וויז - חיפוש קולי
-
שלום , עד לפני כמה ימים היה לי אפשרות לבצע חיפוש קולי במערכת ברכב .
לפני כמה ימים ביצעתי עדכון גרסא ולפתע אין לי אפשרות לבצע חיפוש קולי . התקשרתי לשירות ואמרו לי שלא יהיה ניתן יותר לעשות חיפוש קולי. הייתי בהלם , הרי עשו זאת על מנת לא לגעת ולא להתעסק ברכב במהלך נסיעה .
האם זה חוקי ? האם זה בסדר שעשו כזה דבר? -
@נחום כתב בוויז - חיפוש קולי:
לפני כמה ימים ביצעתי עדכון גרסא ולפתע אין לי אפשרות לבצע חיפוש קולי . התקשרתי לשירות ואמרו לי שלא יהיה ניתן יותר לעשות חיפוש קולי. הייתי בהלם , הרי עשו זאת על מנת לא לגעת ולא להתעסק ברכב במהלך נסיעה .
האם זה חוקי ? האם זה בסדר שעשו כזה דבר?שירות של מי?
של וייז?
או של הספק? -
@נחום כתב בוויז - חיפוש קולי:
האם זה חוקי ? האם זה בסדר שעשו כזה דבר?אתה יכול להשתמש בהקראה במקלדת גוגל
-
@מוטי-ברנד כתב בוויז - חיפוש קולי:
כי בנטפרי זה חסום גם בסים רגיל של נטפרי
זה עובד רק באנגלית
אולי מישהו ימצא מקלדת שיש לו חיפוש קולי שפתוח בנטפריאו לחילופין לשלוח/לדבר עם נטפרי שיפתחו.
-
@Shebsale כתב בוויז - חיפוש קולי:
זה עובד רק באנגלית
אולי מישהו ימצא מקלדת שיש לו חיפוש קולי שפתוח בנטפרי
או לחילופין לשלוח/לדבר עם נטפרי שיפתחו.ניסיתי כבר לדבר עם הסוכן של RL ושלחתי לו הקלטות תעבורה להראות לו שעובד באנגלית ותכלס עדיין לא נפתח
-
זה עובד רק באנגלית
או לחילופין לשלוח/לדבר עם נטפרי שיפתחו.ניסיתי כבר לדבר עם הסוכן של RL ושלחתי לו הקלטות תעבורה להראות לו שעובד באנגלית ותכלס עדיין לא נפתח
אולי יעזור לשלוח ישירות לנטפרי פנייה,
אני מתנדב לעשות את זה, הבעיה היא שאני לא יודע איזה קישור לשלוח להם,
אם מישהו יודע להעלות פה את הקישור זה יעזור מאוד לתועלת העניין. -
@מיישה אבל בחיפוש באנגלית זה עובד גם בסים של וייז בלבד
זה עובד רק באנגלית
אולי יעזור לשלוח ישירות לנטפרי פנייה,
אני מתנדב לעשות את זה, הבעיה היא שאני לא יודע איזה קישור לשלוח להם,
אם מישהו יודע להעלות פה את הקישור זה יעזור מאוד לתועלת העניין.יש לי חבר שחפר המון על הנושא הזה ומישהו כתב לו שהוא טירטר הרבה לנפרי ושלח להם הרבה פניות ולא עזר
-
@מוטי-ברנד
גם אני מכיר כמה שוויתרו על קיידרואיד בגלל זה, אז הוא הסביר שזה לא עובד כי זה מבוסס על חיפוש גוגל. -
לתשומת לב: גם במכשירים בהם זה כן עובד, צריך להיכנס להגדרות של החיפוש קולי, לבטל את ה"השתמש בשפת ברירת המחדל" [משום מה הוא חושב שם ששפת ברירת המחדל של המכשיר היא אנגלית], ואז לבחור עברית מכל השפות שיש שם, ולאשר.
ואז… זה עדיין נשאר על אנגלית, אז צריך שוב להיכנס לרשימה ולבחור בעברית, ואז זה עובד.
למה? ככה.