איך המערכת מזהה את התוכניות רדיו?
-
-
-
@aiib כתב באיך המערכת מזהה את התוכניות רדיו?:
יש לי מערכת רדיו דיסק ישנה ברכב ואני רואה שהשם של התוכנית ברדיו מתעדכן במערכת, איך זה עובד? שידור רדיו יכול גם לשדר טקסט?
עד היום שהיה כתוב לך “קול ברמה (באנגלית)” לא התפלאת? חשבת שבסין ישבו על רדיו ב20 שקל על תחנה תחנה, מדינה ומדינה בכדי שתדע איזו תחנה מדובר? גם עד עכשיו זה היה מקבל טקסט דרך אות הרדיו רק שאם עד עכשיו הוא כתב את שם התחנה, הרי שעכשיו הוסיפו כמה אותיות ואני לא רואה פה סיבה לפליאה…
-
@מאיר כתב באיך המערכת מזהה את התוכניות רדיו?:
יש לי מערכת רדיו דיסק ישנה ברכב ואני רואה שהשם של התוכנית ברדיו מתעדכן במערכת, איך זה עובד? שידור רדיו יכול גם לשדר טקסט?
עד היום שהיה כתוב לך “קול ברמה (באנגלית)” לא התפלאת? חשבת שבסין ישבו על רדיו ב20 שקל על תחנה תחנה, מדינה ומדינה בכדי שתדע איזו תחנה מדובר? גם עד עכשיו זה היה מקבל טקסט דרך אות הרדיו רק שאם עד עכשיו הוא כתב את שם התחנה, הרי שעכשיו הוסיפו כמה אותיות ואני לא רואה פה סיבה לפליאה…
עד היום לא שמתי לב לזה…
ואם היה רק שמות של תחנות הייתי מיישב שהיבואן הכניס קובץ של שמות התחנות. אבל שמות של תוכניות משתנות זה כבר לא אפשרי (באמת קול חי מיוזיק וכדו’ לא רשום לי, זה הסתדר עם זה שזה חדש מדי ולא עודכן בקניה…)מדבריך ניתן להבין ששמות התוכניות זה חדש?
-
הייתי מיישב שהיבואן הכניס קובץ של שמות התחנות.
זה קורה רק בתחנות שיש בהם קליטה וחוץ מזה זה יופיע גם במערכות בלי יבואן
מדבריך ניתן להבין ששמות התוכניות זה חדש?
יחסית