חוסר במים ברדיאטור ללא נזילה
-
שלום לכולם ראשית תודה לכולם על הרצון לעזור כל אחד מנסיונו
רציתי לשתף כאן לתועלת הציבור למקרה ומישהו נתקל או ייתקל חלילה בבעיה כמו שלי
אז כפי שכבר ציינתי הייתי בלא מעט מוסכים שכולם לא ראו שום בעיה
והמוסך האחרון שהייתי אצלו הגדיל לעשות ולומר שהמנוע הלך... וצריך להחליף ב8000 ש"ח!!!!
אחר התייעצות אם חבר שמבין קצת הוא הפנה אותי למוסכניק מומחה עם ניסיון של 40 שנה לטענתו
הוא בדק לי את הרכב בסבלנות כמה שעות!! ומיד עלה על התקלה הוא כמובן ציין שהמנוע תקין לחלוטין!! ואדרבה הוא ממש שמור יחסית לק"מ שעשה (175000)
הוא גילה נזילה באחד הצינורות שגרמה להורדת הלחץ רק לאחר כמה שעות בבדיקת הלחץ ולכן המוסכים לא עלו על הבעיה...
וגם התרמוסטט לא היה מקורי, כך שהוא זייף...
ב"ה הרכב לא מתחמם ונוסע טוב
מתיקון שהיה אמור לעלות 8000 ש"ח ולא לדבר על הנזק לרכב שיש בהחלפת מנוע
יצאתי ב"ה בתיקון של 750 ש"ח!!הכולל החלפת כל הצנרת והתרמוסטט
מיותר לציין שאם הייתי מחליף מנוע הנזילה לא הייתה מסתדרת והייתי צריך להוסיף עוד תיקון...
מכאן ההמלצה שלי לכל אחד אם יש בעיה רצינית באוטו כמו שלי במערכת של המים וכו' אל תתעצלו תלכו למוסכניק מנוסה!!! הוא יחסוך לכם המון כאב ראש וכמובן סכומי כסף לא מבוטלים!!
אני ממש ממליץ על המוסכניק הנ"ל הוא אדם ישר והגון!! והכי חשוב מנוסה ומקצוען!!
השם והמספר שלו:
מירו
0506853173
נמצא באזור רמלה
מומלץ ממש!!! -
@טאטל-ע
אני חייב להגיב!
הפורום כאן הוקם למען הציבור לייעץ ולהתייעץ, להחכים, לשתף,ושאר דברים, כל זאת ועוד כמובן בלי אחריות מצד הכותבים שנותנים מזמנם ומנסיונם (או ניחושם ) ומשקיעים בעצם באחר ללא מטרת רווח
כשאתה כותב כזה סיכום אתה א. נותן ידע למשתמשים אחרים כדי שאם יתקלו חלילה בתקלה כזו ויאמר להם מכונאי כזה או אחר להחליף מנוע הם לא ימהרו בפזיזות להחליף או במילים אחרות לזרוק כסף
ב. אנשים הגיבו לך (מצטער שאני לא לא ידעתי תשובה וודאית כי לחברי אחד עשה ראש מנוע והשני רדיאטור. עכשיו רדיאטור אמרו לך וגם בוצעה קומפקסיה. ולבא לזרוק לבנאדם תשפץ מנוע בזמן שאני לא בטוח אני לא אעשה זאת)
בכל אופן כשאתה כותב כזה סיכום אתה נותן להם פידבק ולא משאיר את הדברים שהם כתבו באוויר
שאפו לך