לאן אני מחבר את ה ACC לתיבת פיוזים עבור מצלמה 24/7 | צ'רי טיגו 8
-
היי חברים מעוניין לחבר את ה acc לפיוז שעובד בהנעה בצ’רי טיגו 8 פרו, אבל אני לא מוצא פיוז פנוי. מישהו אולי יודע מה אפשר לעשות?
הערכה שקניתי מעלי אקספרס מגיעה עם 3 גידים שבראשם פיוז מובנה 5v.
(מדובר במצלמה ddpai n3 pro)
אני מצרף דיאגרמה מאחד האתרים של תיבת הפיוזים, ככל הנראה מדובר בדגם הזה…
תודה מראש!
-
@קינג-קומפיוטר ללא גונב לא ניתן לעשות משהו?
לאיפה אבל אני אמור לחבר, איזה פיוז הוא אותו אמפר?
לפי מה שבדקתי מצד ימין למטה יש 3 פיוזים שעובדים על ACC -
לא צריך גונב זרם ולא עלוקה!!!
החיבור עצמו שיוצא מהקיט הוא פיוז.
וממנו יוצא חוט.
שהוא העלוקה בעצם
ולגבי לאיזה פיוז:
תחפש זרם קבוע לפני סוויטצ ותחבר אליו את הצהוב
ומתי אחרי סוויטצ ואליו תחבר את האדום.
לגבי המינוס- מחברים לבורג כלשהו מתחת להגה -
@אלוף-העולם-1 מה שאתה אומר אני יודע רק העניין שאין לי פיוז פנוי שעובד על סוויץ’…
השאלה שלי האם אני יכול להוציא פיוז קיים ולהכניס במקומו את החוט האדום של הכבל שמתחבר למצלמה?
רק העניין שאני לא יודע מבחינת האמפר האם זה מתאים… לכן העלתי תמונה של הקייט שקניתי ביחד עם המפרט כדי שמישהו יוכל לעזור לי להתאים.
תודה רבה. -
@אלוף-העולם-1 סבבה תודה רבה אלוף!
-
@אלוף-העולם-1 כתב בלאן אני מחבר את ה ACC לתיבת פיוזים עבור מצלמה 24/7 | צ'רי טיגו 8:
@משה-דהן
עניתי שזה עלוקה בפני עצמה
תחליף עם פיוז 10פשוט לא הבנתי מה זה עלוקה
-
@אלוף-העולם-1 קניתי קיט מקורי של ddpai כמו ש @טכנולוג הביא כאן והוא הגיע עם פיוזים מחוברים בסופו כמו שפותה"ש הביא בתחילת השרשור.
אשמח לדעת לאיפה בדיוק אני אמור לחבר אותם.
ניסיתי להוציא 2 פיוזים של 10 א’ ובמקומם הכנסתי את הפיוזים של הקיט, אך המצלמה לא הראתה נכונות להידלק.
ברכב שלי זה פיוזים מיקרו ואלה שהגיעו עם הקיט זה מיני, אך לא נראה לי שזה אמור להוות בעייה, כי עשיתי בדיקה הוצאתי פיוז מיקרו מהרכב ובמקומו הכנסתי פיוז מיני והכל עבד כרגיל. -
@avi-0
אתה צריך לבדוק את המתח בפיוזים על ידי בודק פיוזים שבעצם זה עובד בצורה כזו שאתה מחפש פיוז שנותן מתח גם שהאוטו מכובה ומחפש פיוז שהמתח דולק רק שהאוטו מונע למתח הקבוע אתה מחבר את החוט הצהוב, ולמתח שרק נדלק בסוויץ אתה מחבר את החוט האדום. לגבי החוט השחור אתה מחבר אותו לבורג כלשהו שנכנס על השלדה -
@אלוף-העולם-1 תודה
ניסיתי את זה אבל לא הצלחתי,
ידוע לך אם הפיוז שמחובר לקיט זה פיוז רגיל של רכב?
ואם כן באיזה ערך של אמפר אני אמור להחליף אותו?
והאם צריך לחפש פיוז שנדלק רק כשמניעים את הרכב לגמרי או מספיק רק כשמדליקים סוויץ’?