עזרה בערעור על דוח חניה
-
עצרתי בטעות ליד תחנה בדרך חברון ליד קבר רחל למספר דקות בעקבות שהגעתי ביום שישי כמה דקות אחרי שסגרו את הקבר ועצרתי שם כדי לשים וייז וכו’ ובינתיים הספקתי לקבל דו"ח
האם יש מה לנסות להגיש ערעור ואיך?
@דיס חוץ מבקשה להישפט אין לך מה לעשות
ולטעון את כל הטענות שיש לך ולא דברים שסותרים את המציאות אם יש לך מצלמות כי יש להם וידיאו לפי מה שרואים בתמונה שצירפת (כגון להגיד שפתחת מכסה מנוע, וכדו ) -
@דיס חוץ מבקשה להישפט אין לך מה לעשות
ולטעון את כל הטענות שיש לך ולא דברים שסותרים את המציאות אם יש לך מצלמות כי יש להם וידיאו לפי מה שרואים בתמונה שצירפת (כגון להגיד שפתחת מכסה מנוע, וכדו )@איבזה-ידנית ואין מה לערער?
-
@איבזה-ידנית ואין מה לערער?
-
@דיס אין, קיבלת דו"ח במקום שאסורה עצירה מעבר לזמן המוגבל שם, וזהו. אם אין איזו טעות בלשון הדו"ח - יהיה בעייתי לבטל אותו.
-
@דיס עפ"י רוב זה לא קביל. אא"כ תוכיח שהייתה איזו תקלה מיידית שהרכב פשוט הושבת שם. וכמו שאמר @איבזה-ידנית - יש להם תמונות+וידאו שזה לא ככה, שהרי נסעת משם כמו גדול…
כואב לי להישמע כחותם את הגולל על העניין,
אבל אברך אותך שהמקום ימלא חסרונך! -
@גיל חבר שלי סיפר לי שקיבל דוח חניה ליד הכותל וערער שהוא חתן שנסע לווארט וכו’ והם קבלו את הערעור
אני גם קצת מסתפק באמיתות הדברים וכו’ אבל כך הוא סיפר לי
-
@דיס עפ"י רוב זה לא קביל. אא"כ תוכיח שהייתה איזו תקלה מיידית שהרכב פשוט הושבת שם. וכמו שאמר @איבזה-ידנית - יש להם תמונות+וידאו שזה לא ככה, שהרי נסעת משם כמו גדול…
כואב לי להישמע כחותם את הגולל על העניין,
אבל אברך אותך שהמקום ימלא חסרונך! -
שלום וברכה
אני קיבלתי לא מזמן דו"ח על חניה במצלמות בחנית נכה בירושלים,
התייעצתי עם כמה אנשים עם נסיון בנושא:- דבר ראשון בקשה להישפט זה להרוויח זמן שהדו"ח לא עולה בזמן הזה
- בדר"כ כשאתה מגיע למשפט התובע מנסה לפחות להוריד קצת בדו"ח ואז אתה מתווכח איתו ואז השופט מוריד עוד קצת ונותן לך בתשלומים נוחים בלי ריבית
סיפרו לי אנשים שהגיעו מ1000 ל400 ואחד 250 בתשלומים
לגבי ערעור - בדר"כ עיירית ירושלים לא מוותר מהר , לא ידוע מה לגבי מקומות אחרים
-
שלום וברכה
אני קיבלתי לא מזמן דו"ח על חניה במצלמות בחנית נכה בירושלים,
התייעצתי עם כמה אנשים עם נסיון בנושא:- דבר ראשון בקשה להישפט זה להרוויח זמן שהדו"ח לא עולה בזמן הזה
- בדר"כ כשאתה מגיע למשפט התובע מנסה לפחות להוריד קצת בדו"ח ואז אתה מתווכח איתו ואז השופט מוריד עוד קצת ונותן לך בתשלומים נוחים בלי ריבית
סיפרו לי אנשים שהגיעו מ1000 ל400 ואחד 250 בתשלומים
לגבי ערעור - בדר"כ עיירית ירושלים לא מוותר מהר , לא ידוע מה לגבי מקומות אחרים
@איבזה-ידנית יש גבול למה שאני אעשה לדו"ח של 250 ש"ח
-
@איבזה-ידנית יש גבול למה שאני אעשה לדו"ח של 250 ש"ח
@דיס יהיה בסדר אני נפלתי ב 1000 ש"ח נכה