הונדה סיוויק סטיישן 2015 חוות דעת
-
@CHI-SIMCHA כתב בהונדה סיוויק סטיישן 2015 חוות דעת:
הונדה סיוויק סטיישן 2015 חוות דעת
למישהוא יש את הרכב ויכול לתת לי עליו המלצות עשה 190000 ק"מ היה בשכירות ביד ראשונה טוען שהמחיר 28000 ש"ח ובגלל שהוא מכיר אותנו מוכן לרדת ל 22000 ש"ח
השאלה איך הוא ואם כדאי?שלום וברכה
אני יש לי כזה 2017 [זה אותו רככ רק עם שוניים קוסמטיים מעטים] כבר כ8 חודשים קניתי אותו עם 235 אק"מ היום אני על 241 ק"מ אני לא נוסע הרבה…
אבל סה"כ כידוע הונדה זה הונדה ולא יעזור כלום רכב אמין מאוד רק צריך לטפל בו בשמנים וחלפים טובים שמן קסטרול ודומיו
מבחינת חיסכון בדלק זה תלוי מאוד בתוך העיר הוא צמא ושותה כ1ל9 אבל מחוץ לעיר הוא מגיע לכ700 ק"מ על טנק מלא של 340 ש"ח מדדתי על מיכל ריק לגמרי ומילאתי עד הסוף עד שהשפריץ עלי וזה היתה התוצאה… הכל תלוי ברגל שלך כמה תלחץ ולדעתי אפשר גם לחסוך עוד קצת
בהצלחה -
הרכב עצמו אמין מאוד
וגם המחיר נשמע מצוין -
@CHI-SIMCHA פלסטיקה זבל זבל ידיות נשברות החלק הקדמי של המכסה מנוע תמיד מתפרק ונופל,
מבחינת אמינות זה הונדה קלאסי דלק בתוך העיר שותה מחוץ לעיר ממש סבבה
יש להונדה מחלה של מסרק הגה ובולמים זבל שכל במפר אתה מרגיש שנתקעת בקיר
חוץ מכל זה אחלה אוטו -
@ראובן-שבתי כתב בהונדה סיוויק סטיישן 2015 חוות דעת:
פלסטיקה זבל זבל ידיות נשברות החלק הקדמי של המכסה מנוע תמיד מתפרק ונופל,
בשנתונים האלו זה די השתנה מה שכן זה לא איכות של מרצדס אבל עדיין יותר טוב מהשנתונים של 2007 ומעלה ששם אכן אתה צודק…
אתה מוזמן לראות אצלי הפלסטיקה פיקס גם אחרי 240 אק"מ -
רכב מעולה אמין מאוד. אם אני לא טועה דורש החלפת שמן גיר כל 60 אלף קילומטר תבדוק שזה בוצע.
-
@CHI-SIMCHA הי לי חבר שהיה לו כזה והוא זרק אותו
1.דלק דלק …בתוך העיר הוא אמר לי שלקח לו 1 ל 7 (ירושלים)
2. הפלסטיקה לא משהו…זה מאוד מתבלה בתוכו (זה היה שיקול צדדי) -
@בעל-עגלה כתב בהונדה סיוויק סטיישן 2015 חוות דעת:
. הפלסטיקה לא משהו…זה מאוד מתבלה בתוכו (זה היה שיקול צדדי)
אני יש לי כזה עכשיו אני לא יודע מה מדובר על הפלסטיקה אצלי הפלסטיקה שלימה גם אחרי 240 אק"מ כן ירבו אולי אתה מדבר על סיוויק רגילה הדור החדש מ2007 שם הפלסטיקה זבל בדור הזה המצב השתפר מאוד
ולגבי דלק זה דיי נכון אבל לא דרמטי לי הוא לוקח בעיר כ1ל9 שקורולה או כל רכב 1.6 ליטר לוקח 1ל10 בערך בעיר אז זה לא סוף העולם ובנוסף אתה מקבל מנוע 1.8 הרבה יותר עוצמתי ושקט הכל קשור גם להרגלי נהיגה [ואני גם גר בירושלים]