זהירות נוכל מסוכן משכיר רכבים!
-
@דוד-המומחה כתב בזהירות נוכל מסוכן משכיר רכבים!:
@simon
מאפה אתה שואב את המידע עליו ??הבאתי מפורש בתחילת ההודעה קישור לפרוג
-
גם אני לא מכיר את הסיפור בכלל ובשניה הראשונה אמרתי לעצמי אולי מדובר באיש ישר שפעם אחת נפל או שסתם מישהו רוצה לסגור איתו חשבון
אבל מה היכרות הוירטואלית שלי עם ר’ @simon (התכתבנו גם במייל בעבר) הוא ירא שמים שלא יכתוב דברים בלי לדעת
ובעיקר תקראו את הקובץ המצורף שם מובאת כתבה מיתד אודות מעלליו של הנוכל לאחר מכן אף אחד לא יחשוב לרגע שמדובר באדם תמים וישר
חובה לפרסם לכל מי שניתן את המידע במיוחד למי שלא חשוף למדיה הדיגיטלית שלא יצליח להפיל אברכים תמימים ברשתו -
@טכנולוג
אני דבר כזה מוציא אותי מהכלים אבל אני צריך יותר הוכחות או אנשים מכאן שאכלו אותה שיפתחו אפילו משתמש אנונימי שידברו דברים ברורים
כי אם בסוף זה אדם , שעשה טעות נו נו …
אבל אני צריך הוכחה מינימלית להתחיל …לך תדע הוא גם בפורום רח"ל -
@simon
כל הכבוד יש לך עזות בכל אופן לא תגורו מפני איש יש כחשלחתי אתמול לחברי במייל, תוך שעה קיבלתי תגובה מאחד מהם שהוא ניסה לעקוץ אותו ואת חבירו, והצליח לעקוץ רב אחד שהוא מכיר, וממנו קיבלתי את הטלפון שהוספתי בהודעה הראשונה.
-
-
פוסט זה נמחק!
-
כי אם בסוף זה אדם , שעשה טעות נו נו …
אבל אני צריך הוכחה מינימלית להתחיל …זה מה שמפיל אותנו (החרדים) בכל נושא כזה
החשדנות לא כלפי המזיקים אלא כלפי הניזקים
זה אותו עניין בעשרות נושאים, והמככב שבהם זה הזהירות מפני השקעות כאלה ואחרות ומוגנות
אנשים היום בכלל לא תמימים הם מתוחכמים מאד הם לא מאמינים לאף אחד חוץ מלאותו עבריין שהוא נאמן במאה אחוז כל עוד שלא הוכיחו להם באותות ובמופתים
ישבתי היום בכולל להקדים תרופה למכה לפני שהוא חושב להרחיב את פעולתו גם לאופקים והגאונות של אברכים מסויימים מטורפת, אחד אומר לי מה הבעיה מקסי’ אני מבטל את האשראי, השני אומר אין לי בעיה אני יקליט אותו
אין לי מילים -
@simon כתב בזהירות נוכל מסוכן משכיר רכבים!:
@EBA כתב בזהירות נוכל מסוכן משכיר רכבים!:
@simon לכל המסופקים: אריה ליבוביץ ודאי יודע מה הוא מדבר, אליו אח"כ מגיעים כדי לנסות לשקם נזקים…
מי זה אריה ליבוביץ?
מק"ס
אחראי שם על הגמ"ח
אחד הראשונים שעלו עליו -
אני רואה שהחסרתי בהודעה הראשונה חלק חשוב ממה שפרסמתי בהודעה הראשונה.
כתבה עליו בתקשורת בתוכנית “המתחזים” (אולי מישהו יכול לצנזר אותה מנשים ולפרסם אותה לתועלת הציבור)
www.youtube.com
אפרים אברהם - אפי קניאס - המתחזים פרק מלא לצפייה ישירה
קצת עלי:שם בתעודת זהות: אפי אפרים איתן קניאסכינויים: אפרים אברהם, אפי אפרים קניאס, אפי אפרים איתןמס’ תעודת זהות: 038359766תאריך לידה: 26.04.76שם האב: ניסיםשם…
www.youtube.com www.youtube.com
וכן כתבה מיתד
ותיאור של אחד המקרים שנעקצו על ידו
ותמונה של פרסום שלו על השכרת רכב, שפורסם ממש כעת בעיר נתיבות. -
@EBA כתב בזהירות נוכל מסוכן משכיר רכבים!:
לכל המסופקים: אריה ליבוביץ ודאי יודע מה הוא מדבר, אליו אח"כ מגיעים כדי לנסות לשקם נזקים…מי זה אריה ליבוביץ?
מק"ס
אחראי שם על הגמ"ח
אחד הראשונים שעלו עליווהוא זה שכתב את הכתבה ביתד
ולמי שלא קרא בדיוק אני מביא ציטוט מתמצתעולמנו הנפלא מתחלק בין אנשים טובים לרעים, אם אין לכם הרבה כסף מיותר, אם אתם לא ממש עשירים,שמרו על כספכם. הזהרו מאנשים טובים!!
זו לא טעות! עם אנשים רעים אפשר להסתדר, אתם יודעים למה לצפות, מהיכן זה מגיע, יודעים להיזהר.
אנשים טובים לעומת זאת, גורמים לכם להאמין בהם, להסיר את המגננות, ואז כשהעוקץ מגיע אין לכםמושג מאיפה זה נפל עליכם.
אין כאן עצות לחיים, מדובר על סיפור כואב שמסתובב כעת בינינו, וכשאני כותב כעת, אני מתכוון שברגעים אלו מן הסתם יש עוד אברך חרדי שמאבד את כספו, שלוות חייו, ובסיכון גבוה גם את שלום הבית שלו.
מדובר ביהודי חביב, אמצע החיים עד מבוגר, זקנקן קצוץ, חרדי לחלוטין, כלפי חוץ כמובן . איש עסקים מצליח, אם נרצה לדייק, איש עסקים שעובד בשיטת מצליח. הוא מחזיק בשלל כובעים, בעל חברת השכרת רכבים, גביר, נדיב, אבל הכובע המתאים ביותר הוא “הנוכל מבית שמש”. כל השאר זה מסכות.
יש לו שלל שיטות, אבל נתמקד בשיטה הראשית. הוא מתחבר לאנשים במצוקה, אם מצוקה אישית, חובות וכד’, אם מצוקה של מוסד שהם עומדים בראשו. תורם להם סכומים נדיבים, גורם להם להרגיש הכרת הטוב עצומה על הצדיק שנחלץ לעזרתם, ומחזק איתם את הקשר עוד ועוד.
בואו ונודה, כל אחד מאיתנו מצפה בסתר ליבו לגביר שיפתור לו את הבעיות, ליהודי היקר שיטפח על כתפו בשעה שהוא בוכה בכותל וייתן לו צ’ק שמן חוץ מכיסוי המשכנתא, כל מה שהוא עושה זה לשכנע אותם שהם אכן השיגו את מי שיעשה את זה.
הוא לא מבקש מהם כלום, פשוט כלום. רק נותן ונותן, אין לו עניין בפרוטות. המטרה שלו אחת, להשיג את צילום תעודת הזהות שלך, צילום פנים, צילום רישיון, ואם אפשר חתימה אחת או שניים על מסמכים
כלשהם.
בעידן הדיגיטלי לא זקוקים ליותר, הוא יכול להוציא הלוואות ענק על שמך, לא הלוואות של מאה אלף ,₪ הלוואות ענק ממש. לשעבד את החיים שלך מאה שנה קדימה, להשאיר אותך בלי כלום, בלי דירה, בלי נכסים, בלי חיים. והוא עושה את זה.
וכאשר אחרי כמה חודשים מתחילים הבנקים לדרוש את הכסף, כשאתה מגלה שאתה בעל חוב של מיליון ₪ פחות או יותר, אין לך מה לעשות. אי אפשר להגיע לבנקים ולומר להם זה מישהו אחר, אף אחד לא יקבל את זה שנתת למישהו את תעודת הזהות שלך, חתמת לו על מסמכים, כי הוא הבטיח לו שיהיה טוב.
זה לא עובד ככה. בן אדם צריך לשלם את מחיר טיפשותו, גם אם היא יקרה מאוד.
אז תקשיבו טוב. לא משנה מה קורה, לא משנה אם מבטיחים לכם מיליונים. לא משנה מי מבטיח, אם זאת אראלה ממפעל הפיס, או לאה מקופת העיר. אל תתנו בשום אופן את אמצעי הזיהוי שלכם. אל תחתמו על אף מסמך בלי לתת למישהו שמבין בזה לקרוא אותו. ובעיקר אל תאמינו לנדיבות של אנשים שרק רוצים לחטט לכם בחשבון הבנק כדי לעזור לכם. קשה להסתדר לבד, כולנו חיים במדינה הזאת. יותר קשה להסתדר עם עזרה, זה יכול להרוס אתכם.
לא מדובר בסיפור עתיק, משהו מהעבר הרחוק, האיש עדיין פעיל למרות כל התחקירים, למרות המשטרה, לא בבית שמש, בערים אחרות, זו המציאות המטורפת במדינה שלנו. שמרו היטב על הארנק שלכם, יש גנבים שם בחוץ. -
פוסט זה נמחק!