ספיישל לפורים ובכלל: מדריך: נהיגה בשכרות
-
@קלאטש כתב בספיישל לפורים ובכלל: מדריך: נהיגה בשכרות:
בדיחותה לפורים.
ותו לא
מה מפריע לשוטר לבדוק על עצמו?@יוני כתב בספיישל לפורים ובכלל: מדריך: נהיגה בשכרות:
ותו לא
מה מפריע לשוטר לבדוק על עצמו?פורים אמרנו
והשוטר לא נוהג
מסתמא גם לא היה עובר…
אך כיוון שאמרו בחסיד אין מקשינן או שזה חלק מהמופת -
אם בשכרות ופורים עסקינן כמה מקרים ושיטות להימלט,
קראתי פעם על מישהו שהצליח להוכיח משפטית שהגוף שלו מייצר אלכוהול ולכן הינשוף הפליל אותו. מעניין אם יש למישהו מקור…לגבי שיטות איך לעבוד על הינשוף, סיפר לי מישהו -לא חבר- ערבי. שהוא נוהג לשתות וויסקי במהלך היום לאורך כל היום, איך לעבוד על הינשוף לנשום עמוק כמות גדולה מאוד של אוויר ואז האוויר החדש לא מספיק להיספג באלכוהול כשהוא יוצא לינשוף. לא ניסיתי. לא ממליץ. לא כדאי לנהוג בשיכרות.
הוא סיפר לי שהשוטר עוצר אותו והוא אומר לו כל האוטו מסריח מויסקי, איך יכול להיות שאתה לא שיכור…ומעשה נוסף באחד שהיה שתוי במקצת והיה חייב לנהוג, מה עשה השקה את כל בני ביתו עד התינוק בן חצי שנה בכוסית אלכוהול כשהשוטר עצר אותו הוא אמר לו מצטער לא שתיתי כלום, השוטר מראה לו ינשוף חיובי, הוא אומר לשוטר המכשיר שלך מקולקל. תבדוק את התינוק, בדק את התינוק והינשוף עשה שחיובי, ההוא עדיין עומד בצומת מבולבל.
בדיחותה לפורים.@קלאטש כתב
ומעשה נוסף באחד שהיה שתוי במקצת והיה חייב לנהוג, מה עשה השקה את כל בני ביתו עד התינוק בן חצי שנה בכוסית אלכוהול כשהשוטר עצר אותו הוא אמר לו מצטער לא שתיתי כלום, השוטר מראה לו ינשוף חיובי, הוא אומר לשוטר המכשיר שלך מקולקל. תבדוק את התינוק, בדק את התינוק והינשוף עשה שחיובי, ההוא עדיין עומד בצומת מבולבל.
בדיחותה לפורים.נס שהתינוק לא נפגע מהאלכוהול…
בכ"א לא מומלץ בכלל -
@קלאטש כתב
ומעשה נוסף באחד שהיה שתוי במקצת והיה חייב לנהוג, מה עשה השקה את כל בני ביתו עד התינוק בן חצי שנה בכוסית אלכוהול כשהשוטר עצר אותו הוא אמר לו מצטער לא שתיתי כלום, השוטר מראה לו ינשוף חיובי, הוא אומר לשוטר המכשיר שלך מקולקל. תבדוק את התינוק, בדק את התינוק והינשוף עשה שחיובי, ההוא עדיין עומד בצומת מבולבל.
בדיחותה לפורים.נס שהתינוק לא נפגע מהאלכוהול…
בכ"א לא מומלץ בכלל -
@MEM ילד בן שנתיים של חבר שלי שתה אלכוהול רפואי
המרכז הרעלות אמרו לו שלא נורא
אין באמור משום ייעוץ רפואי@טוסון כתב בספיישל לפורים ובכלל: מדריך: נהיגה בשכרות:
אין באמור משום ייעוץ רפואירפואי??
כמה?
כעיקרון למיט"ז הוא רעיל יותר - מצד שני אין לו את החסרנות של וודקה…
לא אמרו לו לעקוב אחרי תסמינים וכו’? -
@טוסון כתב בספיישל לפורים ובכלל: מדריך: נהיגה בשכרות:
אין באמור משום ייעוץ רפואירפואי??
כמה?
כעיקרון למיט"ז הוא רעיל יותר - מצד שני אין לו את החסרנות של וודקה…
לא אמרו לו לעקוב אחרי תסמינים וכו’? -
@MEM אמרו שיהיה קצת שתוי
לא ידוע כמה שתה, אבל כנראה לא הרבה
רפואי 70%
לא הייתי שם, אבל זה מה שסיפר, וגם יש ע"ז התיישנות…@MEM כתב בספיישל לפורים ובכלל: מדריך: נהיגה בשכרות:
בכ"א לא מומלץ בכלל
לזה אני מתחבר ומסכים ב

-
@MEM אינו דומה פעם אחת ליותר…
וודאי של מומלץ וכנראה אף פעם לא יעבוד, אלא ככל הנראה יעצרו אותו גם על הזנחה.
זה היה סתם “בדיחותא לפורים”@קלאטש כתב בספיישל לפורים ובכלל: מדריך: נהיגה בשכרות:
@MEM אינו דומה פעם אחת ליותר…
וודאי של מומלץ וכנראה אפפעם לא יעבוד, אלא ככל הנראה יעצרו אותו גם על הזנחה.
זה היה סתם “בדיחותה לפורים”כוונתך להתעללות בחסר ישע.
טכנית הזנחה זה העדר טיפול וכו’
כל פעולה אקטיבית שלילית מדורגת כהתעללות בחסר ישע.
כמובן ששני הנ"ל מזמינים רווחה אלא שהראשון כמדומה אינו כולל סעיף פלילי והשני כןבקשר ללייק שמגיע לך ולא קיבלת - אני מוגבל ל4 ליום למשתמש בעייתך שכבר קיבלת אותם ממני

-
אם בשכרות ופורים עסקינן כמה מקרים ושיטות להימלט,
קראתי פעם על מישהו שהצליח להוכיח משפטית שהגוף שלו מייצר אלכוהול ולכן הינשוף הפליל אותו. מעניין אם יש למישהו מקור…לגבי שיטות איך לעבוד על הינשוף, סיפר לי מישהו -לא חבר- ערבי. שהוא נוהג לשתות וויסקי במהלך היום לאורך כל היום, איך לעבוד על הינשוף לנשום עמוק כמות גדולה מאוד של אוויר ואז האוויר החדש לא מספיק להיספג באלכוהול כשהוא יוצא לינשוף. לא ניסיתי. לא ממליץ. לא כדאי לנהוג בשיכרות.
הוא סיפר לי שהשוטר עוצר אותו והוא אומר לו כל האוטו מסריח מויסקי, איך יכול להיות שאתה לא שיכור…ומעשה נוסף באחד שהיה שתוי במקצת והיה חייב לנהוג, מה עשה השקה את כל בני ביתו עד התינוק בן חצי שנה בכוסית אלכוהול כשהשוטר עצר אותו הוא אמר לו מצטער לא שתיתי כלום, השוטר מראה לו ינשוף חיובי, הוא אומר לשוטר המכשיר שלך מקולקל. תבדוק את התינוק, בדק את התינוק והינשוף עשה שחיובי, ההוא עדיין עומד בצומת מבולבל.
בדיחותה לפורים.@קלאטש כתב בספיישל לפורים ובכלל: מדריך: נהיגה בשכרות:
לגבי שיטות איך לעבוד על הינשוף, סיפר לי מישהו -לא חבר- ערבי. שהוא נוהג לשתות וויסקי במהלך היום לאורך כל היום, איך לעבוד על הינשוף לנשום עמוק כמות גדולה מאוד של אוויר ואז האוויר החדש לא מספיק להיספג באלכוהול כשהוא יוצא לינשוף. לא ניסיתי. לא ממליץ. לא כדאי לנהוג בשיכרות.
הוא סיפר לי שהשוטר עוצר אותו והוא אומר לו כל האוטו מסריח מויסקי, איך יכול להיות שאתה לא שיכור…מכיר את הסיפורים האלו זה יותר לא עובד מעובד [זה אולי עובד למי ששתה ממש קצת] ואם השוטר שם לב שאתה מנסה לעשות לו משחקים הוא יבדוק אותך שוב ושוב עד שיגיע לתוצאה הנכונה הם לא כאלו טמבלים וחוץ מזה שמהר מאוד אתה לומד לזהות שיכור לפי העיניים ועוד רק שזה לא קביל משפטית ולכן הוא צריך את הינשוף
אני כותב מניסיון עברתי כמה פעמים במחסומים שהם בודקים שיכורים מה אין לשיכור זמן להתכונן שאתה עומד כמה דקות ומחכה לתורך… אלא מה כל השיטות האלו לא באמת עובדות [לכל השואלים לא קיבלתי דוח כזה ולא רק זה אף פעם השוטר לא הסכים לבדוק אותי תמיד הוא שלח אותי גם שביקשתי לנסות
]לגופו של עניין כל מי שאומר עלי זה לא משפיע וכו’ סיפר לי יינן שהוא יצא מתערוכת יינות עמד שם מישהו אמר לו שתית אל תנהג אני יתן לך דוח הוא אמר לאשתו עזבי שטויות אני כל הזמן שותה ונוהג היא אמרה לו מה אכפת לך שאני ינהג בשביל השלום בית נתן לה לנהוג וכמובן לאחר פניה שתים עוצר אותם שוטר עם ינשוף היא [שנהגה] עברה את הבדיקה בשלום אז הוא ביקש מהשוטר לעשות גם ולא עבר זה לא עזר לו כלום שהוא רגיל לשתות וזה לא משפיע עליו בכלל וכו’
שמרו על עצמכם ואל תנסו אין הזדמנות שניה
והסיבות כמו שאמרו כאן מהירות תגובה שימת לב לפרטים וראיה של מכלול התמונה וכ"ו -
@קלאטש כתב בספיישל לפורים ובכלל: מדריך: נהיגה בשכרות:
לגבי שיטות איך לעבוד על הינשוף, סיפר לי מישהו -לא חבר- ערבי. שהוא נוהג לשתות וויסקי במהלך היום לאורך כל היום, איך לעבוד על הינשוף לנשום עמוק כמות גדולה מאוד של אוויר ואז האוויר החדש לא מספיק להיספג באלכוהול כשהוא יוצא לינשוף. לא ניסיתי. לא ממליץ. לא כדאי לנהוג בשיכרות.
הוא סיפר לי שהשוטר עוצר אותו והוא אומר לו כל האוטו מסריח מויסקי, איך יכול להיות שאתה לא שיכור…מכיר את הסיפורים האלו זה יותר לא עובד מעובד [זה אולי עובד למי ששתה ממש קצת] ואם השוטר שם לב שאתה מנסה לעשות לו משחקים הוא יבדוק אותך שוב ושוב עד שיגיע לתוצאה הנכונה הם לא כאלו טמבלים וחוץ מזה שמהר מאוד אתה לומד לזהות שיכור לפי העיניים ועוד רק שזה לא קביל משפטית ולכן הוא צריך את הינשוף
אני כותב מניסיון עברתי כמה פעמים במחסומים שהם בודקים שיכורים מה אין לשיכור זמן להתכונן שאתה עומד כמה דקות ומחכה לתורך… אלא מה כל השיטות האלו לא באמת עובדות [לכל השואלים לא קיבלתי דוח כזה ולא רק זה אף פעם השוטר לא הסכים לבדוק אותי תמיד הוא שלח אותי גם שביקשתי לנסות
]לגופו של עניין כל מי שאומר עלי זה לא משפיע וכו’ סיפר לי יינן שהוא יצא מתערוכת יינות עמד שם מישהו אמר לו שתית אל תנהג אני יתן לך דוח הוא אמר לאשתו עזבי שטויות אני כל הזמן שותה ונוהג היא אמרה לו מה אכפת לך שאני ינהג בשביל השלום בית נתן לה לנהוג וכמובן לאחר פניה שתים עוצר אותם שוטר עם ינשוף היא [שנהגה] עברה את הבדיקה בשלום אז הוא ביקש מהשוטר לעשות גם ולא עבר זה לא עזר לו כלום שהוא רגיל לשתות וזה לא משפיע עליו בכלל וכו’
שמרו על עצמכם ואל תנסו אין הזדמנות שניה
והסיבות כמו שאמרו כאן מהירות תגובה שימת לב לפרטים וראיה של מכלול התמונה וכ"ו@יודי-ויין גם אני, הייתי במחסום ובדקו את כולם חוץ ממני (באמת לא שתיתי, רק בדקו שכולם חגורים)
-
איפה יש מחסומים? בחיים לא נתקלתי בכזה דבר…
רק בניידת שלוכד רכבים ש׳נראה לו׳?
שואל בשביל להבין אם זה דבר שקורה הרבה