לתבוע את הביטוח שהנהג לא אשם כלל
-
@עמי כתב בלתבוע את הביטוח שהנהג לא אשם כלל:
שלום פגעתי בילדה לא במעבר חציה ולא במקום שיש שדה ראיה ב''ה לא קרה כלום עכשיו ההורים רוצים לתבוע את הביטוח ואני מתנגד כי זה יעלה לי את מחיר הביטוח שעכשיו זה ללא עבר ביטוחי וההורים טוענים שלא יעלה מחיר הביטוח מי צודק? תודה
לגבי מחיר הביטוח, תוכל לשאות את סוכן הביטוח שלך.
מציע לידע את ההורים שהילדה הזו תהיה מחר בשידוכין ויש שדורשים תיק רפואי. חבל. -
@עמי דבר ראשון מניין לך שהילדה לא זכאית לפיצוי כלשהו מהביטוח אתה מכיר את כל התקדימים המשפטיים והסעיפים שמאפשרים להוציא כסף מהביטוח?
דבר שני אתה לא יכול להתנגד אם הם ירצו לתבוע את הביטוח הם לא צריכים את האישור שלך
מה שאתה כן יכול לעשות זה לשלוח מכתב לביטוח עם פירוט של כל מה שהיה ובית המשפט כבר יכריע מה לעשות -
לא צריך להוכיח אשמה של הנהג כדי לתבוע את חברת הביטוח במקרה של נזקי גוף
ואתה לא יכול למנוע מהם לתבוע את חברת הביטוח
מה שכן אתה יכול לדרוש מהם להתחייב לך שאם יתברר שיש לך נזק כתוצאה מהתביעה יהיה בורר מוסכם שיפסוק אם הם חייבים לשלם לך ע"פ ד"ת
וגם את תהיה לך שיחה מוקלטת אסור לך להעביר אותה לחברת ביטוח ללא בירור עם רב -
@קינג-קומפיוטר כתב בלתבוע את הביטוח שהנהג לא אשם כלל:
@עמי דבר ראשון מניין לך שהילדה לא זכאית לפיצוי כלשהו מהביטוח אתה מכיר את כל התקדימים המשפטיים והסעיפים שמאפשרים להוציא כסף מהביטוח?
דבר שני אתה לא יכול להתנגד אם הם ירצו לתבוע את הביטוח הם לא צריכים את האישור שלך
מה שאתה כן יכול לעשות זה לשלוח מכתב לביטוח עם פירוט של כל מה שהיה ובית המשפט כבר יכריע מה לעשותברור שאפשר השאלה היא אם זה לא גזל !!!
בסוף אני זה שמפסיד כאן אפילו שאין לי שום צד של אשמה בסיפור כ''ש שלא קרה באמת כלום ב''ה -
@מאיר כתב בלתבוע את הביטוח שהנהג לא אשם כלל:
@עמי כתב בלתבוע את הביטוח שהנהג לא אשם כלל:
אבל זה לא משנה ברגע שפותחים תביעה זה כבר מבטל לי את העבר ביטוחי
מי אמר לך את זה? הסוכן? ידוע לי שהתביעה נרשמת רק בהכרעה לפיצוי.
כן .אבל ההגיון כמו שאתה אומר מחר אני ישאל אותו שוב אולי הוא התכוון שהתביעה כבר אושרה
-
@עמי אולי אני טועה אבל לדעתי יקרה אחד מהשניים, או שההורים יצליחו לטעון טענה אמיתית ואז ממילא אין לך שום טענה או שהם יסגרו משהו מול חברת הביטוח של כמה אלפי שקלים בשביל למנוע תביעת שווא ואז זה לא אמור להשפיע על העבר הביטוחי שלך (אא"כ בתאונות עם נפגעים הסכום לא משנה?)