מדריך | מדריך להתקנת קיידרואיד בכל מערכת מולטימדיה, וגם בקשת עזרה...
-
קצת מוזר, גם מדריך, וגם בקשת עזרה…
טוב, אז בס"ד ועם עזרה של @spider , הצלחנו להתקין קיידרואיד על מערכת מולטימדיה שאין בה ניפוי באגים אלחוטי, אלא רק ניפוי באגים USB.
רק שבמערכת אחרת זה פשוט לא הצליח, ואולי בעזרתכם נתקדם עם זה בע"ה.- קודם כל להוריד כאן terminal-emulator.apk ולהתקין במערכת.
- לפתוח אפשרויות מפתחים ולפתוח ניפוי באגים USB עם קוד john@tw-desktop באנגלית קטנה.
- לחבר את המערכת ואת המחשב לאותו וויפי, עדיף לא נטפרי, כי אם זה נטפרי צריך תעודת אבטחה.
- לפתוח את האמולטור במערכת ולהקליד
setprop service.adb.tcp.port 5555
- לעבור למחשב, ולהוריד כאן כלי ADB לווינדוס, לחלץ את התיקייה להיכנס לתוכה ואז בשורת הניתוב להקליד CMD אנטר, ייפתח שורת פקודה.
- להקליד
PING 192.XXX.XX.XX
אם זה מגיב שיש חיבור, סימן שיש תקשורת בין המערכת למחשב, (יש ראוטרים שחוסמים תקשורת בין חיבורים, תודה ל @מוטי-זהב ) ונמשיך לשלב הבא.
7. נקלידadb connect 192.xxx.xx.xx:5555
(במקום האיקסים להכניס את כתובת הIP אצלכם, נמצא בהגדרות וויפי או בהגדרות מערכת בסוף ההגדרות)(את ה5555 לא חייב כי זה אוטומטי)
8. להסתכל במערכת האם עלה חלון של בקשה לאישור ניפוי באגים, אם כן, נמשיך לשלב הבא, אם לא דלגו לסוף.
9. להוריד כאן את התוכנה המצויינת של @לא-מתייאש ולהתקין ישירות את קיידרואיד דרך התוכנה.אם לא הצלחתם לחבר, כאן אני תקוע, אולי אתם תצליחו למצוא את הדרך, ויש אותה, בעיקרון יש צד לחשוב שזה דורש רוט, אבל בוודאות עשיתי את זה גם על מערכות שאין רוט.
צריך למצוא את הפורט הנכון, אולי לחפש במערכת האם יש פורט נוסף ולתת אותו בפקודה במערכת, או לתת את הפקודה הנכונה לפתיחת הפורט, יש המון אופציות, שם אנחנו תקועים, ברגע שזה ייפתר, משם נמשיך.
כל אחד מוזמן לנסות ולעדכן האם עבד לו, ובאיזה מערכת.
תודה רבה לכולכם! -
@מיישה נראה לי שהפתרון האמיתי יהיה לחפש אפליקציה שמתחברת לניפוי באגים מתוך המכשיר עצמו, כמו זו שאיתה מתקינים עם הניפוי אלחוטי, אבל בניפוי USB.
האם יש כזה דבר? רשמית כן, והרבה, מעשית לא ממש.
זו שהבאת כאן למעלה לכאורה אמורה לעשות את זה בעצמה, בלי מחשב, פשוט לרשות שם את הפקודה. תכלס’ לא עושה את זה. -
אין לי מערכת לידי אבל אפשר לבדוק ליצור פורט אחר בפקודה במקום 5555 יכול להיות שזה לא עובד כי הוא כבר משמש למשהו אחר ולכן הפקודה אולי לא עובדת…
-
@דני-מערכות כתב במדריך | מדריך להתקנת קיידרואיד בכל מערכת מולטימדיה, וגם בקשת עזרה...:
אין לי מערכת לידי אבל אפשר לבדוק ליצור פורט אחר בפקודה במקום 5555 יכול להיות שזה לא עובד כי הוא כבר משמש למשהו אחר ולכן הפקודה אולי לא עובדת…
ניסיתי עוד המון פורטים
-
@EBA כתב במדריך | מדריך להתקנת קיידרואיד בכל מערכת מולטימדיה, וגם בקשת עזרה...:
@מיישה נראה לי שהפתרון האמיתי יהיה לחפש אפשליקציה שמתחברת לניפוי באגים מתוך המכשיר עצמו, כמו זו שאיתה מתקינים עם הניפוי אלחוטי, אבל בניפוי USB.
האם יש כזה דבר? רשמית כן, והרבה, מעשית לא ממש.
זו שהבאת כאן למעלה לכאורה אמורה לעשות את זה בעצמה, בלי מחשב, פשוט לרשות שם את הפקודה. תכלס’ לא עושה את זה.אפליקציית termux מיועדת לזה,
אבל זה חייב רוט.לא מצאתי דרך לניפוי באגים מהמכשיר עצמו, ללא דרישת רוט.
-
@דני-מערכות כתב במדריך | מדריך להתקנת קיידרואיד בכל מערכת מולטימדיה, וגם בקשת עזרה...:
@מיישה אפשר לבדוק עם האפליקציה שהביאו פה פעם איזה פורט לא בשימוש ואז לדעת מה לנסות…
זהו שהאפליקצייה הזאת אומרת שאין פורט פתוח
-
@מיישה כתב במדריך | מדריך להתקנת קיידרואיד בכל מערכת מולטימדיה, וגם בקשת עזרה...:
עדכון: במערכות TS18 וTS10 הישן ניתן לעשות רוט, ואז להתקין קיידרואיד, מי שמעוניין שיפנה באישי.
לזה התכוונתי פה
בדיוק בדקתי את זה השבוע יש עם זה כמה בעיות הגירסה עם הרוט לא יציבה בכלל לפחות מה שיש אצלי.
אגב התקשרתי אליך שבוע שעבר לגבי זה אבל כשחזרת אלי כבר לא יכלתי לדבר
לכאורה זה יכול לעבוד אבל צריך לבדוק לפני כמה דברים ולפתור אותם וגם חייב!!! לחסום התקנות
אין מערכת כזאת תחת ידי אז היה לי מסובך לשבת על זה ברצינות
עריכה: עכשיו דיברתי עם @מיישה ומתברר שיש דרך חדשה לעשות את זה שחוסכת את כל הבעיות כמעט
@הכהן תכין את שמחה -
@YOLEVI כתב במדריך | מדריך להתקנת קיידרואיד בכל מערכת מולטימדיה, וגם בקשת עזרה...:
עריכה: עכשיו דיברתי עם @מיישה ומתברר שיש דרך חדשה לעשות את זה שחוסכת את כל הבעיות כמעט
Spoiler
אז למה לא לפרסם גם את זה פה ?
-
@YOLEVI כתב במדריך | מדריך להתקנת קיידרואיד בכל מערכת מולטימדיה, וגם בקשת עזרה...:
@מיישה כתב במדריך | מדריך להתקנת קיידרואיד בכל מערכת מולטימדיה, וגם בקשת עזרה...:
בדיוק בדקתי את זה השבוע יש עם זה כמה בעיות הגירסה עם הרוט לא יציבה בכלל לפחות מה שיש אצלי.לאיזה בעיות אתה מתכוון?
יש לי את הגירסה עם הרוט ,ואני לא רואה בעיות. -