מצלמה רוורס פריוס 2008
-
פריוס 2008 מצלמה רוורס
משהוא יודע איך אני מנתק שכאשר אני עושה רוורס לא מתנתק לי הרדיו באצע אבי מימרן בשששששששששששששששששששיא של המתח !
@מוטי-ברנד לך הכי מתאים לדעת -
@דוד-המומחה עשיתי חיפוש קצר, ברכבים ישנם העולם טוען שזה רק מנמיך ל 1% אתה יכול לנסות להגביה.
אבל ראיתי כמה אנשים שכתבו שבמערכות מסוימות אתה יכול לבטל את ההשתקה בהגדרות, תחפש הגדרה כזאת
-
@דוד-המומחה כתב במצלמה רוורס פריוס 2008:
משהוא יודע איך אני מנתק שכאשר אני עושה רוורס לא מתנתק לי הרדיו באצע אבי מימרן בשששששששששששששששששששיא של המתח !
רק תדע שהוא סתם מלחיץ, על איזה משהו קטן הוא מדבר בדרמטיות מוגזמת.
בכל אופן תיכנס להגדרות רוורס שם תמצא אפשרות להגביה את הווליום בזמן הרוורס. -
@פתוח-לשמוע כתב במצלמה רוורס פריוס 2008:
@מיישה בכל מולטימדיה זה אפשרי? [ספציפית במזוייפת]
לא מספיק מכיר את המזוייפת, אבל זה חייב להיות בכל מערכת
-
@דוד-המומחה
ולגבי הרדיו אם זה מערכת מקורית אין לי מושג -
@מוטי-ברנד
טוב לפחות אתה היחיד שמבין אותי אני חוזר על הבעיה שלי מדבר על פריוס 2008
ואין לי שום מולטמדיה תודה בכל אופן .
אני רק צריך לדעת איזה כבל לנתק שכאשר אני עושה רוורס מתכבה הרדיו רח"ל
ואיני מעוניין בכך -
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
@פתוח-לשמוע גם במזוייפת אפשרי יש שם הגדרה של נסיעה לאחור ואתה יכול להגדיר אם הוא רק יחליש את הרדיו או יכבה לגמרי או ימשיך כרגיל (נדמה לי שלשם כך צריך קנבס או שיש לך מצלמת רוורס)
-
@דוד-המומחה היקר לדעתי זה ודאי קיים רק שלי עצמי אין ולא היה פריוס אז אני לא יודע להדריך אותך נשמח אם באמת מישהו שיש לו פריוס יעדכן
(מה שהבאת כאן לא עוזר?) -
פוסט זה נמחק!
-
-
לא נעים להיות החנון הלחוץ
אבל רק אספר לך שאם ברכב הראשון שלי הפונקציה הזאת הייתה קיימת אצלי הייתי חוסך 5000 שח .
יצאתי ברוורס מעמדת תידלוק , ככה שהמשאבה מסתירה לי את הרכבים שבאים מהצד של המשאבה ומאחורי הגיע פולקסוואגן חדשה , הוא ראה שאני עושה רוורס וניסה לצפור בכל כוחו אבל ברכבי דלקה מוזיקה בווליוום גבוה ולא שמעתי כלום ופגעתי לו בדלת.
בקיצור יכול להיות שעדיף לך להפסיד כמה מילים מהשיעור כללי של אותו שדר -
@יצחק-רשטונ נו נו
ומה תגיד על כל התאונות שקורות כשאתה על הילוך דרייב ולא רוורס? תשתיק את המוזיקה תמיד? -
@EBA כתב במצלמה רוורס פריוס 2008:
ומה תגיד על כל התאונות שקורות כשאתה על הילוך דרייב ולא רוורס? תשתיק את המוזיקה תמיד?
ברוורס שדה הראיה שלך מוגבל לעומת מי שמגיע מאחוריך שרואה את הנולד ומעדכן אותך בצפירה , לעומת תאונה קדמית שלרוב נובעת מדברים שלא יפתרו באמצעות צפירה
לא בכדי המערכת המקורית מתוכננת כך
ולא בכדי כשרכב כבד נוסע ברוורס הוא משמיע קולות
[במאמר המוסגר רק הבוקר הזה אשתי נסעה לתומה במושב לידינו כשפתאום רכב יצא ברוורס ממש מטר לפניה וכמעט נכנס בה למזלי ולמזלה ולמזלו היא ברחה במהירות הצידה ולצערי נכנסה במדרכה קצת בעוצמה] -
@דוד-המומחה כתב במצלמה רוורס פריוס 2008:
טוב לפחות אתה היחיד שמבין אותי אני חוזר על הבעיה שלי מדבר על פריוס 2008
ואין לי שום מולטמדיה תודה בכל אופן .
אני רק צריך לדעת איזה כבל לנתק שכאשר אני עושה רוורס מתכבה הרדיו רח"ל
ואיני מעוניין בכךזה לא עניין של לחתוך כבל, זה עניין של הגדרות המפעל. בגלל שלך אין מולטימדיה (כי מערכת מקורית בשנתון כזה זה בערך ברמת הטטריס) אני יכול לתת לך מספר של איש מקצוע ותשאל אותו (למרות שטכנית לנסוע אליו כנראה יהיה לך רחוק אם אתה לא מהצפון.
מעיין אטיאס 0506985856בהצלחה