מיזם אדיר! מי רוצה?
-
@טוסון כתב במיזם אדיר! מי רוצה?:
אין להם איך לרשום איפה אתה נמצא בכביש ראשי, רק בתוך העיר יש כתובת
זה מעניין, פעם הייתי צריך גרר באיזה כביש ראשי והוא ממש השתגע איפה אני נמצא.
(בסוף ב"ה לא היה צריך.) -
@ראובן-שבתי כתב במיזם אדיר! מי רוצה?:
מה לעשות שצריך כתובת בשביל לדעת איך לבוא אליך
אם זה מישהו שגר באזור בד"כ יש עוד דרכים להסביר לו איפה אתה נמצא (לאומת אם זה נציג שצריך לשלוח למתנדב)
@גיל כתב במיזם אדיר! מי רוצה?:
למרות ששם כמובן זה אפליקציה והשמיים הם הגבול
כנראה אתה לא מכיר, אבל גם במערכות טלפוניות השמים זה הגבול… (חוץ מזה שזה פחות נח, אבל בשביל לסמן נקרא וכדו’ ודאי אפשרי)
-
@צבי-דורש-ציון כתב במיזם אדיר! מי רוצה?:
כנראה אתה לא מכיר, אבל גם במערכות טלפוניות השמים זה הגבול… (חוץ מזה שזה פחות נח, אבל בשביל לסמן נקרא וכדו’ ודאי אפשרי)
כנראה, מה לעשות, אי אפשר לדעת הכל בחיים…
-
@simon כתב במיזם אדיר! מי רוצה?:
רק צריך לקחת בחשבון שגם אם כולם יהיו על תקן של מתנדבים לש"ש, עדין יש לזה הוצאה לא קטנה, כל שיחה שמופנית מהמערכת לנציג מתומחרת לפי דקות, אולי אפילו חצי ₪ לדקת שיחה, אין חבילות של דקות חינם בקווים הללו, ובסוף החודש זה יכול להגיע לאלפי ₪
בימות המשיח זה יכול להגיע ל10-15 אגורות לדקה
אם ממש לא יהיה כסף, אפשר לעשות כמו בעידן הגוביינא בטלפונים ציבוריים עונים לשיחה ומייד אח"כ חוזריםאני לא יודע איך בדיוק עובדת המערכת של קו ההלכה אבל זה לא נשמע משהו מסובך מידי
אשמח אם מישהו יעדכן כאן -
@יוני כתב במיזם אדיר! מי רוצה?:
@גיל כתב במיזם אדיר! מי רוצה?:
בנוסח איחוד שיוצאים למקרה בכמות מתנדבים שלא תבייש את שיירת ראש הממשלה… כולל ה
שם זה שונה
בשביל להתקדם בהיררכיה (כדי לקבל אופניים חשמליות) צריך להיות בכמה שיותר קריאות
וחוץ מזה שגם בידידים קורה שמגיעים כמה כונניםגם בידידים לדעתי יש התקדמות כשלוקחים יותר קריאות.
כך לפחות הבנתי משכן שהלכתי לדפוק לו בדלת לבקש בוסטר, הוא ענה שבשמחה, אבל אם לא אכפת לי להתקשר לידידים והוא יקח את הקריאה.
-
אענה את תגובתי על העניין מבלי לצוטט פסקאות קודמות
הרעיון הוא אדיר ונפלא, ואני בטוח שהרבה מאד מתנדבים יצטרפו אליו
וזה יעשה קידוש ה’ גדול שאפשר להחזיק כזה מערך נפלא ואדיר של עזרה וסיוע גם בלי להחזיק מכשיר חכם (ולא כשר בלשון המעטה) .בעניין העלויות - על תשכחו שארגון כזה יצטרך להחזיק שלוחה לתרומות, ואין לי כל ספק שאנשים שנעזרו ירצו וישמחו לתרום.
לסיכום העניין ר @מיישה אני חושב שתעלה סיכום מכלל הדברים שהתבהרו בכמה הימים האחרונים מאז שפתחת את הקריאה הקדושה הזו, תסכם את אופי הפעילות ואת איפיון המערכת, ואני חושב שאחרי זה התגובות כבר יהיו יותר ענייניות וטכניות לקידום המיזם
@מיישה אם אין לך זמן תוכל לכתוב לי ואני בל"נ יעשה את הסיכום והאיפיון כפי הבנתי .
בנוסף, לכל החברים היקרים יש לי גם מיזם חסד - של הכנסת אורחים אדיר שכבר שוכב לי בראש המון זמן
ואני חושב שהגיע הזמן גם בזה להרים את הכפפה בלי נדר בימים הקרובים אכתוב אותו ואעלה אותו פה לתגובותיכם.וחפץ ה’ בידכם יצליח.
-
גם אני מצטרף לחבר הצדיקים שתמכו במיזם האדיר
אני באמת חושב שזה מיזם יפה וחשוב. כל מי שפעם נזקק לעזרה מידידים יודע את החשיבות והנחיצות שבדבר והגם שידידים הוא ארגון מבורך ומדהים אבל צרכי עמך מרובים ואין הקומץ משביע את הארי
לפעמים הם מגיעים מהר ולפעמים פחות תמיד טוב שיהיו עוד אנשים טובים שיעזרו
צריך לחשוב איך לייעל את הקו בצורה הכי טובה וכמובן שלא תכביד על המתנדבים נראה שהכי טוב לחלק לפי אזורים קטנים קרי שכונות בערים גדולות , ובערים קטנות כל העיר חדא שכונה היא…
כמו כן צריך להקים שרשורית בה כל אחד יכתוב את המקום בו מוכן להתנדב , את הכלים שיש ברשותו, ואת השעות שמובן להתנדב
כמובן כשאחד יוצא לעזור הוא מצנטק בקו כדי שלא יצאו נוספים מאותו אזור וכן יש עוד רעיונות ותשועה ברוב יועץ…
כל הכבוד מיישה על היוזמה והרעיון המבורך -
@יאנג-בוי כתב במיזם אדיר! מי רוצה?:
גם בידידים לדעתי יש התקדמות כשלוקחים יותר קריאות.
אין.
כך לפחות הבנתי משכן שהלכתי לדפוק לו בדלת לבקש בוסטר, הוא ענה שבשמחה, אבל אם לא אכפת לי להתקשר לידידים והוא יקח את הקריאה.
אולי באותו סניף היתה הגרלה שבועית כלשהי [על טשולנט מבעל צ’ונטיה שנעזר בידידים?] למי שעשה חמש קריאות באותו שבוע או משהו כזה.
-
בהצלחה במיזם - חשוב ונצרך מאוד! ידידים מוגבל עד לא יעיל באיזורים חרדיים נטו! שעות המתנה ובסוף עזרה מעוברי אורח.
תרימו את הכפפה ותתחילו ולאט לאט אפשר לדייק את המערכת
אל תתנו לפרפקציוניזם לשים לכם מקלות בגלגלים… תרתי משמע
יש ציוד - יש רצון - ויהיה סייעתא דשמיא! -
קודם כל ייש"כ ל @מיישה על היוזמה שרק חיכתה למעשיות של אנשים כמוך, הצורך ברור לכולם (כמעט) והשאלה היא רק איך לייעל את הרעיון כדי שיהיה שמיש.
יש תועלות נוספות בהתנדבות דרך אירגון שעובד רק על קווים כשרים ואכמ"ל…
רק אנא, הקשיבו לדעתו של @EBA שיש לו נסיון רב בתחום ואל תקשרו או תדמו את זה לידידים, לא בשם ולא בשום דבר (בהקבלה להקמת הפורום, תתיחסו ל’ידידים’ כמו ל’קארספורום’ ולא כמו ל’מתמחים’) -
@EBA כתב במיזם אדיר! מי רוצה?:
תן דוגמא? מאה שערים?
כי במודיעין עילית, בית שמש, בני ברק, ביתר, זה עובד הכי טוב…קח דוגמא בביתר עילית החל מתשע בערב עד תשע בבוקר הייתי תקוע עם פנצ’ר בתשע עבר בן אדם וניפח לי עם קומפרסור ונסעתי לצמיגיה
אופקים עשרים דקות הגיע בן אדם לא חרדי והתניע לי את האוטו -
כי במודיעין עילית, בית שמש, בני ברק, ביתר, זה עובד הכי טוב…
לא יודע מה קורה בק"ס
בבית שמש יש מה לשפר. -
@מיישה כתב במיזם אדיר! מי רוצה?:
כי במודיעין עילית, בית שמש, בני ברק, ביתר, זה עובד הכי טוב…
לא יודע מה קורה בק"ס
בבית שמש יש מה לשפר.בק"ס קורה הרבה שמחכים די הרבה זמן, ואז מגיעים חברה מחשמונאים
סיפרתי פה קודם שפעם הייתי עם חבר שחיכה קרוב לשעה והגיע יהודי מבוגר ממודיעין -
@כנען כתב במיזם אדיר! מי רוצה?:
ידידים מוגבל עד לא יעיל באיזורים חרדיים נטו!
תן דוגמא? מאה שערים?
כי במודיעין עילית, בית שמש, בני ברק, ביתר, זה עובד הכי טוב…אני חיכיתי במו’'ע לבוסטר כחצי שעה,
בסוף הגיע מישהו דרך הוייז!!