2 שאלות על רכב טוטאלוס
-
הרכב שלי הלך טוטאלוס בתאונה לפני שבועיים, יום אחכ כבר העברתי אותו למישהו לפירוק.
עכשיו התברר לי שאני צריכה בשביל הביטוח דוח שמאות, הבעיה שהרכב כבר אפילו לא אצלו.
יש סיכוי ששמאי יתן לי דוח שמאות לפי תמונות? אם כן, אשמח לקבל המלצות לאחד כזה.ושאלה אחרת, מה צריך לעשות כדי לבטל רישום רכב במשרד התחבורה? יש אפשרות לעשות את זה אונליין או שחייבים להגיע פיזית?
-
@Dvora כתב ב2 שאלות על רכב טוטאלוס:
שאלה אחרת, מה צריך לעשות כדי לבטל רישום רכב במשרד התחבורה? יש אפשרות לעשות את זה אונליין או שחייבים להגיע פיזית?
לבטל א"א אונליין אבל אתה כן יכול להקפיא [אם נשאר זמן עד הטסט לך לקבל עודף ואם עבר הטסט תשאיר קפוא]
יש סיכוי ששמאי יתן לי דוח שמאות לפי תמונות?
שמאי ערבי כן יתן…
אגב אני הוצאתי שמאות על טוטלוס ולקחו את הרכב ושהחברת ביטוח לקחו את הרכב אמרתי להם אין עשו קצת בעיות אבל קיבלתי את הכסף -
יש סיכוי ששמאי יתן לי דוח שמאות לפי תמונות?
לא מסתבר בכלל (אא"כ מדובר בשמאי גנב, חוקית הוא צריך לבדוק את האוטו מכל הכיוונים ממש)
ושאלה אחרת, מה צריך לעשות כדי לבטל רישום רכב במשרד התחבורה? יש אפשרות לעשות את זה אונליין או שחייבים להגיע פיזית?
לי ביטל השמאי או החברת ביטוח (אני לא זוכר ברור)
פה כתוב שצריך להגיע עצמאית -
@פתוח-לשמוע כתב ב2 שאלות על רכב טוטאלוס:
אגב אני הוצאתי שמאות על טוטלוס ולקחו את הרכב
מי לקח?
ושהחברת ביטוח לקחו את הרכב אמרתי להם אין עשו קצת בעיות אבל קיבלתי את הכסף
מוזר כי אצלי בעבר היה טוטאלוס והביטוח דרש את הרכב עם שלושה מפתחות (שבאמת היו לי) ואז אמרו לי שאם לא היו לי שלושה היו מורידים לי מסכום הביטוח וכ"ש אם לא הייתי מביא את הרכב אז איך אצלך שילמו בלי לקבל רכב?
-
@טכנולוג כתב ב2 שאלות על רכב טוטאלוס:
מי לקח?
החברת שמאות שלחו מישהו
@טכנולוג כתב ב2 שאלות על רכב טוטאלוס:
מוזר כי אצלי בעבר היה טוטאלוס והביטוח דרש את הרכב
גם אצלי הם דרשו והסברתי להם טוב טוב שהרכב לא אצלי ושלחתי להם אישור על תשלום שרידים ובסוף קיבלתי את הכסף פחות ה10 אחוז של השרידים
יצא לי טוב כי החברת ביטוח הוריד 17 אחוז בגלל שהרכב היה ליסינג ומהשמאות קיבלתי 10 אחוז מלא -
@פתוח-לשמוע כתב ב2 שאלות על רכב טוטאלוס:
לבטל א"א אונליין אבל אתה כן יכול להקפיא [אם נשאר זמן עד הטסט לך לקבל עודף ואם עבר הטסט תשאיר קפוא]
אם אני מקפיאה אני יכולה אחכ לקבל נחזר גם על הזמן שהיה בהקפאה (יש לרשיון עוד שנה שלמה, הרכב עבר טסט יומיים לפני התאונה)
אני מבינה שאני בבעיה עם השמאות…
@גיל כתב ב2 שאלות על רכב טוטאלוס:
ממש בעיה. איך מפרקים לפני שמסיים את ההליך עם הביטוח?
הסיבה שהעברתי לפני היא שלא חשבתי בהתחלה שיהיה לי את מי לתבוע כי אני אשמה (לא היה לי מקיף) עכשיו התברר לי שלא בטוח שאני אשמה ואני כן יכולה לתבוע את הצד ג של הרכב השני, אני מניחה שאין לי דרך לעשות את זה בלי דוח משמאי אבל בגלל שלא חשבתי שיש לי מה לעשות כבר העברתי אותו…
-
אם אני מקפיאה אני יכולה אחכ לקבל נחזר גם על הזמן שהיה בהקפאה (יש לרשיון עוד שנה שלמה, הרכב עבר טסט יומיים לפני התאונה)
כן מקבלים החזר
אני מניחה שאין לי דרך לעשות את זה בלי דוח משמאי אבל בגלל שלא חשבתי שיש לי מה לעשות כבר העברתי אותו…
תשלחו הודעה למייל אני ישלח את המספר של השמאי הערבי אולי הוא יוכל לעשות משהו