רעשי רוח אחרי החלפת שמשה קדמית - טויוטה
-
שלום אני משתמש חדש.
רציתי לשאול אולי יוכלו לעזור לי או לכוון אותי!לפני מס׳ חודשים אבן חצץ ניפצה את השמשה הקדמית של הרכב שלי הפעלתי את הביטוח ושלחו אותי להחלפת שמשה חילופית
החליפו לי שמשה
ואני שומע במהירויות בסביבות מ- 80 קמ״ש מתחיל להיות רעש מציק של רוח
לפני החלפת השמשה לא הייתי שומע שום רעש של רוח במהירות.
חזרתי בחזרה שיסדרו לי עשו לי איטום אבל זה לא עזר המשיך הרעש הזה הלכתי שוב עשו שוב איטום יותר חזק ועדיין המשיך הרעש וגם ירד גשם ונכנס מיים מהצד הימני ואז אמרו שיפרקו ויחברו שוב.
פירקו ונשבר להם אז נתנו לי שמשה חדשה ועדיין היה הרעש ושוב פעם נכנס מיים מצד ימין, תכל’ס אמרו לי שלא יכולים לעזור לי זה לא מהשמשהאולי זה מהפח או משהו אחר.
הלכתי למוסך מורשה טויוטה שייבדקו אם בכלל מדובר בשמשה או אולי ממקום אחר, אמרו כי זה שמשה חילופית לכן זה הרעש וצריך להחליף למקורי
הסכמתי ושילמתי על שמשה מקורית + התקנה הרבה מאוד כסף
אבל תכל’ס ממשיך הרעש מהשמשה הקידמית אמנם יותר חלש זה נשמע לי אבל עדיין רעש מעצבןןןן (לגבי מים עדיין לא ירד גשם לבדוק אם נכנס)
המוסך המורשה טוען שלא רואה שום בעיה כל שהיא בפח או מקום אחר!!אני כרגע לא יודע מה לעשות???
הבו לי עצה?? -
@nachman כתב ברעשי רוח אחרי החלפת שמשה קדמית - טויוטה:
אבל תכל’ס ממשיך הרעש מהשמשה הקידמית אמנם יותר חלש זה נשמע לי אבל עדיין רעש מעצבןןןן (לגבי מים עדיין לא ירד גשם לבדוק אם נכנס)
המוסך המורשה טוען שלא רואה שום בעיה כל שהיא בפח או מקום אחר!!אני כרגע לא יודע מה לעשות???
הבו לי עצה??לפעמים, כשעוברים חוויה לא נעימה עם הרכב (כמו תיקון שלא נגמר), המוח מתמקד בבעיה ומגביר את הרגישות אליה. זה לא אומר שאתה ממציא את הרעש, אלא שפשוט המוח שלך “מחפש” אותו יותר, וזה יכול לגרום לו להישמע חזק ומציק יותר ממה שהוא באמת.
אני מציע שתתן לחבר שלא מכיר את הסיפור ותשאל אותו אחרי זה אם הוא שמע רעש חריג.
כדאי גם לנסות לנהוג ברכב דומה ולנסות להשוות את הרעשים. -
@רפאל-יהושע כתב ברעשי רוח אחרי החלפת שמשה קדמית - טויוטה:
לפעמים, כשעוברים חוויה לא נעימה עם הרכב (כמו תיקון שלא נגמר), המוח מתמקד בבעיה ומגביר את הרגישות אליה. זה לא אומר שאתה ממציא את הרעש, אלא שפשוט המוח שלך “מחפש” אותו יותר, וזה יכול לגרום לו להישמע חזק ומציק יותר ממה שהוא באמת.
אני מציע שתתן לחבר שלא מכיר את הסיפור ותשאל אותו אחרי זה אם הוא שמע רעש חריג.
כדאי גם לנסות לנהוג ברכב דומה ולנסות להשוות את הרעשים.אכן נתת לכמה חברים לשמוע וגם אמרו שמציק הרעש, נהגתי גם רכב דומה ואין את הרעש הזה.
בגלל זה אני מתוסכל!
-
הלכתי היום בבוקר שוב לטויוטה
שמו דבק מסביב כל השמשה הקדמית וכן בגג וכן מסביב למראות בכל מקום שיכול להיות הרעש בגללו
אבל זה לא עזר עדיין יש רעש שורק מ 80 קמ"ש זה נשמע כאילו מהכיוון למעלה אבל אין שום ממצא
תכל’ס אמרו לי שאין להם מושג ממה זה יכול להיות.יש למישהו אולי רעיון או כיוון ממה עוד יכול להיווצר הרעש?
-
@אלוף-העולם-1 כתב ברעשי רוח אחרי החלפת שמשה קדמית - טויוטה:
הייתי מנסה גם לעשות סיבוב על רכב דומה
אתה צודק בהצעותיך, אבל לגבי הסיבוב ברכב דומה הוא אמר כאן שעשה את זה.
-
אולי בשעת ההתקנה של השמשה החדשה פירקו משהו באנטנה?
האנטנה נמצא מאחורה למעלה הרעש לא מהכיוון שם
הייתי מנסה גם לעשות סיבוב על רכב דומה
ניסתי מרכב דומה ואין שם רעש