קיה סיד 2008 • מנוע נכבה בעצירה או בעמידה
-
אז לאחר זמן. יכול להיות שזו אחת השטויות הכי גדולות שנשמעו פה. אבל כל הזמן הזה כלל לא בדקתי שמן
היתה לי אפילו פעם ב צצה נורה של לחץ שמן אבל לא ייחסתי לה חשיבות מרוב שהרכב היה ‘בעייתי’ עבורי גם ככה.
יום אחד בדקתי שמן והיה מתחת למינימום (לך תדע אולי לא היה בכלל…) מילאתי איזה 3 ליטר שמן וזה הגיע ל-F (מלא).
מאז לא חזרה הבעיה… (אולי פעם אחת או פעמיים אבל גם עליהם אני לא בטוח)אבל עדיין יש לי חששות ותהיות שזה אולי קשור לדלק - למשאבת דלק או משהו בסגנון.
יש הרבה פעמים ריח חזק מאוד של דלק והיום הרכב היה על ליפט והיה אפשר לראות שיש נזילה משמעותית של דלק שמצטברת על המיכל דלק. המכונאי הסתכל נתן מבט או שניים ואמר שזה המיכל בעייתי וצריך להחליף אותו. אני רוצה ללכת לעוד מישהו שיגיד מה הוא חושב.@chv כתב בקיה סיד 2008 • מנוע נכבה בעצירה או בעמידה:
אז לאחר זמן. יכול להיות שזו אחת השטויות הכי גדולות שנשמעו פה. אבל כל הזמן הזה כלל לא בדקתי שמן
היתה לי אפילו פעם ב צצה נורה של לחץ שמן אבל לא ייחסתי לה חשיבות מרוב שהרכב היה ‘בעייתי’ עבורי גם ככה.
יום אחד בדקתי שמן והיה מתחת למינימום (לך תדע אולי לא היה בכלל…) מילאתי איזה 3 ליטר שמן וזה הגיע ל-F (מלא).
מאז לא חזרה הבעיה… (אולי פעם אחת או פעמיים אבל גם עליהם אני לא בטוח)אבל עדיין יש לי חששות ותהיות שזה אולי קשור לדלק - למשאבת דלק או משהו בסגנון.
יש הרבה פעמים ריח חזק מאוד של דלק והיום הרכב היה על ליפט והיה אפשר לראות שיש נזילה משמעותית של דלק שמצטברת על המיכל דלק. המכונאי הסתכל נתן מבט או שניים ואמר שזה המיכל בעייתי וצריך להחליף אותו. אני רוצה ללכת לעוד מישהו שיגיד מה הוא חושב.בדרך כלל ביונדאי זה מהצינור לא מהמיכל תבדוק שוב אם זה קורה רק שממלאים פול
-
מה עם חיישן קראנק?
-
מה עם חיישן קראנק?
@אלוף-העולם-1 אני לא יודע מה זה ואיך בודקים, אבל בבדיקות מחשב שעשיתי בזמנו לא ראו כזה דבר
ולא היו לי נורות מנוע בתקופה הזו. לא משהו שנשאר תקוע בכל אופן