חיישן רוורס שמצפצף ללא הפסקה
-
@aiib יש סיכוי גדול שמשתמשים בחור של הפנסים האחוריים (שדרכם עוברים החוטים למנורות שבפנסים האחוריים מתוך הרכב) גם בשביל להעביר את החוטים של החיישני רוורס ומשם זה יורד מתחת לפנס ישירות אל הטמבון
שרטטתי בערך את המסלול
אם זה כך, תצטרך לשחרר את הברגים של הפנס ולהעביר דרך החור הנ"ל את החוט של החיישן החדש -
@אבי-ים כתב בחיישן רוורס שמצפצף ללא הפסקה:
@aiib יש סיכוי גדול שמשתמשים בחור של הפנסים האחוריים (שדרכם עוברים החוטים למנורות שבפנסים האחוריים מתוך הרכב) גם בשביל להעביר את החוטים של החיישני רוורס ומשם זה יורד מתחת לפנס ישירות אל הטמבון
שרטטתי בערך את המסלול
אם זה כך, תצטרך לשחרר את הברגים של הפנס ולהעביר דרך החור הנ"ל את החוט של החיישן החדשזה נראה שזה המסלול. וכפי שכתבתי שרואים את החוטים בפנס.
השאלה היא איך אני מעביר את החוטים, כי אני צריך להכניס אותם מהצד השני- החיישן לא יכול לעשות את כל המסלול- הוא יותר גדול מהחור.
עריכה: ואין לי גישה לחיישן מהצד האחורי שלו- הטמבון האחורי עמוק מדי. -
@aiib כתב בחיישן רוורס שמצפצף ללא הפסקה:
השאלה היא איך אני מעביר את החוטים, כי אני צריך להכניס אותם מהצד השני- החיישן לא יכול לעשות את כל המסלול- הוא יותר גדול מהחור.
אם זה כך, תצטרך לשחרר את הברגים של הפנס ולהעביר דרך החור הנ"ל את החוט של החיישן החדש
תעביר רק את הצד השני של החיישן
(תשחרר את הפנס
תמשוך את החיישן ותחבר לחוט שלו מהצד השני חוט דייג
אחרי שהחיישן יצא לגמרי ישאר החוט דייג במקומו
תחבר אליו את החוט של החיישן החדש ותמשוך חזרה את החוט דייג מתוך הרכב עד שהחיישן (כמעט) יכנס חזרה למקום)
מקווה שהובנתי -
@aiib כתב בחיישן רוורס שמצפצף ללא הפסקה:
אם זה כך, תצטרך לשחרר את הברגים של הפנס ולהעביר דרך החור הנ"ל את החוט של החיישן החדש
תעביר רק את הצד השני של החיישן
(תשחרר את הפנס
תמשוך את החיישן ותחבר לחוט שלו מהצד השני חוט דייג
אחרי שהחיישן יצא לגמרי ישאר החוט דייג במקומו
תחבר אליו את החוט של החיישן החדש ותמשוך חזרה את החוט דייג מתוך הרכב עד שהחיישן (כמעט) יכנס חזרה למקום)
מקווה שהובנתיכיוון הגיוני. המתקין הראשון איך התקין? הרים את הרכב?