מדריך | מדריך להתקנת קיידרואיד בכל מערכת מולטימדיה, וגם בקשת עזרה...
-
@EBA כתב במדריך | מדריך להתקנת קיידרואיד בכל מערכת מולטימדיה, וגם בקשת עזרה...:
@מיישה נראה לי שהפתרון האמיתי יהיה לחפש אפשליקציה שמתחברת לניפוי באגים מתוך המכשיר עצמו, כמו זו שאיתה מתקינים עם הניפוי אלחוטי, אבל בניפוי USB.
האם יש כזה דבר? רשמית כן, והרבה, מעשית לא ממש.
זו שהבאת כאן למעלה לכאורה אמורה לעשות את זה בעצמה, בלי מחשב, פשוט לרשות שם את הפקודה. תכלס’ לא עושה את זה.אפליקציית termux מיועדת לזה,
אבל זה חייב רוט.לא מצאתי דרך לניפוי באגים מהמכשיר עצמו, ללא דרישת רוט.
-
@דני-מערכות כתב במדריך | מדריך להתקנת קיידרואיד בכל מערכת מולטימדיה, וגם בקשת עזרה...:
@מיישה אפשר לבדוק עם האפליקציה שהביאו פה פעם איזה פורט לא בשימוש ואז לדעת מה לנסות…
זהו שהאפליקצייה הזאת אומרת שאין פורט פתוח
-
@מיישה כתב במדריך | מדריך להתקנת קיידרואיד בכל מערכת מולטימדיה, וגם בקשת עזרה...:
עדכון: במערכות TS18 וTS10 הישן ניתן לעשות רוט, ואז להתקין קיידרואיד, מי שמעוניין שיפנה באישי.
לזה התכוונתי פה
בדיוק בדקתי את זה השבוע יש עם זה כמה בעיות הגירסה עם הרוט לא יציבה בכלל לפחות מה שיש אצלי.
אגב התקשרתי אליך שבוע שעבר לגבי זה אבל כשחזרת אלי כבר לא יכלתי לדבר
לכאורה זה יכול לעבוד אבל צריך לבדוק לפני כמה דברים ולפתור אותם וגם חייב!!! לחסום התקנות
אין מערכת כזאת תחת ידי אז היה לי מסובך לשבת על זה ברצינות
עריכה: עכשיו דיברתי עם @מיישה ומתברר שיש דרך חדשה לעשות את זה שחוסכת את כל הבעיות כמעט
@הכהן תכין את שמחה -
@YOLEVI כתב במדריך | מדריך להתקנת קיידרואיד בכל מערכת מולטימדיה, וגם בקשת עזרה...:
עריכה: עכשיו דיברתי עם @מיישה ומתברר שיש דרך חדשה לעשות את זה שחוסכת את כל הבעיות כמעט
Spoiler
אז למה לא לפרסם גם את זה פה ?
-
@YOLEVI כתב במדריך | מדריך להתקנת קיידרואיד בכל מערכת מולטימדיה, וגם בקשת עזרה...:
@מיישה כתב במדריך | מדריך להתקנת קיידרואיד בכל מערכת מולטימדיה, וגם בקשת עזרה...:
בדיוק בדקתי את זה השבוע יש עם זה כמה בעיות הגירסה עם הרוט לא יציבה בכלל לפחות מה שיש אצלי.לאיזה בעיות אתה מתכוון?
יש לי את הגירסה עם הרוט ,ואני לא רואה בעיות. -