עזרה איפה נמצא חיישן MAF בסיאט איביזה 2013
-
@zalmensmok לא!
הוא אמור להיות אחרי הפילטר לפני המנוע לפי התמונות שאיתי שם זה נראה שצריך לפתוח את הפילטר כדי לקבל גישה, אם היית שם תמונה של כל המנוע היה יותר טוב. ועוד יותר טוב - למי שעומד להוסיף, אז אני תפסתי. -
@נייטרון-חפשי
זה החיישן?
כי זה מלוכלך בשמן
גם ראיתי שמן בחור איפה שהוא נמצא
אני צריך לנקות הכל, שיהיה יבש?תודה רבה על העזרה והסבלנות
-
@zalmensmok לא! זה כנראה חיישן נקישות, וזה לא משנה אם הוא מלוכלך, או שזה חיישן MAP, אם היית מצלם מלמטה אולי הייתי יודע.
מאוד מועיל לחפש לפי מספר שילדה לפי המדריך הנפלא של @שלמה -
@נייטרון-חפשי ניסיתי הוא כותב לי שהוא לא מוצא כלום
אבל אני אנסה שוב להעתיק את המספר מהרישיון רכבתודה רבה
-
@נייטרון-חפשי
האתר הזה לא מוצא לי
העתקתי את המספר שלדה מהרישיון רכב
מה יכול להיות?לא יודע אם יש בעיה שיראו את המספר שלדה
-
@zalmensmok אתה צריך ללכת על המסלול של היניקה ולחפש בין הפילטר למנוע לפי המסלול האדום, האוויר אמור לצאת מהקופסה של הבית פילטר מצד אחר לכיוון המנוע ושם אמור להיות החיישן, ייתכן שתוכל לראות את החיישן בעיגול המסומן אך אם לא אז תצטרך לכאורה לפתוח את בית הפילטר ואף להסיר אותו כדי לקבל גישה.
-
@נייטרון-חפשי הרכב אצלי נראה בדיוק כמו התמונה שהעלית
למעשה לכל אורך הצינור של היניקה זה לא נמצא (אני חושב)
ובעיגול האדום יש לי 4 חיבורים כאלה (בדיוק כמו התמונה שהעלית, אין לי מושג מה הם) אבל אף אחד מהם לא נראה החיישן
לכן חשבתי שזה עוד יותר ימינה (בין הצינור יניקה לעיגול האדום, ולכאורה זה מה שאמרת חיישן נקישות כי הוא סתום למטה, לא דומה לכל התמונות שראיתי על חיישן MAF)אני יבדוק מתחת לבית פילטר
תודה רבה
-
לכאורה ככה זה נראה https://www.b-parts.com/auto-parts/engine-transmission/mass-air-flow-sensor-seat-ibiza-iii-6l1-2002-2003-2004-2005-2006-2007-2008-2009-8566282
לאורך הצינור הנ"ל זה וודאי לא נמצא כי זה צריך להיות אחרי הפילטר רק אמרתי שכדי למצוא את המיקום לך עם המסלול של האוויר.
@zalmensmok כתב בעזרה איפה נמצא חיישן MAF בסיאט איביזה 2013:
ובעיגול האדום יש לי 4 חיבורים כאלה (בדיוק כמו התמונה שהעלית, אין לי מושג מה הם) אבל אף אחד מהם לא נראה החיישן
זה מזרקים כנראה ואתה צריך לפתוח פילטר.
-
@נייטרון-חפשי כתב בעזרה איפה נמצא חיישן MAF בסיאט איביזה 2013:
זה מזרקים כנראה ואתה צריך לפתוח פילטר.
סליחה על ההטרדה,
בתוך הבית של הפילטר אוויר, או מתחת? -
@zalmensmok לא בתוך אלא אחרי! כלומר על הצינור שהולך מהבית פילטר למצערת