עזרה בפיענוח דו"ח
-
לפני תקופה עצרתי באמצע הכביש ליד בית כדי להוריד דברים הרכב הוא עם תג נכה והנכה מתגורר במקום העצירה.
אחרי כמה שניות הגיע פקח וצילם 2 תמונות. (הוא כמובן מיד אמר לי תכנס ותיסע ואני מוותר אבל אחרי תקופה הגיע בדואר…)
תמונה אחת רואים את הפנסים ככה:
מה זה אומר? (אין לי כח לצאת לבדוק בקור…) מה הסטטוס של הרכב ככה?
ותמונה נוספת ללא אורות כלל (אז אולי בכלל הרכב בנסיעה?..) אבל רואים מישהו קרוב לרכב (אולי זה מישהו אחר ולא הנהג שמנסה להיכנס לרכב?..)
בנוסף הכתובת שכתובה בדו"ח היא 2 רחובות מעל הרחוב המדובר.
השאלות:
- מה ניתן ללמוד מתיאור התמונות? האם בכלל אפשר לטעון שהרכב היה בנסיעה? (אין צילום מקדימה אז א"א לראות שאין נהג)
- האם טענה של הורדת נכה תתקבל כשעוצרים באמצע הכביש? (כביש עם נתיב אחד בלבד)
- האם זה שמדובר בכתובת אחרת זו עילה לביטול הדו"ח? או בגלל שזה מצולם לא משנה איפה זה?
תודה!
-
לא ניתן להסיק מהתמונות כלום (לפחות ממה שמופיע) פשוט תגיש ערעור ותגיד שמעולם לא עצרת ברחוב המצוין ולא חסמת שום נתיב
-
@אני-אני-אני כתב בעזרה בפיענוח דו"ח:
לא ניתן להסיק מהתמונות כלום (לפחות ממה שמופיע)
האור הצהוב זה לא שלב בהדלקה של הרכב?
פשוט תגיש ערעור ותגיד שמעולם לא עצרת ברחוב המצוין ולא חסמת שום נתיב
יש תמונה, זה משנה איזה רחוב? הם לא יכולים לתקן את הרחוב בדיעבד?
אני גם אצטרך להוכיח שזה לא ברחוב המדובר, שזה אומר או לצלם את כל הרחוב הנכון או את הרחוב שבו צולמתי, לא? -
@aiib
עיי’ כאן וכאן אולי תפיק תועלת
https://uliel.co.il/דוחות-תנועה/דוח-תנועה-לא-תקין-כיצד-בודקים/
https://www.auto.co.il/article/126619-legal-issues -
@גיל כתב בעזרה בפיענוח דו"ח:
@aiib קודם כל תנסה את הראשון - להפיל את הדו"ח. לדעתי אין סיבה שזה לא יעבוד.
אם חלילה לא עבד - אז תטען שבכלל הורדת נכה…אבל בשביל ללכת על טענה דו שלבית אני צריך לבקש להישפט. אין לי כח בשביל 250 שקל…
בערעור איך שידוע לי ברגע שהוא לא מתקבל לא ניתן להוסיף טענה. -
@aiib כתב בעזרה בפיענוח דו"ח:
אבל בשביל ללכת על טענה דו שלבית אני צריך לבקש להישפט. אין לי כח בשביל 250 שקל…
בערעור איך שידוע לי ברגע שהוא לא מתקבל לא ניתן להוסיף טענה.יכול להיות. אבל אתה לא צריך לכל זה. הטענה השניה היא רק תוכנית גיבוי, אבל באמת הטענה הראשונה שלך היא חזקה מאוד - לא הייתי שם בכלל.
כל דו"ח יכול ליפול - על כל פרט. תדמיין שהוא היה מציין בדו"ח מס’ רכב אחר, רק טעה בסיפרה אחת. הדו"ח מת, ואין לשנות (ואני מכיר מקרים כאלו).
בסוף אתה תעשה כפי ראות עיניך. את עצתי ביקשת - וקיבלת (פעמיים, ובשמחה גדולה).
בהצלחה!