן בשתיהן ותחליט.