שרשור מקומי על פוסט לדברים שלא מעניין השרשור הכללי
-
שלום וברכה,
יש לי הצעת יעול מטורפת (לענ"ד…) אבל אני לא יודע כמה היא ישימה, כידוע נהיה הרבה מאד ספאם בפורומים, כאשר מישהו רוצה להגיב למישהו אחר על משהו שכתוב בפוסט, אך לא ממש מעניין השרשור, ואז זה מביא לפעמים גם שרשרת תגובות, וגם אם לא, זה נראה לי הדבר שהכי מפריע בפורום.
אז ב"ה כאן בפורום יש כלי שמוריד הרבה מזה - האימוג’ים, אבל עדיין נראה לי יש הרבה מה להשתפר. (ויש גם ספויילר)
מה שאני חושב כבר הרבה זמן (בהרבה פורומים, אבל כאן נראה לי יש את האוזן הכי קשבת, כך שאם זה ישים זה יכול להיות מודל לחיקוי), זה שיהיה איזה אפשרות לכתוב שרשור רק על הפוסט לדברים שלא קשורים לשרשור הכללי אלא רק לפוסט המקומי, נניח כפתור בצד הפוסט, או אפשרות נוספת בשלוש נקודות, ושם יכתבו דברים מעין אלו.
כמובן שזה גורר גם הרבה פיתוחים נוספים שיצטרכו לעשות, כגון התראות וכדו’
מקוה שהסברתי את עצמי מספיק טוב. -
@צבי-דורש-ציון
כעין מה שיש בקבוצות צ’אט של גוגל? -
@יעקב-מ-פינס ייתכן, אני פחות מכיר את נבכי הצ’אט של גוגל, אבל אני ינסה רגע.
עריכה:
לא הצלחתי להבין… -
-
@יעקב-מ-פינס למה זה מוריד לי? לא מצאו שם פיתרון לזה?
-
-
@יעקב-מ-פינס “לא” דהיינו לא מצאו פיתרון או שאני לא צודק? אם לא מצאו פיתרון, זה כמו שכבר כתבתי, שאני לא יודע אם זה ישים…
-
@צבי-דורש-ציון
לא יצא לי משם משהו למעיישה -
@צבי-דורש-ציון כתב בשרשור מקומי על פוסט לדברים שלא מעניין השרשור הכללי:
שלום וברכה,
יש לי הצעת יעול מטורפת (לענ"ד…) אבל אני לא יודע כמה היא ישימה, כידוע נהיה הרבה מאד ספאם בפורומים, כאשר מישהו רוצה להגיב למישהו אחר על משהו שכתוב בפוסט, אך לא ממש מעניין השרשור, ואז זה מביא לפעמים גם שרשרת תגובות, וגם אם לא, זה נראה לי הדבר שהכי מפריע בפורום.
אז ב"ה כאן בפורום יש כלי שמוריד הרבה מזה - האימוג’ים, אבל עדיין נראה לי יש הרבה מה להשתפר.
מה שאני חושב כבר הרבה זמן (בהרבה פורומים, אבל כאן נראה לי יש את האוזן הכי קשבת, כך שאם זה ישים זה יכול להיות מודל לחיקוי), זה שיהיה איזה אפשרות לכתוב שרשור רק על הפוסט לדברים שלא קשורים לשרשור הכללי אלא רק לפוסט המקומי, נניח כפתור בצד הפוסט, או אפשרות נוספת בשלוש נקודות, ושם יכתבו דברים מעין אלו.
כמובן שזה גורר גם הרבה פיתוחים נוספים שיצטרכו לעשות, כגון התראות וכדו’
מקוה שהסברתי את עצמי מספיק טוב.תודה רבה על הרצון הטוב לייעול האתר.
למעשה הרעיון אמור להיות יעיל, אבל הדבר עלול לגרום לפטפטת מטורפת ובלתי נשלטת והחטאנו את המטרה.
בעיקרון אם יש מקום לסטות מנושא, יש לפתוח שרשור חדש ולקשר לנושא הישן.
בעבר העדפתי לתקן ע״י הסיירת פיקוח או בעצמי עברות מסוג זה, משום שהפורום היה חדש ומצומצם, אך כיום שב"ה הפורום התרחב ופרץ בציבור (בצורה שלא חלמתי לרגע) וכשל כח הסבל, אין מנוס משימוש באכיפה. זה לא בהכרח יהיה נעים אבל יש סדרי עולם וצריך ללכת על פיהם.
הסיבה שזה עדיין לא קורה, משום שאני צריך לגבש קווי יסוד ברורים בעניין האכיפה, וזה יקרה אחרי פורים בלי נדר.
-
@מאיר כתב בשרשור מקומי על פוסט לדברים שלא מעניין השרשור הכללי:
אבל הדבר עלול לגרום לפטפטת מטורפת ובלתי נשלטת והחטאנו את המטרה
א. בוודאי שגם שם יהיו כללים… (בגבול הטעם הטוב)
ב. אפשר לעשות הגבלה למספר הודעות מצומצם