מה הדרך הממולצת לחבר וויז ופנגו לקורולה 21 (סטיישן)
-
-
-
טוב, קופסת אנדרואיד היא פיתרון מצויין, למי שהמערכת הבסיסית עובדת טוב, מערכת שעובדת טוב, לא מצוייה במערכות גיל קאר. נקודה.
אם יש כבר מובנה אנדרואיד במערכת, אולי אולי, שווה להשקיע בין 100 ל300 ש"ח ולסדר אותה (אני מדבר גם על החלפת סים).
אם אין אנדרואיד מובנה, הדרך היחידה היא ע"י קופסת אנדרואיד, וקופסה איכותית תמצא בחו"ל החל מ500 ש"ח, בארץ החל מ1200 ש"ח.
אממה, ממש לא שווה להשקיע על המערכת הטרנטה הזו כזה סכום, כבר עדיף לקנות מערכת מולטימדיה.
מערכת מולטימדיה לרכב הזה תמצא בארץ החל מ1000, וזה ממש כדאי, השקעת 70-80 אלף על הרכב, מגיע לו מערכת נורמלית.@טכנולוג
הראשון שהבאת זה לא מניסיון, כי אם היית מנסה אותו, לא היית ממליץ עליו.
אבל בכל מקרה, צריך לדעת באיזה מערכות זה יהווה פיתרון, ובאיזה רק יגרום לסבל ותסכול. -
@מיישה כתב במה הדרך הממולצת לחבר וויז ופנגו לקורולה 21 (סטיישן):
@טכנולוג
מה שהבאת זה לא מניסיון, כי אם היית מנסה אותם, לא היית ממליץ עליהם.
אבל בכל מקרה, צריך לדעת באיזה מערכות זה יהווה פיתרון, ובאיזה רק יגרום לסבל ותסכולאת הזול לא ניסיתי אבל את היקר יותר ניסיתי ולדעתי זה מצויין
ולגבי המערכת אני מסכים איתך שעדיף לשים מערכת חדשה במקום קופסת אנדרואיד אני רק עניתי לשאלת @hgecmn שכתב@hgecmn כתב במה הדרך הממולצת לחבר וויז ופנגו לקורולה 21 (סטיישן):
חיברתי לזה איזה מכשיר אנדרואיד חיצוני ללא מסך והופיעו לי שלל אפיקציות
אין לי את זה רק לקחתי את זה ממישהו, ברגע שאני מנתק הם נעלמות
רק ציינתי את העובדות אולי זה יוסיף בירור
השאלה האם חייבים לקחת כזה מכשיר, או שאפשר לסדר את זה עם סים כמו שהוצע לעילובכל מצב חשוב להבין שמי שלא מתעסק ומנוסה בעניין יעלה לו כ1000 ש"ח ומעלה להחליף מערכת (עלות מערכת+פאנל+התקנה ע"י מתקין בארץ) לעומת כ300 ש"ח (לאחר קופונים) קופסת אנדרואיד טובה שלא דורשת שום מומחיות וגם ניתן להעביר אותה בקלות לרכב אחר אז לא הייתי ממהר לשלול
ובזה סיימתי את דברי בעניין -
@טכנולוג כתב במה הדרך הממולצת לחבר וויז ופנגו לקורולה 21 (סטיישן):
@מיישה כתב במה הדרך הממולצת לחבר וויז ופנגו לקורולה 21 (סטיישן):
@טכנולוג
מה שהבאת זה לא מניסיון, כי אם היית מנסה אותם, לא היית ממליץ עליהם.את הזול לא ניסיתי אבל את היקר יותר ניסיתי ולדעתי זה מצויין
דיברתי על הראשון
-
@hgecmn כתב במה הדרך הממולצת לחבר וויז ופנגו לקורולה 21 (סטיישן):
@מיישה המערכת של טויוטה לא טובה?
זו מערכת של גיל קאר. לא צריך להוסיף הרבה.