התיעצות | רכישת רכב מהול"פ
-
שלום רב
שרשור שהסתובב פה בימים האחרונים שעסק ברכישת רכב מהול"פ - עורר בי מחשבות.
אשמח לדעת את חוו"ד ההמונים (236 המשתמשים!) מה דעתכם בעניין (מנסיון כמובן).
האם יש מה לנסות? או שזה מורכב ומיועד למקושרים בלבד.
או לחלופין יתכן שאמצא רכב טוב, אבל אחרי הרבה עמל ובזבוז זמן.כל חוו"ד והמלצה (מנסיון בלבד!) או אפי' הפניה למישהו שמתעסק עם זה שניתן לסמוך עליו - תתקבל בברכה.
תודה רבה וכטו"ס
-
@אינטרקום לגבי רכב הול"פ לדעתי לא כדאי בגלל שזה מישהו שלא שילם על הרכב כנראה שיש סיבה למה הוא לא שילם בעיה ברכב וכדומה כמובן גם למי שאיך כסף לא מטפל ברכב יש לי חבר שהוא היה נהג של חברת מימון ישיר והיה מביא את המכוניות מלוקוחות שלקחו להם את הרכב בהסכמה הוא אמר לי שלאחוזים גדולים מהמכוניות היו תקלות די רציניות ויש אנשים מבפנים שיודעים על מה ללכת ועל מה לא ולכן אם רוצים משם רכב צריך מישהו שמתמקצע בתחום לאזרח הפשוט עדיף שלא רק אם זה מחיר שהוא ממש זול שגם אם צריך להחליף חצי רכב זה שווה
-
@אינטרקום כתב בהתיעצות | רכישת רכב מהול"פ:
אשמח לדעת את חוו"ד ההמונים (236 המשתמשים!)
לגבי 236 זה רק משתמשים זה לא צפיות בפורום שזה כמה אלפים ביום ולכן חשוב הדברים ששאלת כי זה נושא של כל יום ביומו וזה ממש השבת אבדה
-
@שלמה כתב בהתיעצות | רכישת רכב מהול"פ:
במכרזי ממשלה יש לי ניסיון ואפשר לומר שזה יותר בטוח ומומלץ
אשמח אם תוכל לפרט יותר על מכרזי ממשלה, ואיך אפשר להגיע לשם (מה הפרוצדורה וכו'). הפניה למקום שמפרט גם טוב.
תודה רבה!
@הכל-בעז-ה כתב בהתיעצות | רכישת רכב מהול"פ:לגבי 236 זה רק משתמשים זה לא צפיות בפורום שזה כמה אלפים ביום ולכן חשוב הדברים ששאלת כי זה נושה של כל יום ביומו וזה ממש השבת אבדה
לפי הידוע לי, רק רשומים יכולים להגיב, מה שאומר ש"חוו"ד ההמונים" זה רק 236 הרשומים. (כעת זה כבר 238)
-
@אינטרקום כתב בהתיעצות | רכישת רכב מהול"פ:
האם יש מה לנסות? או שזה מורכב ומיועד למקושרים בלבד.
לא מנסיון אישי,אבל מכיר חבר שקנה 2 רכבים בחצי מחיר וקיבל רכבים מושלמים.
אחד זה מיצובישי ספייס סטאר 2019 כ50KM ב25K
השני כמדומני יונדאי איוניק.
ולא מדובר באחד מקושר.