החלפת משולשים טויוטה פריוס, התייעצות
-
@בנג-ה כתב בהחלפת משולשים טויוטה פריוס, התייעצות:
למה דווקא משולשים זה הבעיה?
מה אפשר לעשות שם לא טוב?הרבה מאד!
תודה על התשובה המפורטת וסליחה על ההטרדה.
-
@נייטרון-חפשי זה היה נראה ששאלת בהתקפה לכן זו התשובה שקיבלת. בכל זאת מבקש סליחה על היחס אם טעיתי.
לגבי התקנה לא טובה של משולוש, מספיק שהערבי יהיה ערבי כדי לא לסגור את בורג התפוח במומנט/כח ניוטון(NM) הלא נכון חזק או חלש רכב יהיה הפוך באמצע נסיעה. ויש בכפרים מלא נערים שנועלים ברגים עם הפשיט אוויר כאילו הם יודעים מה הם עושים.
לגבי הכפרים, כפר חוסן הוכיח את עצמו ככפר עויין ברמה גבוהה לעומת דיר קדיס.(זה נבלה וזה טריפה. אבל…)
ולגבי מה שכתבתי שאני כותב מנסיון ושאלת האם על פסקה א’ או ב’, אז זה הולך על שנייהם. גם ערבים דפוקים/פראיירים שלא יודעים לעבוד(או שיודעים אבל לא עושים את זה באמת), וגם מחבלים עויינים. -
@Shebsale כתב בהחלפת משולשים טויוטה פריוס, התייעצות:
אני במקומך הייתי מחפש בחוסן איזה ערבי פראייר שיעשה לי את העבודה ב 150 200 שח
זה שאתה מוכן לשלם לערבי פראייר כזה סכום על עבודה ששכולה בסכנת נפשות זו בחירה אישית שלך.
אז אל תמליץ לאף אחד את השטות הזו.לא המלצתי כלום, אמרתי מה אני הייתי עושה במקומו.
ד"א ערבי פראייר=ערבי שלא יודע לעבוד.
מהניסיון שלי זה לא מחייב.
ואני כותב לך את זה בתור אחד שהיה חי בדיר קדיס ביום ובלילה, ומכניס ביממה 20 רכבים לשלל תיקונים כמה שנים.
ואתה עוד מטיף לי מוסר…
שלא תבינו אותי לא נכון אני גם חושב שהעליבו פה את החמורים…
אבל בכל זאת גם אם תלך למוסך מורשה אתה עלול לקבל עבודה של חמור,
(אתמול פגשתי אברך תמים שהגיע למוסך מורשה בירושלים עם בעיה של חום מנוע השאיר את האוטו ואמר לו לסדר אותו, הוא קיבל חשבונית של החלפת קלאץ’ טיפול 10000 שמן גיר ועוד כמה דברים לא קשורים ו… החלפת פקק מים 150 ש"ח, סה"כ 3 ומשהו אלף שקל,
הבעיה כמובן לא נפתרה והאוטו נמכר קצת אחרי זה ב 1800 ש’‘ח,
תגובת המוסכניק: מה פתאום אני לא עובד בחינם אם אתה רוצה תשלם לי על בדיקה וכו’…) -
מספיק שהערבי יהיה ערבי כדי לא לסגור את בורג התפוח במומנט/כח ניוטון(NM) הלא נכון חזק או חלש רכב יהיה הפוך באמצע נסיעה. ויש בכפרים מלא נערים שנועלים ברגים עם הפשיט אוויר כאילו הם יודעים מה הם עושים.
בשביל זה אני עומד לערבי על הראש ושומר כל הזמן מה הוא עושה.
לגבי הכפרים, כפר חוסן הוכיח את עצמו ככפר עויין ברמה גבוהה לעומת דיר קדיס.(זה נבלה וזה טריפה. אבל…)
אני מטפל בדיר קדיס כבר 23 שנה,
אני לא יודע מה המצב בחוסן ולכן אמרתי שצריך לבדוק.ולגבי מה שכתבתי שאני כותב מנסיון ושאלת האם על פסקה א’ או ב’, אז זה הולך על שנייהם. גם ערבים דפוקים/פראיירים שלא יודעים לעבוד(או שיודעים אבל לא עושים את זה באמת), וגם מחבלים עויינים.
תזכיר לי מתי היה אירוע לאומני בדיר קדיס? אני לא אומר שלא היה, אבל סטטיסטית ללכת לכותל מסוכן הרבה יותר…
-
-
לגבי התקנה לא טובה של משולוש, מספיק שהערבי יהיה ערבי כדי לא לסגור את בורג התפוח במומנט/כח ניוטון(NM) הלא נכון חזק או חלש רכב יהיה הפוך באמצע נסיעה. ויש בכפרים מלא נערים שנועלים ברגים עם הפשיט אוויר כאילו הם יודעים מה הם עושים.
לגבי הכפרים, כפר חוסן הוכיח את עצמו ככפר עויין ברמה גבוהה לעומת דיר קדיסכדי לסגור אותו מידי חלש (חזק מידי אני לא רואה סיכון, אא"כ שבר את החור) צריך להיות גם מוכשר גדול וגם לשנוא את עצמך מספיק כדי להבריח לקוחות בכח, ולא אמרתי שערבי לא מסוגל להיות כזה כשהוא מאוד משתדל, אבל שאלתי למה דווקא משולשים? אם אתה עושה אצלם בלמים וציריות תפוחי הגה וצמיגים וכל הרכבת גלגל שהיא, דווקא משולשים יש לדעתי הכי פחות סיכון.
-
@נייטרון-חפשי כתב בהחלפת משולשים טויוטה פריוס, התייעצות:
כדי לסגור אותו מידי חלש (חזק מידי אני לא רואה סיכון, אא"כ שבר את החור) צריך להיות גם מוכשר גדול וגם לשנוא את עצמך מספיק כדי להבריח לקוחות בכח, ולא אמרתי שערבי לא מסוגל להיות כזה כשהוא מאוד משתדל, אבל שאלתי למה דווקא משולשים? אם אתה עושה אצלם בלמים וציריות תפוחי הגה וצמיגים וכל הרכבת גלגל שהיא, דווקא משולשים יש לדעתי הכי פחות סיכון.
אני ראיתי מוסכניק שסוגר בורג של משולש באגרסיביות עם משאבת אוויר , אני לא יודע אם הוא לא בדק קודם שזה נכנס טוב לסיבוב או שהוא החליף בין ברגים אבל התכלס היה שהבורג ממש סירב להכנס אז הוא היה קצת בלחץ בסוף מצא את הפיתרון להמשיך בכח עד שזה נכנס, מה שבטוח שאת הבורג הזה אי אפשר לפתוח בלי לשבור . [המוסכניק הנ"ל היה דווקא יהודי ולצערי הרב כמו שכבר אמרתי כמה פעמים שיש גם יהודים גרועים וברור שכל מקום שאין יראת שמים וכו’ ]
-
לא המלצתי כלום, אמרתי מה אני הייתי עושה במקומו.
טוב.
מהניסיון שלי זה לא מחייב.
טוב.
ואתה עוד מטיף לי מוסר…
תקרא שוב את הנוסח.
ואני כותב לך את זה בתור אחד “שהיה” חי בדיר קדיס ביום ובלילה!!
ובכן, מכך משתמע, שלא הייתה זו הטפת מוסר.@Shebsale כתב בהחלפת משולשים טויוטה פריוס, התייעצות:
אתמול פגשתי אברך תמים שהגיע למוסך מורשה בירושלים
בדיר קדיס “הייתי” פוגש עשרות אברכי משי ששיקרו עליהם בכפר כל מני ערבים “פרייארים” ו"אלופים" שחברים שלהם בכולל שלחו אותם, ומטוב ליבי הייתי עוזר להם בכיף ומוציא אותם מהבלאגן.(נשמע מוגזם?! תאמין לי שלא.)
תזכיר לי מתי היה אירוע לאומני בדיר קדיס?
היה גם היה חביבי.
סתם לרענן לך את הזכרון, מבצע ‘שומר חומות’…, הגדר בברכפלד…, עלייה לרגל בחג שבועות…(למוצב בברפלד כן?!), מתחיל להיזכר?@Shebsale כתב בהחלפת משולשים טויוטה פריוס, התייעצות:
סטטיסטית ללכת לכותל מסוכן הרבה יותר…
גם סטטיסטית יותר מסוכן לנהוג ברכב מאשר לעשן סיגרייה. נו ו…?
@נייטרון-חפשי כתב בהחלפת משולשים טויוטה פריוס, התייעצות:
(חזק מידי אני לא רואה סיכון, אא"כ שבר את החור)
וודאי שיש סיכון, כי ברגע(לא בדיוק כן?!) שהוא עובר את המומנט המותר, הבורג נכנס כבר למשקעי עומסים, שזה אומר שהבורג נחלש.
השימוש בפטיש אוויר מצריך מקצועיות בעקבות כך שתגובתו לפעולה מתחילה בכמה רגעים לאחר כניסת לחץ האוויר לפטיש.
מה שאומר, שלחיצה על ה"הדק" של הפטיש לא תמיד תואמת את הכוח שהוא מוציא.@יצחק-רשטונ כתב בהחלפת משולשים טויוטה פריוס, התייעצות:
אני ראיתי מוסכניק שסוגר בורג של משולש באגרסיביות עם משאבת אוויר , אני לא יודע אם הוא לא בדק קודם שזה נכנס טוב לסיבוב או שהוא החליף בין ברגים אבל התכלס היה שהבורג ממש סירב להכנס אז הוא היה קצת בלחץ בסוף מצא את הפיתרון להמשיך בכח עד שזה נכנס, מה שבטוח שאת הבורג הזה אי אפשר לפתוח בלי לשבור . [המוסכניק הנ"ל היה דווקא יהודי ולצערי הרב כמו שכבר אמרתי כמה פעמים שיש גם יהודים גרועים וברור שכל מקום שאין יראת שמים וכו’ ]
נפגשתי בעשרות ברגים כאלו לצערי.
באחת הפעמים שעשיתי טיפול לרכב, הייתי צריך לגשת למוסך עם ליפט כדי לטכס עצות/להגדיל ראש איך לפתוח את הבורג הסורר.