סקירת כלל מצלמות הדרך המומלצות לרכב - מדריך מתעדכן - תגובות למדריך
-
@זיק-המבריק איזה כרטיס יש לך?
-
@קורולה-אברכים כזה
גם 128 וגם 256 ושניהם עושים בעיות@יוסי-לוי כתב בסקירת כלל מצלמות הדרך המומלצות לרכב - מדריך מתעדכן - תגובות למדריך:
@קורולה-אברכים כזה
גם 128 וגם 256 ושניהם עושים בעיותסאנדיסק?
-
@יוסי-לוי כתב בסקירת כלל מצלמות הדרך המומלצות לרכב - מדריך מתעדכן - תגובות למדריך:
@קורולה-אברכים כזה
@קורולה-אברכים
גם לי יש אותו (256GB) ולעיתים יש “תקלת זיכרון”
מעניין אם DDPAI יוכלו לפתור את זה בעדכוני תוכנה של המצלמה -
@קורולה-אברכים
מעניין אם DDPAI יוכלו לפתור את זה בעדכוני תוכנה של המצלמה@קיה-פיקנטו כתב בסקירת כלל מצלמות הדרך המומלצות לרכב - מדריך מתעדכן - תגובות למדריך:
@קורולה-אברכים
מעניין אם DDPAI יוכלו לפתור את זה בעדכוני תוכנה של המצלמהאז זו צרת רבים?
תנסה גם לנתק מצלמה אחורית ותראה אם היא נרגעת
-
@קיה-פיקנטו כתב בסקירת כלל מצלמות הדרך המומלצות לרכב - מדריך מתעדכן - תגובות למדריך:
@קורולה-אברכים
מעניין אם DDPAI יוכלו לפתור את זה בעדכוני תוכנה של המצלמהאז זו צרת רבים?
תנסה גם לנתק מצלמה אחורית ותראה אם היא נרגעת
@קורולה-אברכים
ניסיתי להעביר בהגדרות של המצלמה ,משהו קידוד וידאו נראה לי מH.264 לAI.265 גם לא עזר
בנוסף ביקשתי ממישהו עם טלפון וסורק שיעדכן לי את המצלמה (צריך לסרוק שם ברקוד) גם לא עזר
בעזרת ה’ הפתרון עוד יגיע -
@קורולה-אברכים
ניסיתי להעביר בהגדרות של המצלמה ,משהו קידוד וידאו נראה לי מH.264 לAI.265 גם לא עזר
בנוסף ביקשתי ממישהו עם טלפון וסורק שיעדכן לי את המצלמה (צריך לסרוק שם ברקוד) גם לא עזר
בעזרת ה’ הפתרון עוד יגיע@קיה-פיקנטו
מה שכן בד"כ זה מופיע רק אחרי איזה 15 דק של נסיעה ובעיקר בימים חמים וכל העסק שם מתחמם מאוד
למרות שהכרטיס תכלס נועד לעבוד בחום גבוה אז אין לי מושג ממה התקלה נובעת -
@זיק-המבריק איזה כרטיס יש לך?
@קורולה-אברכים 128 סאנדיסק
-
@טכנולוג כתב בסקירת כלל מצלמות הדרך המומלצות לרכב - מדריך מתעדכן - תגובות למדריך:
רק תוודא שזה רק לחימום מושבים (שאצלך לא קיים) ולא לדבר נוסף אחר
איך אני יוודא? זה מה שכתוב בספר רכב ובמכסה של התיבת פיוזים, יש סיכוי שיש הבדל בין מה שרשום שם למציאות?
@טכנולוג כתב בסקירת כלל מצלמות הדרך המומלצות לרכב - מדריך מתעדכן - תגובות למדריך:
כמו שאמר @יוסי-לוי תבדוק קודם שיש שם מתח הרבה פעמים יש מקום לפיוז אבל אין שם חיווט ולכן אין שם בכלל חשמל
בעז"ה, פשוט הזמנתי מולטימטר והוא רק היום “נאסף ע"י חברת המשלוחים המקומית”.
שאלה נוספת:
יש דרך למנוע את ההשתקפות של הדשבורד בחלון ובמצלמה זה מטשטש את כל הראות כשיש שמש ישירה?@משה-שמחה כתב בסקירת כלל מצלמות הדרך המומלצות לרכב - מדריך מתעדכן - תגובות למדריך:
איך אני יוודא? זה מה שכתוב בספר רכב ובמכסה של התיבת פיוזים, יש סיכוי שיש הבדל בין מה שרשום שם למציאות?
התכוונתי לומר לך שתשווה בספר רכב וגם כאן (זה הרכב שיש לך נכון?)
שאלה נוספת:
יש דרך למנוע את ההשתקפות של הדשבורד בחלון ובמצלמה זה מטשטש את כל הראות כשיש שמש ישירה?כן, יש פילטר מיוחד בדיוק בשביל זה כאן מקורי של ddpai וכאן חליפי
-
@יוסי-לוי כתב בסקירת כלל מצלמות הדרך המומלצות לרכב - מדריך מתעדכן - תגובות למדריך:
@קורולה-אברכים כזה
@קורולה-אברכים כתב בסקירת כלל מצלמות הדרך המומלצות לרכב - מדריך מתעדכן - תגובות למדריך:
סאנדיסק?
כן (שמתי קישור)
-
בקשר לבעיית זיכרון עם הכרטיס של סאנדיסק לפי איך שידוע לי זה קורה בעיקר עם z50 pro בשילוב הכרטיס של סאנדיסק (עם כרטיס של סמסונג זה לא קורה)
כנראה יש איזה כשל שגורם לכרטיס להתחמם יותר מידי ולא לשמור את הסרטונים כראוי (למרות שהוא עמיד בחום ובמהירות כתיבה הדרושה וגם ddpai עצמם ממליצים עליו)
ולכן אם המצלמה האחורית מנותקת ההודעה הזאת לא מופיעה -
בקשר לבעיית זיכרון עם הכרטיס של סאנדיסק לפי איך שידוע לי זה קורה בעיקר עם z50 pro בשילוב הכרטיס של סאנדיסק (עם כרטיס של סמסונג זה לא קורה)
כנראה יש איזה כשל שגורם לכרטיס להתחמם יותר מידי ולא לשמור את הסרטונים כראוי (למרות שהוא עמיד בחום ובמהירות כתיבה הדרושה וגם ddpai עצמם ממליצים עליו)
ולכן אם המצלמה האחורית מנותקת ההודעה הזאת לא מופיעה@טכנולוג כתב בסקירת כלל מצלמות הדרך המומלצות לרכב - מדריך מתעדכן - תגובות למדריך:
ולכן אם המצלמה האחורית מנותקת ההודעה הזאת לא מופיעה
אז אולי היא הבעיה
-
@משה-שמחה כתב בסקירת כלל מצלמות הדרך המומלצות לרכב - מדריך מתעדכן - תגובות למדריך:
שאלה נוספת:
יש דרך למנוע את ההשתקפות של הדשבורד בחלון ובמצלמה זה מטשטש את כל הראות כשיש שמש ישירה?כן, יש פילטר מיוחד בדיוק בשביל זה כאן מקורי של ddpai וכאן חליפי
אלוף. זה בדיוק הרכב, מעולה.
כן, יש פילטר מיוחד בדיוק בשביל זה כאן מקורי של ddpai וכאן חליפי
האם המקורי שווה את מחירו [פי 2], או שאפשר להסתפק בחליפי?
ואולי במקרה יש קופונים שמתאימים לזה? -
ולכן אם המצלמה האחורית מנותקת ההודעה הזאת לא מופיעה
אז אולי היא הבעיה
-
אלוף. זה בדיוק הרכב, מעולה.
כן, יש פילטר מיוחד בדיוק בשביל זה כאן מקורי של ddpai וכאן חליפי
האם המקורי שווה את מחירו [פי 2], או שאפשר להסתפק בחליפי?
ואולי במקרה יש קופונים שמתאימים לזה? -
@משה-שמחה לא השוויתי בין שניהם אז אני לא יודע לומר האם יש הבדל משמעותי
לגבי קופונים כרגע אין על המוצר הזה@טכנולוג אולי יש קישור זול לכרטיס שיתאים
תודה רבה -
@טכנולוג אולי יש קישור זול לכרטיס שיתאים
תודה רבה -
@קורולה-אברכים לא יתכן שהמצלמה היא הבעיה כי זה מיועד לעבוד עם מצלמה אחורית ובנוסף כמו שאמרתי בכרטיס של סמסונג וכן בכרטיס של ddpai זה לא קורה
@טכנולוג אז היום בצהריים המצלמה התלוננה חרף המצלמה המנותקת…