לדמותם של מגרשי רכבים בק"ס, ובעוד ערים חרדיות...
-
@קורולה-אברכים לבדוק ולתקן כלפי מעלה? אני חושב שאפילו אני לא הייתי עושה את זה
@אלעדי כתב בלדמותם של מגרשי רכבים בק"ס, ובעוד ערים חרדיות...:
ולהציג ללקוח את האוטו בלי לעדכן אותו זה נחשב יושרה בעיניך?
-
@אלעדי כתב בלדמותם של מגרשי רכבים בק"ס, ובעוד ערים חרדיות...:
ולהציג ללקוח את האוטו בלי לעדכן אותו זה נחשב יושרה בעיניך?
@קורולה-אברכים יכול להיות שקיבל את הרכב בטרייד אין ולא באמת ידע על הדיאטה (אם היה יודע לא היה משאיר את הרישיון)
אגב איזה רכב זה? -
@קורולה-אברכים יכול להיות שקיבל את הרכב בטרייד אין ולא באמת ידע על הדיאטה (אם היה יודע לא היה משאיר את הרישיון)
אגב איזה רכב זה? -
אגב איזה רכב זה?@נתי-2 כתב בלדמותם של מגרשי רכבים בק"ס, ובעוד ערים חרדיות...:
יכול להיות שקיבל את הרכב בטרייד אין ולא באמת ידע על הדיאטה
על סוחרי רכבים לא נאמר “והצילו העדה”…
אם זה נשמע כמו ברווז, מגעגע כמו ברווז ומסריח כמוהו - אז זה ברווז.
כל סוחר רכבים הוא רמאי עד שיוכח אחרת, וכאן יש רגליים לדבר, עבות שמנות ושעירות, ואתה מנסה עוד לדון לכף זכות? -
@לך-תדע רציתי בעיקר לראות את התמונה הזו

קיה סורנטו 2017 + משטרה בסטטוס יחידתי + עם 350K ק’‘מ = לפי היכרותי עם מכרזי המשטרה ‘ניידת משטרה’ \ שב’‘ס
אז קח את כל הק’'מ ותכפיל אותו ברכב מונע וקיבלת חתול בשק אבל אנחנו יודעים איזה חתול, מרוט שיער, חולני, עם הזנב למעלה מהסוג שנפגע ממשאית פינוי האשפה -
@שלמה מצמרר עד כמה גועל אפשר להגיע בשביל עוד כסף על גב של אברכים שלא סוגרים את החודש גם ככה…
@אפי-לוין כתב בלדמותם של מגרשי רכבים בק"ס, ובעוד ערים חרדיות...:
@שלמה מצמרר עד כמה גועל אפשר להגיע בשביל עוד כסף על גב של אברכים שלא סוגרים את החודש גם ככה…
ומה שמטריף אותי במגרשים הללו (ולצערי גם בחנויות בק’‘ס)
זה החיוך המלבב והמענה ‘‘נותן השירות’’
כשבמבחן התוצאה התמורה לכסף לא הוגנת
לדוגמא: אני גר באלעד וגיסתי בק’'ס, נסעתי להתקין לה מזגן2.5 כ’'ס
@יצחק-רשטונ איך המזגן הזה מאיץ?
ולצערי שכחתי קודח מסויים ודי גדול
הסתובבתי בחנויות הטמבור ונדהמתי שהמחיר היה כפול 2 ממה שאני רוכש אותו בטמבור באלעד (השאלתי בסוף מגמ’‘ח)
וזו דוגמא שחוזרת על עצמה באופן כללי בק’'ס מקווה שאני טועה -
@נתי-2 כתב בלדמותם של מגרשי רכבים בק"ס, ובעוד ערים חרדיות...:
יכול להיות שקיבל את הרכב בטרייד אין ולא באמת ידע על הדיאטה
כל סוחר רכבים הוא רמאי עד שיוכח אחרת, וכאן יש רגליים לדבר, עבות שמנות ושעירות, ואתה מנסה עוד לדון לכף זכות?@EBA כתב בלדמותם של מגרשי רכבים בק"ס, ובעוד ערים חרדיות...:
כל סוחר רכבים הוא רמאי עד שיוכח אחרת, וכאן יש רגליים לדבר, עבות שמנות ושעירות, ואתה מנסה עוד לדון לכף זכות?קודם כל אני לא קשור למגרש הזה משום כיוון
ואני בכלל לא קונה ממגרשים
אבל מהידע שלי מדובר שם במגרש שמחזיק רכבים די חדישים ואני לא יודע איזה רכב הוא בא לקנות אבל אם נניח זה גרוטאה ב10,000 ש"ח אני בטוח שהמגרש לא מבצע בדיקות מקיפות על הרכב שקיבלו בטרייד ובמיוחד אם האדם שהניח את הרכב בא לקנות רכב יקר אז זה לא מעניין את הבעלים מה עבר הרכב כי את הקופה עשה על המכירה של הרכב החדש ואת הרכב שקיבל מניח במגרש ויש מקרים שגם במחיר מציאה העיקר שיעוף ממנו
ושוב אני רק הצפתי זווית ראיה שונה והגיונית -
@EBA כתב בלדמותם של מגרשי רכבים בק"ס, ובעוד ערים חרדיות...:
כל סוחר רכבים הוא רמאי עד שיוכח אחרת, וכאן יש רגליים לדבר, עבות שמנות ושעירות, ואתה מנסה עוד לדון לכף זכות?קודם כל אני לא קשור למגרש הזה משום כיוון
אבל מהידע שלי מדובר שם במגרש שמחזיק רכבים די חדישים ואני לא יודע איזה רכב הוא בא לקנות אבל אם נניח זה גרוטאה ב10,000 ש"ח אני בטוח שהמגרש לא מבצע בדיקות מקיפות על הרכב שקיבלו בטרייד ובמיוחד אם האדם שהניח את הרכב בא לקנות רכב יקר אז זה לא מעניין את הבעלים מה עבר הרכב כי את הקופה עשה על המכירה של הרכב החדש ואת הרכב שקיבל מניח במגרש ויש מקרים שגם במחיר מציאה העיקר שיעוף ממנו
ושוב אני רק הצפתי זווית ראיה שונה והגיונית -
@EBA כתב בלדמותם של מגרשי רכבים בק"ס, ובעוד ערים חרדיות...:
ושוב אני רק הצפתי זווית ראיה שונה והגיונית@נתי-2 כתב בלדמותם של מגרשי רכבים בק"ס, ובעוד ערים חרדיות...:
ואת הרכב שקיבל מניח במגרש ויש מקרים שגם במחיר מציאה העיקר שיעוף ממנו
הבעיה היא שהוא ‘מעיף’ אותו ע״י שהוא משבח את הרכב מפה ועד טהרן עילית… שיהיה גבר ויגיד שקיבל בטרייד אין ואין לו מושג לגבי מצבו של הרכב!
-
@נתי-2 כתב בלדמותם של מגרשי רכבים בק"ס, ובעוד ערים חרדיות...:
ואת הרכב שקיבל מניח במגרש ויש מקרים שגם במחיר מציאה העיקר שיעוף ממנו
הבעיה היא שהוא ‘מעיף’ אותו ע״י שהוא משבח את הרכב מפה ועד טהרן עילית… שיהיה גבר ויגיד שקיבל בטרייד אין ואין לו מושג לגבי מצבו של הרכב!
@מאיר במצב שבעל המגרש אמר לו כמו שאתה מתאר אני לגמרי איתך וצריך להוקיע את המגרש הנ"ל
סוחר רכב לא בהכרח מרוויח על כל רכב בנפרד לדוגמא- סוחר קנה בעסקה כוללת 10 רכבים ממגרש כלשהו במחיר גלובאלי ונכון שיש לו בתוך ה-10 רכב או שתיים שלא שווה לקנות כי לא ירוויח עליהם אבל כדי שהמגרש ייתן לו את שאר הרכבים שהוא כן רוצה הוא צריך לקנות את כל ה-10 יחידות
אז מה הוא עושה עם הרכבים שלא היה מעוניין בהם? מעיף אותם במחיר נמוך ומתעסק ברכבים ששווים לו יותר
על הרעיון הזה יכול להיות בטרייד אין
שוב אני לא מכשיר את המגרש הנ"ל ולא מכיר, חוץ מזה ששמעתי ליד האוזן שמישהו אומר שהם אמינים
כמובן שכל רכב צריך לבדוק לעומק ובמיוחד במגרשים ועוד יותר במגרשים לא מוכרים