טרמפיסטים בפורים?!
-
כידוע, בבני ברק אין תחבורה ציבורית עירונית בפורים בכלל
, שזה אומר להיסחב עם ילדים מחופשים ומשלוחי מנות מקצה אחד לשני של העיר ואין עוד ברירות.
אנשים בעלי רכבים מצידם משתדלים שלא לעצור לרגע את רכבם כשהם בתוכו מחשש שיכור שידביק את פרצופו המבחיל (מריח האלכוהול) אל תוך חלל האוטו, ולקינוח גם יקיא לתוכו תוך כדי שירה בגרון ניחר וניסיון התרמה לישיבתו המעטירה.תכל’ס מה אני רוצה?
אולי אם תראו שיש מישהו שמנופף ידיו לטרמפ, והוא מלווה בילדים קטנים (או שבכלל אישה נוהגת ורואה אישה אחרת נסחבת עם ילדיה, או ממתינה עד בוש בתחנת אוטובוס), אתם רואים שהם לא שיכורים, אולי להם כן תעצרו?כל הפושט יד (ואינו שיכור) - עוצרין לו
תודה רבה מראש
אבא שנסחב מרמת אלחנן עד לאיזור בית הכנסת הגדול עם 3 ילדים קטנטנים עייפים עצבניים ובוכים, אה, עם משלוח מפלצתי בידו האחת, ובשניה דוחף את העגלה. האמא החזיקה את שאר הילדים. -
@סאדיגורא כתב בטרמפיסטים בפורים?!:
כידוע, בבני ברק אין תחבורה ציבורית עירונית בפורים בכלל
אני לא חושב שתחבורה ציבורית קלאסית יכולה להתקיים - ולו בגלל השיכורים שעוצרים כבישים במקומות צדדיים שמשטרה לא יכולה להתפרס שם, או יקיאו באוטובוס וכדו’.
אבל שאטלים כאלו או אחרים שעושים רק את קוקה קולה - עזרא - חזון איש - רבי עקיבא - הלוך וחזור, עם פריסת פקחים ושוטרים כמו שראינו שנה שעברה לאורך כל הציר, ועם תחנות בודדות בלבד ולא כמו כל יום, ועם פיקוח על העולים לאוטובוס באותן 6-7 תחנות -
יעשו את העבודה המושלמת!תחנות למשל ב;
קוקה קולה
עזרא כהנמן (ביסל’ה)
עזרא וויז’ניץ - נדבורנא
חזו"א נחמיה
גן ורשא
ז’בוטינסקימרוב בני ברק - הדרך לשם תהיה עד כרבע שעה. אני הלכתי 3/4 שעה או שעה בשנה שעברה.
-
אם כבר דיברת אז תזכרו לנעול את הדלתות של הרכבים
ואם יש לכם סבא או סבתא שם תגידו להם שינעלו גם את הדלת של הבית
[לפני שנתיים באתי לבקר אותם ושיכור אחד קפץ על השולחן ואחד על הספה…] -
@גיל כתב בטרמפיסטים בפורים?!:
אז אולי כדאי לארגן איזה נשיפון ברכב - שתדעו את מי אתם מעלים לטרמפ…
@גיל כתב בספיישל לפורים ובכלל: מדריך: נהיגה בשכרות:
אז בואו נפתח את הנושא. כולנו יודעים ששיכור תמיד טוען לשפיות וצלילות מלאה , נכון?
רק שיכור יעשה ינשוף