בעיה בהתקנת אפליקציות במולטימדיה
-
באופן כללי א"א להעביר קבצים אא"כ זה קובץ סגור [זיפ כמדומני ההוא עם הרוכסן]
הבאתי סים פתוח מחבר ונכנסתי לחשבון שלו בכרום ושבאתי להתקין הוא כותב לי שאני לא רשום בחנות גוגל הבעיה היא שאין חנות גוגל…
המערכת מקורית סוזוקי ויטרה 2020 אנדרואיד 6 -
@פתוח-לשמוע כי זה המערכות הפשוטות שהחברות נועלות אותם כמו מיצובישי ועוד שזה מערכות עם 0 ג’יגה ראם וזיכרון 0.0001 זיכרון פנימי והם נועלים את החנות גוגל בכדי שלא תתקין עוד אפליקציות ואז תבוא אליהם בתלונות…
-
@צילפינגים אבל הוא צריך וויז
-
@פתוח-לשמוע בקובץ APK ניסית?
-
@צילפינגים כן
הוא שואל אם להתקין או לפתוח בקובץ זיפ
ושלוחצים להתקין הוא כותב שגיאה בניתוח החבילה ואם אני בא להתקין סייר הקבצים הוא כותב לי לא מורשה -
@פתוח-לשמוע כנראה הכל בגלל שהמערכת נעולה כמו שאמרתי לך יש סרטוני פריצה ביוטיוב צריך למצוא או לחלופין לדבר עם החברה זה מה שאני יודע אולי יהיה למישהו אחר עוד מידע
-
@פתוח-לשמוע תנסה גירסאות ישנות של וויז
-
@יוסי-מחשבים ניסיתי את זה ולא עזר אבל מה שמוזר שזה שוקל קצת
-
@פתוח-לשמוע כתב בבעיה בהתקנת אפליקציות במולטימדיה:
@יוסי-מחשבים ניסיתי את זה ולא עזר אבל מה שמוזר שזה שוקל קצת
תנסה את הגירסה הזאת
-
אני מחפשת גרסת APK של WAZE אמיתי, חנות גוגל פליי חסומה אצלי (סים של נטפרי שלא מאפשר כניסה לחנות גוגל). (מולטימדיה של טויוטה פריוס פלוס).
הWAZE הכשר שנתנו בלינק איפה שהוא כאן מידי ישן.
האם הלינק לעיל מוריד APK אמיתי של WAZE? או APK של חנות שדרכה מתקינים? כי ניסיתי כמה פעמים ככה ואף אפליקציה לא עבדה בסים של נטפרי.תודה מראש. מקווה שהיה בסדר להתלבש כאן על השרשור.
-
-
@zalmensmok
תודה רבה. בודקת את זה. -
@Mini כתב בבעיה בהתקנת אפליקציות במולטימדיה:
@בני2 איך מורידים APK אמיתי של וויז. לא APK של חנות?
תורידי מכאן
https://drive.google.com/drive/folders/1OtK77ueFkwyWVy******************************************UIMs1QKADcOYrNO117?usp=drive_link
תמחקי את הכוכביות -