די לשוד של רשות הדואר
-
הזמנתי את המכשיר T10 במבצעים של 11.11 לאחר טרטורים מול משרד התקשורת ואישור וכו סוף סוף הגיע לתחנת הדואר אלא שלהפתעתי אני נדרש לשלם מכס 56 שח פלוס כל מיני אגרות כגון אגרת הקצאת אשראי או אגרת שמירה שמגיע לסכום של 212 שח
לדעתי הדואר מנצל את המנופול שיש לו ומעכב ודורש אישורים וכו כדי לקבל את האגרות וכבר דובר מזה
יש לציין שכבר הזמנתי מערכת אחרת T100 והגיע מיד ללא כל אישורים וטרטורים
השאלה אם אני לא אשלם את האגרה האם אלי אקספרס יזכו אותי או לא?
וכן אם יש אפשרות להיפטר מכל האגרות עושק הללו -
@מיוחד כתב בדי לשוד של רשות הדואר:
מאלי אקספרס לא [כפי מה שידוע לי]
זה עמלת מכס. כלומר לא תקבל החזר.למה לא?
אתה מודיע למוכר שאתה לא מעוניין במוצר
היה לי את זה עם מוצר מאיביי שבגלל המיסים כבר לא השתלם לי לקנות ואמרתי לדואר שאני רוצה להחזיר את זה למוכר וקיבלתי החזר
@פריוסס תשאל את המוכר אולי לא אכפת לו לקבל את המוצר חזרה@מיוחד כתב בדי לשוד של רשות הדואר:
זה לא מכס זה עמלה. הם יגבו את זה ממשהו, דהיינו מהמוכר.
בטוח?
-
@אבי-ים כתב בדי לשוד של רשות הדואר:
בטוח?
ככה פעם איזה חברת משלוחים אמרה לי.
אני לא יודע אצלו. אבל אם הם גובים עמלה זה לא על המכס זה על הדמי טיפול וכוו’ משהו עבד וצריך לקבל משכורת, ואני לא מאמין שהם יותרו.
יכול להיות שחברה פרטית זה שונה.בכל זאת אם יש לך כח תנסה מה ש@אבי-ים הציע, ואדרבה תעדכן את הציבור.
[אני כן יודע שמשהו אמר שהצליח להחזיר לגבי איזה מפתח שהוא הזמין, אז אולי דואר ישראל זה שונה].
יכול להיות שאם זה משלוח לא כבד הם לא יגבו. -
-
-
@אבי-ים כתב בדי לשוד של רשות הדואר:
אתה מודיע למוכר שאתה לא מעוניין במוצר
היה לי את זה עם מוצר מאיביי שבגלל המיסים כבר לא השתלם לי לקנות ואמרתי לדואר שאני רוצה להחזיר את זה למוכר וקיבלתי החזר
תשאל את המוכר אולי לא אכפת לו לקבל את המוצר חזרההאם אני צריך להודיע לדואר או להודיע למוכר
-
@פריוסס כתב בדי לשוד של רשות הדואר:
הזמנתי את המכשיר T10 במבצעים של 11.11 לאחר טרטורים מול משרד התקשורת ואישור וכו סוף סוף הגיע לתחנת הדואר אלא שלהפתעתי אני נדרש לשלם מכס 56 שח פלוס כל מיני אגרות כגון אגרת הקצאת אשראי או אגרת שמירה שמגיע לסכום של 212 שח
לדעתי הדואר מנצל את המנופול שיש לו ומעכב ודורש אישורים וכו כדי לקבל את האגרות וכבר דובר מזה
וכן אם יש אפשרות להיפטר מכל האגרות עושק הללולפי הידוע לי אתה יכול אם אתה רוצה לשלם את המכס עצמו ישירות למדינה דרך הקישור הזה.
https://www.gov.il/he/service/tax-payment-parcels-and-mail-bundles
ואז אתה משלם ללא שום עמלות ואתה צריך לעדכן את הדואר ששילמת את המכס והם ישחררו את החבילה.
לא ניסיתי אף פעם אבל לכאורה זה יעבוד . -
@רענן כתב בדי לשוד של רשות הדואר:
@פריוסס כתב בדי לשוד של רשות הדואר:
וכן אם יש אפשרות להיפטר מכל האגרות עושק הללולפי הידוע לי אתה יכול אם אתה רוצה לשלם את המכס עצמו ישירות למדינה דרך הקישור הזה.
https://www.gov.il/he/service/tax-payment-parcels-and-mail-bundles
ואז אתה משלם ללא שום עמלות ואתה צריך לעדכן את הדואר ששילמת את המכס והם ישחררו את החבילה.
לא ניסיתי אף פעם אבל לכאורה זה יעבוד .תודה על העזרה
בדקתי שם וכתוב שהמכס שולם ולא ניתן לשלם שם -
@יוסי-לוי כתב בדי לשוד של רשות הדואר:
@פריוסס אתה יכול להעלות צילום מסך עם פירוט האגרות שעליך לשלם?
תודה על העזרה
אבל, בנוסף לכל הטרטור מהדואר אני גם לא יכול לשלם את המכס כי באתר של רשות הדואר כתוב שהמכס שולם
אז לאחר אין סוף פניות הם עשו לי אפשרות לשלם רק עד 12 בלילה ואחרי שעבר הזמן כבר לא ניתן לשלם או לראות את החשבון
בקיצור אין לי את הפירוט
לדעתי יש פה איזה רמאות