נכון שאני פורק סחורה?
-
אם הרכב חונה במשך זמן ארוך עם השלט הזה, הוא נעול ושום פריקה/טעינה לא מתבצעת, אז הפקח לא יתחשב
אם עצרת לכמה דקות , ללא הפרעה לתנועה, רואים שזה אוטו מסחרי עמוס בסחורה, אז יש סיכוי, שכן יתחשבו
אם אתה מפריע לתנועה, ועומד באדום-לבן, לא תיהיה שום התחשבות,
"ציטוט " -
@פשוטער-איד כתב בנכון שאני פורק סחורה?:
אם הרכב חונה במשך זמן ארוך עם השלט הזה, הוא נעול ושום פריקה/טעינה לא מתבצעת, אז הפקח לא יתחשב
אם עצרת לכמה דקות , ללא הפרעה לתנועה, רואים שזה אוטו מסחרי עמוס בסחורה, אז יש סיכוי, שכן יתחשבו
"ציטוט "לא לגמרי הבנתי. נגיד שחניתי למשך שעתיים, הפקח עוקב לראות שלא פרקתי במשך שעתיים?
אם ייתן קנס אני תמיד אוכל לערער שפרקתי סחורה לחנות והוא לא ראה בדיוק. -
@aiib כתב בנכון שאני פורק סחורה?:
@פשוטער-איד כתב בנכון שאני פורק סחורה?:
"ציטוט "לא לגמרי הבנתי. נגיד שחניתי למשך שעתיים, הפקח עוקב לראות שלא פרקתי במשך שעתיים?
אם ייתן קנס אני תמיד אוכל לערער שפרקתי סחורה לחנות והוא לא ראה בדיוק.בדרך כלל התמרורים האלה נמצאים באזור של מתחם קניות כך שבדרך כלל יש מצלמות.
בעיקרון הפקח עושה הלוך ושוב באזור והוא יודע פחות או יותר מי פורק סחורה ומי לא.
אם דוח שכזה יגיע למשפט הוא לא יהיה קל לתביעה, אבל יתכן וחברת הביטוח תוכל להשתמש בזה לרעה אם ח"ו תהיה תאונה, שהרי חותמים על כך שהרכב לא משמש לעבודה (מותר ליסוע לעבודה אך לא לעבוד עם הרכב כגון הובלות או סיור וכו’ בתשלום)
-
@פתוח-לשמוע כתב בנכון שאני פורק סחורה?:
@מאיר אני חונה כל בוקר במקום כזה ופורק את הילדה שלי לגן
ואף פעם לא קיבלתי ע"ז דו"חאכיפת החניה תלויה בערים. אבל עכ"פ הפקח יתן דוח למי שנמצא שם ממש הרבה זמן
-
@מאיר כתב בנכון שאני פורק סחורה?:
ואף פעם לא קיבלתי ע"ז דו"חאכיפת החניה תלויה בערים. אבל עכ"פ הפקח יתן דוח למי שנמצא שם ממש הרבה זמן
בעבר היה היתר של עד 25 דקות. זה בוטל.
-
ואף פעם לא קיבלתי ע"ז דו"חתגיד תודה… לא אמור לקרות…
-
@פתוח-לשמוע טוב, אתה פורק סחורה…