פריוס 2015 תחושה של משהו שרופף בפנים בנסיעה איטית בכביש שבור ולא חלק
-
מקפיץ שוב את הנושא
לי יש פריוס 2010 ואני נראה לי סובל ממש מהבעיה המדוברת. הסתובבתי כבר פעמיים להחליף מסרק הגה (שאגב בתחילה כנראה אכן דרש החלפה) אבל עדיין נשאר לי הדבר המעצבן הזה של תקתוקים ומכות שמורגשות מדי פעם בהגה עצמו בנסיעה בכביש משובש, וזה מתחבר עם העניין של תקתוקים בסיבוב הגה מהיר ימינה ושמאלה.
המסרק הגה אובחן כבר על ידי כמה מוסכניקים כתקין כרגע וללא חופש ביחס לגלגל, וגם בטסט עבר חלק. אבל יש איזה משהו שמרגיש “לא מחובר” ולא מהודק בהגה עצמו וגורם להרגיש מכות בהגה בשיבושי כביש.
אם למישהו יש מידע שיכול לעזור לי אשמח מאד@כח-הרצון כתב בפריוס 2015 תחושה של משהו שרופף בפנים בנסיעה איטית בכביש שבור ולא חלק:
אבל עדיין נשאר לי הדבר המעצבן הזה של תקתוקים ומכות שמורגשות מדי פעם בהגה עצמו בנסיעה בכביש משובש,
אני עם קורולה 2006 וסובל מאותו בעיה. מישהו מכיר את הבעיה הזאת בקורלה בשנתונים האלו ? וכמה זה משפיע על הבטיחות?
-
@כח-הרצון כתב בפריוס 2015 תחושה של משהו שרופף בפנים בנסיעה איטית בכביש שבור ולא חלק:
אבל עדיין נשאר לי הדבר המעצבן הזה של תקתוקים ומכות שמורגשות מדי פעם בהגה עצמו בנסיעה בכביש משובש,
אני עם קורולה 2006 וסובל מאותו בעיה. מישהו מכיר את הבעיה הזאת בקורלה בשנתונים האלו ? וכמה זה משפיע על הבטיחות?
@ראשון-בפקק ולי ביונדאי אי 30 חשבתי אולי הגלגלים הקידמיים שחוקים ולא מחזיקים מספיק את הכביש אבל זה עבר טסט חלק
מצטרף לשאלה@ראשון-בפקק כתב בפריוס 2015 תחושה של משהו שרופף בפנים בנסיעה איטית בכביש שבור ולא חלק:
כמה זה משפיע על הבטיחות?
-
@כח-הרצון כתב בפריוס 2015 תחושה של משהו שרופף בפנים בנסיעה איטית בכביש שבור ולא חלק:
גם בקורולה בשנתון הזה זה קיים הקופלונג. [לא בטוח שזה התקלה, אבל קיים], לגבי בטיחות לא יודע.
@טוס-לאט-סע-מהר כתב בפריוס 2015 תחושה של משהו שרופף בפנים בנסיעה איטית בכביש שבור ולא חלק:
@ראשון-בפקק ולי ביונדאי אי 30 חשבתי אולי הגלגלים הקידמיים שחוקים ולא מחזיקים מספיק את הכביש אבל זה עבר טסט חלק
כן מחלה גם ביונדאי. וכנ’‘ל. ביונדאי מצוי גם שיש בורג משוחרר, צריך לראות אם בנסיעה של 100 קמ’'ש ההגה בורח.
לא יודע למה מוסכים מחליפים מסרק הם רגילים כנראה ממזדות וכאלו דברים, זה לא התקלה, ראיתי אחד עשה סרטון של ההחלפה של המסרק, אבל את הסוף הוא לא הסריט, אני משער כי הוא ראה שזה לא עזר.
-
גם בקורולה בשנתון הזה זה קיים הקופלונג. [לא בטוח שזה התקלה, אבל קיים], לגבי בטיחות לא יודע.
@טוס-לאט-סע-מהר כתב בפריוס 2015 תחושה של משהו שרופף בפנים בנסיעה איטית בכביש שבור ולא חלק:
כן מחלה גם ביונדאי. וכנ’‘ל. ביונדאי מצוי גם שיש בורג משוחרר, צריך לראות אם בנסיעה של 100 קמ’'ש ההגה בורח.
לא יודע למה מוסכים מחליפים מסרק הם רגילים כנראה ממזדות וכאלו דברים, זה לא התקלה, ראיתי אחד עשה סרטון של ההחלפה של המסרק, אבל את הסוף הוא לא הסריט, אני משער כי הוא ראה שזה לא עזר.
@מיוחד ואס איז דוס קופלונג? וכמה עולה 1 כזה? (זה נשמע סוג של קוגל)
-
@מיוחד ואס איז דוס קופלונג? וכמה עולה 1 כזה? (זה נשמע סוג של קוגל)
@טוס-לאט-סע-מהר
אצל הערבים עשיתי ב 500 ש"ח.
(ולכאורה לפי התיאור זו הבעיה. אתה שומע כאילו משהו בדשבורד משוחרר?) -
@טוס-לאט-סע-מהר
אצל הערבים עשיתי ב 500 ש"ח.
(ולכאורה לפי התיאור זו הבעיה. אתה שומע כאילו משהו בדשבורד משוחרר?)@מנאששש בכל שיבוש על הכביש אפילו קטן מרגיש שההגה בורח ומהגלגל מאבד אחיזה
-
@מנאששש בכל שיבוש על הכביש אפילו קטן מרגיש שההגה בורח ומהגלגל מאבד אחיזה
-
@טוס-לאט-סע-מהר
לפני כמה דקות ערכתי. כנראה אצלך זה בורג. אם היית בירושלים הייתי בודק לך את זה.@מיוחד תודה על הרצון אני מבקר בירושלים הרבה…
אין הבדל במהירות אני תמיד מרגיש את זה (האמת שדווקא במהירות נמוכה אני שם לב לזה יותר אולי סתם כי אני יותר פנוי להרגיש את האוטו) -
@מיוחד תודה על הרצון אני מבקר בירושלים הרבה…
אין הבדל במהירות אני תמיד מרגיש את זה (האמת שדווקא במהירות נמוכה אני שם לב לזה יותר אולי סתם כי אני יותר פנוי להרגיש את האוטו) -
@מיוחד תודה על הרצון אני מבקר בירושלים הרבה…
אין הבדל במהירות אני תמיד מרגיש את זה (האמת שדווקא במהירות נמוכה אני שם לב לזה יותר אולי סתם כי אני יותר פנוי להרגיש את האוטו)@טוס-לאט-סע-מהר לדעתי ללא ספק זה קופלונג זה ממש תואם למה שהיה לי אחד לאחד