בקשת עזרה לגבי משלוח מחברת באאזר
-
@צילפינגים כתב בבקשת עזרה לגבי משלוח מחברת באאזר:
עריכה: אני רואה שכתבת שזה מיני מרקט שלך אז אני ישמח מאוד אם אפשר ליצור איתך קשר לבדיקת העיניין ואולי החבילה אצליך…
https://www.google.com/search?q=מיני+מרקט+שלי&sourceid=chrome&ie=UTF-8
נראה לי שזו הייתה כוונתו -
עריכה: אני רואה שכתבת שזה מיני מרקט שלך אז אני ישמח מאוד אם אפשר ליצור איתך קשר לבדיקת העיניין ואולי החבילה אצליך…
חחח אני יכול אולי לארגן לך סיגריות בזול
-
@zalmensmok כתב בבקשת עזרה לגבי משלוח מחברת באאזר:
חחח אני יכול אולי לארגן לך סיגריות בזול
לא הבנתי את כוונתך… חשבתי שזה שלך אבל יש שם נקודת חלוקה של באאזר? אלי אני ילך לבדוק…
-
-
@המפותח כתב בבקשת עזרה לגבי משלוח מחברת באאזר:
@צילפינגים
תפנה אליי במייל יש סיכוי שאני יוכל לעזור לךשלחתי לך מייל…
-
@צילפינגים אני מצטער לא חשבתי שאתה מדבר ברצינות.
א. זה השם של המיני מרקט, (מיני מרקט שלי)
ב. אני לא יודע אם יש לך סיבה ללכת לשם כי הם שולחים את החבילה לנקודה הכי קרובה, אז אני בקרית יובל הנקודה הכי קרובה הייתה זאב חקלאי
ג. אח שלי הזמין לזכרון משה (הנקודה שהם שייכו היא רחוב ישעיהו) למעשה זה הגיע לפסגת זאב למרות שיש נקודות חלוקה יותר קרובות.מה למעשה, אין לי מושג…
אולי השירות לקוחות שלהם (לא בוואצפ) כן ידעו באיזה נקודה זה נמצא -
@zalmensmok כתב בבקשת עזרה לגבי משלוח מחברת באאזר:
אולי השירות לקוחות שלהם (לא בוואצפ) כן ידעו באיזה נקודה זה נמצא
אם רק היה להם שירות לקוחות המצב היה יותר טוב ואפילו לא הייתי פותח את השרשור…
-
ניסיתי לשלוח להם מייל גוגל אומר שזה מייל שגוי בקיצור להגיד קדיש על החבילה זה ממש מרתיח הזמנתי חבילה יקרה כ350 ש"ח ונעלמה כאילו בלעה אותה האדמה יחד עם החברת שליחויות זה דברים שיכולים לקרוא רק פה…
זה מייל שלהם שעובד Team1@buzzr.biz מגיבים בפרק זמן סביר, אבל לא פתרו לי עדיין את הבעיה
החבילה לא הייתה בנקודת החלוקה, הם כתבו לי שהם מאתרים מול בית העסק ויקח כמה ימים, מאז נדנדתי להם כמה פעמים וכתבו שעדיין באיתור. -
@zalmensmok @גיל אני שמח לבשר שבס"ד נשלחה לי הודעה שהחבילה נמצאת לא פחות ולא יותר @zalmensmok במיני מרקט שלי פשוט ניבא ולא ידע מה ניבא… מקוה שאכן זה שם…
-
@צילפינגים אני מאושר לשמוע!
כל הכבוד ל @zalmensmok התותח! -
@גיל @צילפינגים ואוו איזה פירגונים, אני נמס כולי חחח
תודה רבה -
@גיל כתב בבקשת עזרה לגבי משלוח מחברת באאזר:
@צילפינגים אני מאושר לשמוע!
כל הכבוד ל @zalmensmok התותח!ברוך ה’ אתמול גם הלכתי לאסוף את החבילה הכל הגיע בשלום בס"ד היה גם שרשור בפרוג שבחברה הזו הרבה פעמים גונבים את הדברים היקרים ודוחפים סמרטוטים במקום אז על אף שקיבלתי הודעה לבוא לאסוף עדיין לא הייתי רגוע…
אבל ב"ה הכל הגיע בשלום זה היה מפתח רטיטה שקניתי ולרגל הצלת החבילה מי שצריך מפתח רטיטה מוזמן לבוא ולהשתמש בשמחה רבה
וכמובן תודה לכל מי שעזר במיוחד @גיל @המפותח @zalmensmok שנחלצו מייד לעזרתי שה’ ישלם שכרכם מן השמים! -
K Klonimoos סימן נושא זה כשאלה
-
K Klonimoos סימן נושא זה כנפתר