מראה צד ימין נשברה
-
שלום חברים יש הרבה סרטונים איך מתקנים תכלס בשתי מילים היכן אפשר להשיג חומר מתקשה כמו פלדה כדי לחבר המראה בצדדים שבטעות או שלא אשתי קטעה לכנף את החיים ומעוניין לחבר אותה ובאותה נשימה האם יש צבע בטמבור השכונתי שיכול לתת לי צבע מטאלי פלוס מינוס לצבוע על החומר הנ"ל
תודה -
@הכל-בעז-ה
נו באמת....
אולי אקנה רכב רזרבה ??? -
אם נכנסת לנושא צבע אז במילה אחת, כל הספריי צבע למינהם לא רלוונטים לרכב (שמש קופחת רוח חזקה הרבה זמן גשם חזק ועוד) יש ספריי ספציפי לצביעת רכב לפי קוד צבע (טופ קולור ועוד) עולה 80 ש"ח לספריי שנותן מ"ר שתי שכבות, בנוסף צריך לכה (פחות או יותר אותו מחיר) שתי שכבות, ואם עשית תיקונים (שפכטל פחחים) אז צריך גם פריימר (צבע יסוד).
אבל בלי קשר, לי נשברו 2 המראות בשתי הזדמניות ע"י פגע וברח, והזמנתי מעלי אקספרס 2 מראות חדשות יפות בול כמו המקוריות ב230 כ"א (בארץ 350/400) לקורולה 2008. מציע לך לחפש גם יש להרבה דגמים שם. -
@יואלי כתב במראה צד ימין נשברה:
הזמנתי מעלי אקספרס 2 מראות חדשות יפות בול כמו המקוריות ב230 כ"א (בארץ 350/400) לקורולה 2008. מציע לך לחפש גם יש להרבה דגמים שם.
רשמית אסור לייבא מראות ללא אישור של מעבדת רכב, אני פעם הזמנתי ונתקע במכס, פעמית רבות מועיל לבקש מהמוכר בהודעה לא לכתוב על האריזה שמדובר במוצר לרכב, אבל עדיין יש כאן סיכון כספי.