חלונות שחורים לרכב בזול
-
@ראש-מנוע כתב בחלונות שחורים לרכב בזול:
@מוטי-56
בנוסף, ברכב אצלי השמשה האחורית מגיעה מושחרת מהיצרן ומותרת ע"פ חוק. כשכתבתי בקשה לביטול הדוח מהסיבה הזו הגיבו לי שאשלח להם את מפרט ררכב מיצרן לראות שאכן כדבריי, ולא מצאתי בשום מקום להשיג את המפרט.אמור להיות לך באתר גוב באזור אישי את המפרט המלא של הרכב יחד עם הרשיון רכב
-
אמור להיות לך באתר גוב באזור אישי את המפרט המלא של הרכב יחד עם הרשיון רכב
יש שם הכל חוץ מחלונות כהים!...
-
@דוד-המומחה תגיד לימשהוא תיקשר איתך במייל
תוכל לשתף אותי אשמח וכמה כסף לוקחים על זה אשמח למענה במייל. תודה או בפורום אם הוא מסכים! rphtsrh@gmail.com -
@דוד-המומחה
מרענן הנושא שוב
משהוא אמר שיש דיון במתמחים בעיניין משהוא ניתקל בזה ???
שישתף בבקשה קשור או הדיון עצמו תודה -
פוסט זה נמחק!
-
@רכב-ישראל-ופרשיו
נראה לי שכל השאלה הייתה כדי לקבל הצעה יהודית !!!
ככה פתחתי את הדיון נכון הוא קיבל חלונות שחורים אבל הוא סיכן את החיים שלו. -
@סוסיתא-2024 99 % שכן תלוי באיזה יום נפלת עליהם
-
@דוד-המומחה כתב בחלונות שחורים לרכב בזול:
@רכב-ישראל-ופרשיו
נראה לי שכל השאלה הייתה כדי לקבל הצעה יהודית !!!
ככה פתחתי את הדיון נכון הוא קיבל חלונות שחורים אבל הוא סיכן את החיים שלו.לא כך אמרת... אמרת שה"בני דודים" נעלמו, לא שאין לך רצון להשתמש בשירותיהם
-
פוסט זה נמחק!
-
@YKingsmart
תחכים אותי אתה אפה יש במתמחים דבר כזה -
@דניאל כתב בחלונות שחורים לרכב בזול:
@YKingsmart
תחכים אותי אתה אפה יש במתמחים דבר כזהרוב החבר'ה כאן מכירים את הניק שלי לא מהיום, ואם זה לא מספק אותך אתה מוזמן להציץ בפרופיל שלי במתמחים כאן
ואם אמרתי שהיה כזה נושא במתמחים - אז היה! -
פוסט זה נמחק!
-
מרענן נשכחות אולי משהוא מתעסק בזה , עבודה יהודית בעניין , נחוץ לי אחד כזה באזור ירושלים ???, תודה
-
בא לי לציין שלי שוטרים פעמיים קילפו חלונות קדמיים וכל פעם בתוספת איום שפעם הבאה זה קנס.
אבל יותר מחריד זה שאבא שלי קיבל קנס 500 שח על חלונות כהים וכעבור שעתיים עצר אותו שוב שוטר ונתן לו שוב קנס על חלונות כהים 500 שח ולא הועילו כל תחנוניו שהוא כבר קיבל היום ע''ז קנס ולא יודע להוריד עד שיגיע למוסך )זה היה באזור ים המלח...(
אז מי שדיבר על שוטרים נאכסים שיכניס גם את השוטר הזה לרשימה. -
יש מישהו שעשו לו בעיות על השחרת חלון אחורי ?
-
פוסט זה נמחק!