מולטימדיה סוחטת מצבר
-
@קינג-קומפיוטר תודה על העזרה אתה יודע אולי איפה זה בהגדרות והאם זה קשור שזו מערכת מאליאקספרס
-
@קינג-קומפיוטר לא יודע בדיוק אני לא מבין בזה אבל מערכת הפעלה אנדרואיד עלתה בערך 350 שח
-
כמו שכתבו כאן יכול להיות שאתה צריך לשנות בהגדרות שהמולטימדיה תכבה בכיבוי הרכב ולא רק תכנס למצב שינה [כשתתניע את הרכב, הדלקה של המולטימדיה תהייה ארוכה יותר] אבל בעקרון במצבר תקין זה לא אמור לגמור את המצבר בשימוש יומיומי ברכב אלא אולי אם הרכב עמד כמה ימים
קשה להגיד איפה זה אצלך בהגדרות , אבל אצלי זה בהגדרות יצרן , לקראת הסוף כתוב משהו “שינה” ו “ACC” [אני לא זוכר בדיוק מה הנוסח כי העברית שם לא מתורגמת הכי טוב]
-
-
חברים לצערי היום הרכב שוב לא הניע לי ללא כבלים…
אני ממש מתוסכל יכול להיות שזה סטרטר או משהו שקשור לאלטרנטור ח"ו לא נדלקה לי שום נורה ברכב מה אני עושה ?
זה מצבר שני שקורה לי דבר כזה אמנם 2 המצברים עשו ‘חלאקה’ בערך [בני 3]
תודה לכולם
דרך אגב מדובר ביונדאי אקסנט 2008 -
@מיכאל-0 בשמחה
זה תלוי איזו נסיעה, יש נסיעות שסוחטות אותו יותר ואפילו שוחקות אותו, ויש פחות.
בגדול נסיעה בינעירונית של חצי שעה ויותר, בסל"ד יציב ומהירות קבועה, מאריכה את חיי המצבר.
נסיעות קצרות (5-10 דק’ וכדו’), שוחקות אותו יותר משום שהוא לא מספיק להיטען דיי הצורך.
יש עוד כל מיני גורמים, כגון פקקים, מזג אויר קיצוני (חום כבד או קור כבד), ועד כל מיני שאני לא יודע בהכרח שהם נכונים… אבל העיקרון הוא כדלעיל.
ואם הרכב מניע עם כבלים ובלעדיהם לא, אז זה לא סטרטר.