שרשור חדש לסיילים וקופונים אליאקספרס
-
@טכנולוג כתב בשרשור חדש לסיילים וקופונים אליאקספרס:
יש מקרי קיצון של הנחה גם של 70$ אבל זה לא הקלאסי
למשהוא כאן בפורום יש מוצר שמתקרב ל 50% בנושא רכב אשמח שיעלו קישור
משעמם לי רוצה לקנות לא משנה רק שיהיה הנחה !! -
@יוסי-התחכמוני זה בד"כ קופונים בשילוב מטבעות וכרגע כמעט ואין קופונים אז כנראה שלא תמצא
תראה כאן עולה עכשיו 23$זה אמנם לא קשור לרכב אבל קניתי לא מזמן שים לב זה עלה לי 5 יחידות בשקל כאשר המחיר כרגע במבצע הוא 3.5 ש"ח ליחידה
כמה אחוז הנחה זה? -
@EBA כתב בשרשור חדש לסיילים וקופונים אליאקספרס:
בהמשך לשרשור הזה שרובו הפך ללא רלוונטי, לרגל סיום סייל 11.11.24 ולקראת הסיילים הבאים של נובמבר, נפתח שרשור חדש, וכאן יעלו המבצעים והקופונים החדשים למבצעים הבאים, ע"י ידידינו מדריכנו ומורי דרכנו @טכנולוג @אושר-מתקרב @מיישה @יוסי-התחכמוני עבדכם הנאמן ועוד...
צריך לשים קישור גדול לשרשור הזה בסוף השרשור הישן!
-
@נייטרון-חפשי צודק בהחלט רציתי כבר בפתיחת השרשור החדש לעשות את זה אבל הוא נעול
-
@יוסי-התחכמוני כתב בשרשור חדש לסיילים וקופונים אליאקספרס:
משעמם לי רוצה לקנות לא משנה רק שיהיה הנחה !!
אולי תנסה לבקר בדף הזה (בחירת 5 וחיסכון)
יש שם קטגוריה של מכוניות ויש שם הרבה פיצ'יפקעס קטנים בהנחות ניכרות.
הרבה דברים מענינים (אותי) רק שים לב שצריך לקנות לפחות 5 דברים - ההנחות שם לפעמים הם גם יותר מ50% -
@אבי-ים כאן זה אפשרי ואם תכנס דרך טאבלט או פלאפון זה יהיה בדיוק כמו באפליקציה (זה משהו חדש שהם שינו) כולל הנחות גבוהות מאוד מה שלא היה ניתן עד היום ללא אפליקציה
(אפשר גם דרך המחשב ללחוץ כפתור ימני בעכבר ואז בדיקה ושם בצד שמאל למעלה יש סימון של מחשב ופלאפון לחיצה על הסמל הזה מציגה את העמוד כאילו דרך דפדפן של פלאפון - ניתן להגדיר אפילו איזה פלאפון)
וזה קישור לדף "הנחת סופר מטבעות" שנותן הנחות עד 95% עם מטבעות (לא לכולם תלוי בוותק ובדירוג שלך בעלי אקספרס) -
@טכנולוג כתב בשרשור חדש לסיילים וקופונים אליאקספרס:
כאן זה אפשרי ואם תכנס דרך טאבלט או פלאפון זה יהיה בדיוק כמו באפליקציה
זה שולח אותי לעמוד הרגיל של המטבעות [שא"א]
וגם דרך הבדיקה לא הצלחתי