סקירת כלל מצלמות הדרך המומלצות לרכב - מדריך מתעדכן - תגובות למדריך
-
@המאעסטר פרט לרדאר z50 pro עדיף מכל הבחינות חיישן יותר טוב כולל מסך איכות צילום יותר טובה גם מחיר יותר זול ובn5 אין אופציה לסים
הם החליפו את המצלמה בקישור הראשון לדגם אחר לדגם אחר אתקן את זה בהמשך -
@זיק-המבריק כתב בסקירת כלל מצלמות הדרך המומלצות לרכב - מדריך מתעדכן - תגובות למדריך:
יתכן z50 pro קדמית ואחורית 285 שקל?
https://a.aliexpress.com/_c4F15rvtשים לב - ללא מצד חניה, וללא רכיב סלולארי
@MEM מה זאת אומרת מצב חניה
אם אני קונה קיט בניפרד זה לא מספיק -
@MEM מה זאת אומרת מצב חניה
אם אני קונה קיט בניפרד זה לא מספיק -
@זיק-המבריק זה בסדר ניתן להזמין כל אחד בנפרד @MEM התכוון שזה מצלמה ללא קיט אבל בוודאי שאפשר להזמין בנפרד
@טכנולוג הזמנתי את זה וקיט ב55 שקל
תודה רבה -
@זיק-המבריק אחרי קופונים זה 250
וזה מחיר בסדר גמור
במבצעים מיוחדים זה נמכר גם ב-210@יוסי-לוי כתב בסקירת כלל מצלמות הדרך המומלצות לרכב - מדריך מתעדכן - תגובות למדריך:
וזה מחיר בסדר גמור
במבצעים מיוחדים זה נמכר גם ב-210Z50 PRO או Z40?
אני חושב שהמחיר הנז"ל הוא של 40 לא של 50PRO -
@יוסי-לוי כתב בסקירת כלל מצלמות הדרך המומלצות לרכב - מדריך מתעדכן - תגובות למדריך:
וזה מחיר בסדר גמור
אני חושב שהמחיר הנז"ל הוא של 40 לא של 50PRO -
@יוסי-לוי כתב בסקירת כלל מצלמות הדרך המומלצות לרכב - מדריך מתעדכן - תגובות למדריך:
וזה מחיר בסדר גמור
אני חושב שהמחיר הנז"ל הוא של 40 לא של 50PRO@MEM 50pro
-
@MEM 50pro
@זיק-המבריק כתב בסקירת כלל מצלמות הדרך המומלצות לרכב - מדריך מתעדכן - תגובות למדריך:
@MEM 50pro
@יוסי-לוי
יפה לכם!
תהנו בע"ה!
אני לא מספיק מעודכן שמח בשבילכם שמצאתם במחיר הזה!!
ושלא תזדקקו אף פעם בע"ה לסרטונים… -
@MEM 50pro
@יוסי-לוי
יפה לכם!
תהנו בע"ה!
אני לא מספיק מעודכן שמח בשבילכם שמצאתם במחיר הזה!!
ושלא תזדקקו אף פעם בע"ה לסרטונים… -
-
@MEM אם זה לא דחוף לך תמתין, תמיד יגיעו עוד דילים כאלו
בקישור הזה היה דיל ממש זול, כרגע “לא זמין במיקום שלכם” אולי בהמשך כן יוכלו להזמיןאני ב"ה כבר עם הדגם הנ"ל…
ייש"כ! -
@MEM באיזה קידוד וידאו אתה משתמש?
הגבוה יותר - לא זוכר מס’.
במצלמה לא ידעתי מה באמת יותר גבוה - באפליקציה הוא מראה שכאילו אחד יותר גבוה והאם להפעיל ואז הפעלתי כי אם כבר הנפח ההזוי של הסרטונים אז שיהיה מקסי’ איכות
תתחדש!!!
ותהנה בע"ה!! -
@MEM באיזה קידוד וידאו אתה משתמש?
הגבוה יותר - לא זוכר מס’.
במצלמה לא ידעתי מה באמת יותר גבוה - באפליקציה הוא מראה שכאילו אחד יותר גבוה והאם להפעיל ואז הפעלתי כי אם כבר הנפח ההזוי של הסרטונים אז שיהיה מקסי’ איכות
תתחדש!!!
ותהנה בע"ה!! -
@MEM אתה יכול להעלות את האפליקציה?
העלו לבקשתי כאן בפורום אבל יש שגיאה בהתקנה
הורדתי מגוגל פליי לפני שעשיתי חסימה אצל מיישה - כך שאין לי APK
יש לך כרגע חסימה או שעדיין לא עשית? -
@MEM אתה יכול להעלות את האפליקציה?
העלו לבקשתי כאן בפורום אבל יש שגיאה בהתקנה
הורדתי מגוגל פליי לפני שעשיתי חסימה אצל מיישה - כך שאין לי APK
יש לך כרגע חסימה או שעדיין לא עשית? -
@MEM בעיקרון אתה יכול לעשות גיבוי ל APK ולהעתיק משם
אבל אתה לא צריך לטרוח בשביליאדרבה אשמח לדעת איך עושים (באנדרואיד אני לא כזה מביין ביחס לוינדוס)
ואז בשמחה אעלה לך -
פוסט זה נמחק!
-
אתה יכול להעלות את האפליקציה?
מה שהעליתי לך לא טוב?
-
@MEM בעיקרון אתה יכול לעשות גיבוי ל APK ולהעתיק משם
אבל אתה לא צריך לטרוח בשביליאדרבה אשמח לדעת איך עושים (באנדרואיד אני לא כזה מביין ביחס לוינדוס)
ואז בשמחה אעלה לך@המאעסטר כתב בסקירת כלל מצלמות הדרך המומלצות לרכב - מדריך מתעדכן - תגובות למדריך:
אדרבה אשמח לדעת איך עושים (באנדרואיד אני לא כזה מביין ביחס לוינדוס)
דווקא זה לא אנדרואיד
בתוך הגדרות הרכב יש פקודה של גיבוי APKאני לא זוכר כרגע בדיוק איפה אבל אולי בהגדרות יצרן (בסיסמה 123456 או ב 8888)